VIDEO. Campionatul Național de Dans Sportiv, Standard & Latino, la Timișoara în 7-9 mai, în premieră cu probe de break dance, hip hop și streetdance

Breaking, Hip Hop și Streetdance la Campionatele Naționale de Dans Sportiv, premieră în România. Campionatul Național de Dans Sportiv, Standard & Latino va avea loc în acest an între 7 și 9 mai la Timișoara iar în același weekend se vor desfășura și probele nou introduse, de break dance, hip hop și street dance.

Pentru prima dată în istoria Campionatelor Naționale de Dans Sportiv vor fi introduse probe de Breaking, Hip Hop și Streetdance. Ziua de 8 mai va rămâne în istoria dansului sportiv românesc, întrucât Timișoara va fi gazda primului Campionat Național de DS Breaking din România și va organiza primele seminarii pentru pregătirea arbitrilor, antrenorilor și dansatorilor în vederea participării la ediția de vară a Jocurile Olimpice ce va avea loc la Paris în 2024 și, până în acel moment, la Campionatele Europene și Mondiale de profil.

Federația Română de Dans Sportiv se află în acest moment în expansiune, dorind să aducă cât mai multe stiluri de dans în această mare familie a dansului sportiv, de aceea se depun toate eforturile pentru a crea cele mai bune condiții pentru toți participanții la Campionatul Național. Într-o sală de poveste plină de lumini, culoare și eleganță, participanții vor evolua în fața publicului din toate colțurile lumii, întrucât întreg evenimentul va fi transmis live.

Campionat de Breaking, Hip Hop și StreetDance cu 3 jurați din 3 țări. Perechile de top ale României se vor întrece în nu mai puțin de 17 de categorii, primele două poziții din clasament în aceste categorii urmând să reprezinte România la Campionatele Mondiale și Europene.

Concursurile vor fi transmise live în fiecare zi pe platforma livestreamromania.ro și pe site-ul Federației Române De Dans Sportiv www.dancesport.ro, vineri 7.05.2021 începând cu orele 12, până la 18:00 Hip Hop și StreetDance, sâmbătă și duminică 8 – 9.05 2021, de la 8 la 12 Breaking; 12:00 – 20:00, Dans Sportiv.

Noile probe introduse în competiție vor fi jurizate de câte 3 jurați rovenind din 3 țări diferite. Campionatul Național de Dans Sportiv este organizat de Federația Română de Dans Sportiv cu sprijinul Ministerului Tineretului și Sportului.

Promo video : https://www.youtube.com/watch?v=q5xXreB6IdM

Acest articol a fost publicat în Dans sportiv și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


unu × = 3

 


Ultimele articole din categoria Dans sportiv: