Regional 4 Banat-Crişana

Federaţia de Darts din România organizează sâmbătă în cadrul Campionatului Naţional concursul regional 4 Banat – Crişana, care va fi găzduit de Club Blackbox de la etajul III al complexului Iulius Mall.

Ca o modalitate de atragere a noi simpatizanţi ai acestei discipline sportive, conform noii sale recunoaşteri, întrecerea este în sistem open, având drept de participare orice persoană în vârstă de peste 18 ani, fie şi nelegitimată în Federaţia de Darts din România. Singurele cerinţe ţin de ţinuta vestimentară, obligatoriu cu pantaloni şi pantofi de culoare închisă, plus cămaşă sau tricou stil polo, respectiv de monitorizarea scorului următoarei partide, în cazul jucătorilor pierzători, şi care este parte integrantă a dartsului, după cum menţionează sufletiştii acestei discipline.

Concursul mixt, la care au drept de participare şi fetele, începe la ora 11, înscrierile având loc la faţa locului între orele 9 şi 10,30, iar cel feminin la ora 15, pentru care înscrierile se fac până cu o jumătate de oră înaintea startului, prin achitarea taxei de 35 lei.

Regulamentul de concurs Steel Darts 501 prevede intrarea simplă şi ieşirea cu o dublă, în concursul mixt fiind declarat câştigător primul care ajunge la 6 leguri respectiv la opt leguri în finală, iar în cel feminin prima participantă care ajunge la 4 leguri respectiv la cinci în finală, cu premii din partea www.federatiedarts.ro pentru primii opt concurenţi respectiv pentru primele 4 concurente, în plan pecuniar drept cotă parte din taxele de înscriere respectiv din partea sponsorilor Metaxa şi Budweiser Budva.

În paralel cu concursul regional din Timişoara, lumea dartsului românesc se va întrece mâine şi în competiţiile regionale din Bucureşti, Târgu Mureş şi Moineşti.

Acest articol a fost publicat în Darts și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 5 = douazeci

 


Ultimele articole din categoria Darts: