Grand Gala Romanian International Dance Cup 2021, la Trio Event din Giroc

Aniversare cu competiții internaționale pe ringul de dans Grand Gala Romanian International Dance Cup 2021. Eveniment de excepție cu trei competiții de cel mai înalt nivel în dansul sportiv românesc și european.

Timp de trei zile, 26-28 noiembrie, aproape o mie de sportivi din țară și din străinătate (din 26 de țări) se vor întrece în sala Trio Event din Giroc / Timiș pentru a câștiga laurii și gloria în cele trei competiții majore:

– Cupa României, concurs național Open Standard și Latino, pentru
toate categoriile de vârstă;

– Romanian International DANCE CUP 2021 – ediția a 6-a, concurs international care cuprinde: nivel Basic si OPEN : Junior 1 si Junior 2 Standard si latin, WDSF YOUTH STANDARD si LATIN, WDSF WORLD OPEN STANDARD si WDSF WORLD OPEN LATIN;

– Cupa Sportim Dance – ediția a 8-a, concurs pentru categoriile de Fete solo, Debutanți și Precompetitional și concurs național de ranking pentru clasa H si E.

Grand Gala Romanian International DANCE CUP 2021 este organizat de Asociatia Clubul de Dans Sportiv SPORTIM DANCE din Timișoara în parteneriat cu Primăria Timișoara și Consilul Local Timiș și cu sprijinul Federației Române de Dans Sportiv și al Federației Internaționale de specialitate – WDSF. În cadrul evenimentului vor fi prezenți peste 60 de oficiali dințară dar și din Serbia, Austria, Germania , Italia , Grecia, Croația, Olanda, Azerbaijan, Turcia, Danemarca și Ungaria.

Cele trei zile de sportivitate și de spectacol la cel mai înalt nivel vin să aniverseze și cei 30 de ani de la înființarea Federației Române de Dans Sportiv.

Acest articol a fost publicat în Dans sportiv și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 1 = trei

 


Ultimele articole din categoria Dans sportiv: