1.291

Cel mai scurt editorial pe care l-am scris vreodată este ca atare pentru că alte cuvinte ar fi chiar absolut de prisos.

Numărul 1.291 echivalând totalului efectelor adverse ale aşa-zisei „vaccinări” lansate în decembrie 2020 sub lozinca propagandistică „sigur şi eficient”.

Iar şi decesul numărându-se între cele 1.291 de efecte adverse – nici mai mult, nici mai puţin decât exact 1.291, conform listei urmărilor vătămătoare ale aşa-zisului „vaccin sigur şi eficient”.

Tocmai şi chiar decesul fiind unul dintre cele nu mai puţin de 1.291 de efecte adverse, se pune întrebarea cât se poate de simplă dacă nu cumva sunt niţel cam multe efectele adverse – aşadar binişor peste o mie, şi dacă nu cumva unul dintre efectele adverse specifice, decesul, nu este cu totul şi cu totul unicat, încât milioane să se fi aruncat orbeşte înainte doar pentru că astfel au ingerat pe pilot automat otrava pură servită zilnic prin ecranul audio-vizual al circului mediatic cu a sa „naraţiune oficială”, pe post de nocivă trompetă toxică a „sistemului”.

Căci dacă te-ar povăţui cineva cu false intenţii să întreprinzi un anumit lucru, l-ai şi înfăptui?      

Ieşind acum de exemplu la iveală, doar vârf al icebergului din ceea ce era cât se poate de previzibil şi anticipabil încă din 2020, prin prisma „mamei tuturor revelaţiilor” tocmai dezvăluite de către liderul partidului New Zealand Loyal pe baza datelor oferite sub anonimat de un medic-matematician foarte experimentat în analiză statistică, în sensul că „avem dovezi pe baza Official Information Act că Guvernul ştia fiecare efect advers încă înainte ca primul vaccin să fie administrat în Noua Zeelandă”. 

Iar Liz Gunn declara printre altele că Guvernul Noii Zeelande a avut acces la datele post-marketing ale celor de la Pfizer, care relevau 1.223 de decese şi pagină după pagină de efecte adverse ale aşa-zisei „vaccinări” înainte ca guvernul să înceapă pe 10 martie 2021 aşa-zisa “campanie de vaccinare” în masă.

Traducerea parţială a declaraţiei este accesibilă aici, iar declaraţia VIDEO în sine aici – pe vigilantnews.com, în care liderul partidului NZ Loyal preciza de exemplu că „30 de vaccinaţi în aceeaşi zi şi-n aceeaşi locaţie sunt acum deja cu toţii morţi, decedaţi într-o proximitate temporală, echivalând cu toţi jucătorii de pe teren ai unui meci de rugby, dintr-o dată morţi subit. Datele indică zeci de mii de decese legate de injecţiile covid şi solicităm o investigaţie penală completă, fără ca vreo piatră să fie lăsată neîntoarsă”, dar şi avertiza preventiv, „aşa încât apelez la voi, oameni ai Noii Zeelande, să solicitaţi colectiv oprirea acestor injecţii. Căci dacă aspectul acesta nu este urgent adresat, atunci World Health Organization va fi capabil a declara următoarea pandemie şi să forţeze conformarea la vaccinarea obligatorie în baza Pandemic Preparedness Act, care în curând va deveni realitate.” 

Faptele sunt limpezi ca lumina zilei şi vorbesc de la sine, iar timpul chiar le va dovedi absolut pe toate. Mult prea târziu însă pentru atâţia şi-atâţia vătămaţi şi prematur decedaţi subit.  

Acest articol a fost publicat în și etichetat cu , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


4 − = unu