E un argument, ministrule Tătaru, că și copilul tău va merge la școală în condiții ”mascate”!?

Precum în cazul izolării la domiciliu a populației sănătoase în ”alerta” din martie până în mai, o ilegalitate neconstituțională ale cărei efecte nefaste în privința sănătății populației încep să-și facă simțită neplăcuta prezență, și anunțata înregimentare a școlarilor în bănci în condiții de distanțare socială, cu mască și alte impuneri, este un alt pas tot al implementării și pe mai departe a politicilor de inginerie socială cu iz totalitar, fără pic de urmă de fundament științifico-medical în justificarea deciziilor.

Nici un argument cu acoperire în știința medicală nu stă în picioare în favoarea hotărârii vizând impunerile pregătite copiilor la începerea școlii, cel mai mare atac la adresa ființei naționale și viitorului său din istoria României unite, iar faptul că Tătaru, ministrul sănătății, a invocat aspectul că și copilul său va fi în bancă tot în condițiile impuse nu validează câtuși de puțin argumentația guvernamentală în sensul adoptării unor măsuri mai mult decât scandaloase, ba din contră, certifică faptul că sistemul medical intern are la cârmă un zelos idiot util din marea masă a idioților utili care poluează spațiul public cu ineficientele botnițe peste gură, din posturi de decizie sau nu.

Sănătatea românilor este așadar pe undeva și în mâinile unui individ trecător pe ”la butoane” care are inconștiența de a periclita starea fizico-emoțională de bine a propriei odrasle, iar autorii complotului transnațional cu guvernele îndesate în buzunare trebuie că își freacă palmele de satisfacție și nu se pot opri din hohotele de râs cu tăvăleli la ignoranța prostească cu care idioții utili de pe mai toate meridianele le fac cu sârg jocul sinistru. Conspiratorilor le este ușurată misiunea, ieșindu-le pasiența care le indica moliciunea spiritului și mentalului celor unși în roluri de execuție, cunoaștere în detaliu a psihicului uman pe care s-au bazat din plin în abordarea mașinațiunilor din umbră. 

Este plin de asemenea tătari remunerați din banul public pentru a da undă verde unor politici de inginerii sociale care n-au legătură nici cu știința, nici cu medicina, nici cu combaterea unei așa-zise pandemii cu vreun mort, doi pe zi pe țară fără comorbidități, nici cu umanitatea stoarsă din noi.

Câtă disperare rezidă în mascații executanți ai ordinelor de impunere din manualele conspirative ale celor cu implementarea germenilor dictaturii tehnologico-medicale încât pot apela până și la exerciții de relații publice aducând în discuție proprii copii de 10 ani!? Este poate dovada că posedarea indusă de oculta satanică mondială care desăvârșește noua ordine tiranică a infectat precum o plagă incurabilă toate instituțiile sociale și structurile statale, căzute pradă unei psihoze care se infiltrează în fibra socială cu picătura chinezească. Mai degrabă îndoctrinați în extrem decât profund corupți, dregătorii publici dovedesc sistematic că nu știu deloc ce fac, deși, deloc o coincidență, pentru asemenea decizii majore sunt de regulă împinși în față șterse paiațe de duzină, flatate de percepția ”actului istoric” pe care-l validează.

E treaba lui Tătaru că are lipsa de discernământ de a-i aplica o mască odraslei sale în cursul orelor de școală, dar n-ar trebui să ia o asemenea decizie fără baze medicale, științifice, sanitare și din sfera cercetării în numele a milioane de copii și părinți din întreaga Românie, o hotărâre nu doar absolut abominabilă prin conotațiile sale, dar și complet ilegală și neconstituțională.

Decidenții cu asemenea aberații în vârful pixului vor da socoteală în istorie și înalturilor, iar prostia lor chiar va durea în timp, a se citi repercusiuni peste ani de felurite forme ale celor pregătite acum din 14 septembrie 2020. Este vorba despre un atac la baionetă asupra sistemului imunitar al unor vlăstare în plină creștere fiziologică, dezvoltare care le este periclitată fățiș. Iar tot așa, din aproape în aproape, pas cu pas, ba izolare la domiciliu a populației sănătoase, ba ”mascare” a generațiilor sănătoase de mâine, masele vor fi purtate de nas și din scurt pe calea spre dezumanizare, cu vaccinul obligatoriu adulmecând pe țeavă următoare seturi de condiționări și constrângeri pe seama turmelor. Cât despre legalitatea ”împunsăturii” care va modifica pe vecie ADN-ul uman, simplul fapt că marii producători de pe piață și-au asigurat deja exonerarea de orice responsabilități în fața unor efecte adverse spune mai multe chiar și decât aspectul că noua și netestata tehnologie experimentală ARN implică inserarea în celula umană a unei particule de cod genetic coronavirus, reprogramând celulele să producă anticorpi rezistenți ”virusului”. Curată inginerie genetică în fața căreia doctorul Suhab Siddiqi, fost director de chimie la unul dintre foarte marii ”jucători” de pe piață, Moderna, agreat de Gates, a avertizat: ”Aș solicita să văd unde sunt datele despre toxicitate!” Iar purtarea măștii este doar antrenamentul de acomodare înaintea inducerii vaccinului sub pielea oamenilor… Tragere de sfori care țintește acapararea de profituri de miliarde, miză așadar majoră, căci despre câștiguri financiare este vorba ca formă de concentrare și pe mai departe a puterii restrânse la vârf, totul pe pielea unei omeniri cocoșate de incertitudini sub implozia economică în iminentă așteptare din 2019 și înadins coafată pentru a trece drept o consecință a așa-zisei epidemii.

Balamucul românesc ”de la centru” scrie o pagină de istorie, dar una dintre cele mai oribile și sinistre, cum nici mult huliții naziști n-ar fi semnat, însă greșeala impardonabilă va fi fost înfăptuită. Se știa că decidenții sunt cum sunt și în orice caz nu au credibilitate, dar transa paranoică la zi le întrece chiar pe toate.

Se riscă viitorul ”plămânului” fraged al țării, și asta în numele unui experiment de simulare pe viu a reacției instituțiilor statului la o situație de criză, de fapt un pretext ca scenariu tocmai pentru implementarea unor asemenea politici de inginerie socială dorite de complotiști din umbră. Răspunsul la ”criza-problemă” era atent ticluit și pregătit din timp, cu tot simbolismul ocult gen ”mască”, la fel cum și ”criza” în sine a fost înadins prefabricată. Iar ”soluția” mult trâmbițată și vehiculată pe post de salvare a situației, vaccinarea, va face trecerea spre omul modificat genetic.  

Prostia omenească pare a nu mai avea deloc granițe și limite, situație în care, pe fondul ignoranței, omenirea chiar își merită crunta soartă ce o paște la cotitură. Fiind în stare să accepte orice absurditate cu literă de lege, este practic complice propriei distrugeri. ”Mascații” din umbră doar pregătesc terenul și aprind fitilul, restul e joacă de copii la infantilismul ”aleșilor” și alegătorilor. O turmă împinsă încet și sigur spre prăpastie, cu tot cu pasageri dregători publici și mase inert-inconștiente în raport cu cele tăinuite.

Vai și amar de bieții școlari și studenți, se pune la cale o tragică crimă în masă împotriva spiritului uman și nu numai. Iar efectele în timp le vor deduce cândva doar cei care au cât de cât altceva decât pietre între tâmple. Și care bineînțeles au supraviețuit exterminării în masă.

 

Acest articol a fost publicat în și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 − = unu