Campionatul Național de dans sportiv pe secțiuni al României, la Timișoara, în organizarea FRDS și CS Mirtys Dance

Federația Română de Dans Sportiv comunică organizarea Campionatului Național de Dans Sportiv pe Secțiuni al României. Așteptarea a luat așadar sfârșit pentru iubitorii dansului sportiv din România și pentru practicanții și tehnicienii acestui sport, care a adus atât de multe satisfacții naționale prin rezultatele de excepție ale dansatorilor.

În weekend-ul ce urmează, pe 9 și 10 aprile, Centrul Regional de Afaceri CRAFT din Timișoara va găzdui evenimentul sportiv organizat de Federația Română de Dans Sportiv (FRDS) în parteneriat cu Clubul Sportiv Mirtys Dance din localitate.

La această competiție deja s-au înscris aproape 400 de perechi de dansatori sportivi (800 de sportivi) legitimați la cele peste 200 de cluburi și asociații sportive afiliate la FRDS.

Întrecerile vor fi supervizate de 25 de arbitri din 20 de țări dar și de cei mai buni arbitri din România. Campionatul Național de Dans Sportiv pe Secțiuni, Standard și Latino, constituie criteriul prin care se stabilesc reprezentanții României la Campionatele Mondiale și Europene, acolo unde participă doar perechile campioane și vicecampioane.

Bilete se pot achiziționa la fața locului, Centrul Regional de Afaceri CRAFT

Promo:
https://www.youtube.com/watch?v=Rvcqxgn8VSU&ab_channel=FederatiaRomanadeDansSportiv

Competitia LIVE pe
:https://livestream.com/accounts/3312258/events/10265424/player?width=640&height=360&enableInfoAndActivity=true&defaultDrawer=&autoPlay=true&mute=false

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Dans sportiv și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt + 6 =

 


Ultimele articole din categoria Dans sportiv: