„Dance in the Park”, proiect ”DanceTM” de dans și distrație în parc cu Clubul de dans sportiv Bolero Timișoara

Clubul de dans sportiv Bolero Timișoara, prin antrenorii, instructorii și copiii clubului, reuniți sub sigla proiectului „DanceTM” invită copiii și părinții din parc, la dans! Din 11 septembrie și până în 10 octombrie, în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 19, dansăm împreună în parcul Pădurice (Lidia).

„Am fost în parc, în una dintre ieșirile noastre în natură și am rămas plăcut impresionați de faptul că foarte mulți copii, prezenți în acel moment în parcul Pădurice, s-au alăturat momentelor noastre de mișcare în aer liber. Și așa am decis să implicăm și copiii din cartierul Soarelui în activitățile noastre” ne spune doamna Brigite Șargu, președintele Clubului Bolero.

La sfârșitul fiecărei săptămâni, din 11 septembrie și până pe 10 octombrie, de la ora 19, vor fi reprezentații de dans sportiv, la care vor participa copiii grupelor de avansați și de performanță ai Clubului Bolero dar și dansuri alături de copiii și părinții din parc.

Doamna Brigite Șargu este fost campion național absolut al României la dans sportiv, arbitru competițional în cadrul concursurilor de dans sportiv naționale și unul dintre cei mai respectați antrenori de dans sportiv de performanță, copiii antrenați de ea aducând rezultate notabile la concursurile de profil.

Prin proiectul „DanceTM” (detalii pe – https://facebook.com/dancetimisoara ) , clubul de dans Bolero Timișoara își propune să îi apropie pe copii dar și pe adulți de sport și mișcare în general și de dansul sportiv în special. Totodată, în cadrul proiectului, încercăm să integrăm cât mai mulți copii ce provin din mediul defavorizat, îndreptându-le pașii către un sport de performanță prin acordarea de facilități și beneficii directe și indirecte cum ar fi: abonament și echipamente gratuite, ore de dans private gratuite, integrarea și susținerea acestor copii în cadrul grupelor, suport moral, etc.

Acest articol a fost publicat în Dans sportiv și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 1 = trei

 


Ultimele articole din categoria Dans sportiv: