Grand Gala Romanian International Dance Cup 2022, la Timișoara în 26-27 noiembrie

Sportim Dance Timișoara, reprezentat prin Emanuel si Andreea Jebeleanu, organizează la Timișoara un eveniment internațional de dans sportiv de amploare și importanță pentru Romania, cuprinzând două concursuri distincte, și anume Cupa Sportim Dance, ajunsă la cea de-a IX-a ediție, și Romanian International Dance Cup, la a șaptea sa ediție.

Evenimentul se va bucura de o participare notabilă atât din România cât și din peste 25 de țări, reunind peste 800 de participanți la 50 de categorii de concurs, respectiv peste 70 de oficiali din țară și din străinătate.

”Grand Gala Romanian International Dance Cup” se va desfășura între 26 și 27 noiembrie 2022 la Sala Sporturilor ”Constantin Jude” din Timișoara, concursul debutând sâmbătă la ora 8 cu categoriile Fete Solo și Debutanți,  și continuând cu competiții de Open Basic.

Bilete de intrare se pot achiziționa pe durata desfășurării evenimentului direct la Sala Sporturilor ”Constantin Jude”. Competiția are loc sub egida Ministerului Sportului, Federației Române de Dans Sportiv si World Dancesport Federation.

Începând cu ora 13:00, sâmbătă, vor păși pe ringul de dans sportivi ai categoriilor Open de diferite vârste, iar apoi vor urma calificarile competiției de World Open Latin, începand cu ora 16.

Seara la orele 20 se vor desfășura galele astfel denumite, ”Galele de seară”, cu deschiderea oficială, parada țărilor participante, în cadrul cărora vor putea fi urmărite finalele mult așteptate din eveniment.

Pe 27 noiembrie, duminică, se dansează pe ritmuri diverse, începând de la ora 8, cu cei mai mici dansatori de la categoriile de Precompetițional, clasa H si E.

În continuare, de la ora 13, dansatori din peste 25 de țări vor încânta privirile în cadrul competițiilor Open Basic și Open, Juniori și Tineret. Iar de la ora 16 calificările la categoria World Open Standard, unde spectacolul va fi pe măsură.

Încheierea weekend-ului, cu Galele de seară, duminică de la ora 20, cu cele mai asteptate finale ale evenimentului, transmis în direct pe TVR Timisoara și TVR 3.

Mai multe informații pe site-ul oficial www.romanianinternationaldancecup.ro

Evenimentul face parte din programul/proiect sportiv susținut și cofinanțat de Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara și CJT.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Dans sportiv și etichetat cu , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 7 = patruzeci noua

 


Ultimele articole din categoria Dans sportiv: