Timișoara Darts Cup pe categoriile Liga Pro, Divizia Națională și Feminin, pe 22-24 noiembrie la Hotel Boavista

Sfârșitul săptămânii viitoare aduce sub egida Federației Române de Darts o competiție a preciziei, Timișoara Darts Cup, programată pe trei categorii de concurs, Liga Pro, Divizia Națională și Feminin, și care va fi găzduită de Hotel Boavista, pe Aleea FC Ripensia 7A. Startul întrecerii va avea loc sâmbătă 23 noiembrie la ora 14, urmând a continua a doua zi, duminică de la ora 11. 

Următoarele concursuri naționale sub egida Federației Române de Darts vor avea loc așadar la Timișoara în weekend-ul 22-24 noiembrie 2019. Vineri seară, pe 22 noiembrie, va avea loc încălzirea, warm-up, cu începere de la ora 19, iar antrenamentele și acomodarea se vor desfășura sâmbătă în intervalul orar 10-13:30, tot atunci, de la ora 11 la 13:30, fiind perioada de înscriere în concurs. 

Care duminică va avea loc de la ora 11, în urma înscrierilor în ora 9:30 – 10:30.

În cazul Ligii Pro, fondul de premiere este de 1.000 de lei plus taxa de înscriere, câștigătorul categoriei urmând a fi răsplătit cu 40% din fondul de premiere, iar ocupantul poziției secunde, cu 20% din același fond, semifinaliștii de pe locul 3 cu câte 10% fiecare iar sfertfinsliștii de pe treapta a cincea, cu câte 5%.

În Divizia Națională, aceeași defalcare în funcție de poziția ierarhică finală, fondul de premiere echivalând cu taxa de înscriere. La Feminin, fondul de premiere va fi de 200 de lei plus taxa de înscriere, în cazul participării a peste 10 concurente, recompensate fiind finalistele, cu 40% respectiv 30% din fond, precum și semifinalistele, cu câte 15% fiecare.

Director de concurs este Adrian Mihuț iar ținuta obligatorie este conformă reglementărilor Federației Române de Darts. 

Taxa de participare este de 90 de lei la Liga Pro, 60 lei la Divizia Națională și 40 de lei la Feminin.

 

Acest articol a fost publicat în Darts și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 9 = saptezeci doi

 


Ultimele articole din categoria Darts: