Halep și înțepările, poster util ”campaniei” de injectare. Greșelile nu se repară cu alte greșeli

S-a ajuns și la așa ceva, ”Simona Halep dopată” răzbătând din toate colțurile, iar asta drept urmare a încurcării noțiunilor, ”cui pe cui se scoate” nefiind aplicabilă în cazul constănțencei, când de fapt greșelile nu se repară cu alte greșeli. Cu sistemul imunitar eronat asaltat fără rost anul trecut drept urmare a nocivității inutilei înțepări ”sigure și eficiente” – ba chiar și cu repetiție, o potențială viitoare mamă din această omenire s-a ales colac peste pupăză în organism, în bâjbâielile reparării daunelor apărute drept efecte camuflate ale toxicității inoculărilor din 2021, și cu alte substanțe ”străine” naturaleții firești a traiului pe pământ. Consecințele greșelii așa-zisei ”vaccinări” nu pot fi înlăturate prin noi erori. 

Căci ex-numărul 1 mondial în WTA a crezut cu naivitate și în absența consimțământului informat în serul din doze, înțepându-se cu repetiție, ba mai mult, lăsându-se inconștient folosită prin a face cu și mai mare naivitate jocul ”narațiunii oficiale” de a deveni ”poster” marcant al așa-zisei ”campanii” de așa-zisă ”vaccinare” – conform poreclei mincinoase din partea circarilor pe banul public, împingându-i cu ale sale încurajări și pe alți puerili spre ac și injectare, ”iată, eu am făcut-o!”, după care Dumnezeu cu mila, totul s-a rostogolit încet la vale în cariera constănțencei.

Sistemul imunitar e suveran și divin în perfecțiunea sa – are grijă organismul uman să-și facă singur treaba, dar nu, ”noi credem în știință” se tot joacă mai nou tot mai râvnos de-a Dumnezeu, miliarde de sisteme imunitare fiind momentan iremediabil alterate dacă nu chiar compromise de-a binelea – bombe sintetizate cu ceas, de la cel al vlădicii până la cel al opincii, fără vreun tratament preferențial pentru mari sportivi de performanță, din contră, abil și la sânge folosiți fără scrupule de ”sistem” pentru a încuraja campania de inoculare prin pilda lor, pe fondul ignoranței lor puerile.

Și pentru fiecare Halep din prim-plan, ”iată, eu am făcut-o!”, au existat sute sau poate chiar mii de români care s-au aliniat și ei la cozi pentru a se injecta ”sigur și eficient”, prin această prismă putând fi mai clar detectată magnitudinea manipulării în masă și a condiționării psihologice a populației, pe baza unei propagande de manual, cu ”zăhărel” la înaintare sub forma exemplelor conferite de ”vedetele” prefabricate mediatic din caruselul Vanity Fair al deșertăciunii umane.

Însă cât de iluștri și bine informați despre toate cele pot să și fie niște sportivi chiar și de vârf, fie chiar și înconjurați de echipe de ”experți”, ”specialiști” și ”analiști”? Pe cât de imperfectă și este ființa umană, cu slăbiciunile sale lumești.

Ori omul din sportivul de mare performanță a fost dus de nas spre ac sub greutatea condiționării și constrângerilor în raport cu continuarea carierei, căzând cu naivitate în trapă prin a nu putea conștientiza contrastele între ceea ce înseamnă cu adevărat binele și răul veritabil, și te-ai dus, dulce sistem imunitar, iar odată folosită fiindu-i cu abilitate imaginea cu tracțiune la public, ”posterul” campaniei a și fost dat undeva uitării, într-un ungher al memoriei.

Căci întotdeauna se va ivi un alt virtuos înlocuitor, susceptibil căderii în aceeași plasă, maurul Halep și-a făcut datoria pe propria piele pentru cauza serului ”sigur și eficient”, la rând sânge mai proaspăt, David Popovici, noul ”darling”, pe măsură de chibzuit, înțelept și bun cunoscător în ale înțepărilor, dat fiind că, nu-i așa?, dacă ai darul de a te mișca iute în apă, după cum însuși sublinia într-o notă depreciativă, în sensul că-i un tânăr normal, înzestrat cu această abilitate, atunci musai ai putea și scoate public porumbelul alb despre așa-zisa ”vaccinare”, bineînțeles ”sigură și eficientă”.

Iar de la așa-zisa ”vaccinare” se trag mai toate vătămările din 2021 și 2022, așadar de la ”cura de tratament sigură și eficientă” post-Stupid-19, însă subiect tabu, căci majoritatea dezinformată a omenirii rămâne inconștient cuplată pilotului automat al farsei mincinoase Stupid-19, ”mort de Covid”, când de fapt tragicul deces survenea ca urmare a evantaiului bolilor cronice cu care atâția și-au perturbat sistemul imunitar sau fie de exemplu chiar și al unui accident de motocicletă.   

Simona Halep era la rândul ei ademenită spre serul din doză, ”sigur și eficient”, ba chiar și exploatată fiindu-i imaginea, ce mai minge la fileul CNCAV și al medicului militar Gheorghiță, ce mai lovitură!, iar totul a devenit apoi istorie, și cât de repede încă, în doar un an și ceva de zile, când de fapt viața-i atât de lungă.   

Truism indubitabil care era clar și limpede în registrul cu repere adecvat stabilite ale unui alt ex-numărul 1 mondial precum Novak Djokovic, rămas departe de serul ”sigur și eficient” din doză, de îndemnurile fățișe sau subtile din gama ”faceți și voi ca mine!” 

Și demonizat pentru înțelepciunea sa până chiar și de neica nimeni, latrina prestituată de pe Dâmbovița, coruptă și din 2021 sintetizată, ca musca-n lapte la degetul mic al unui exemplar ”leu” de talie mondială, dar iată însă că n-a trecut bine anul în ditamai viața de om și – pe când sârbul își vede de drumul său, cu sistemul imunitar în parametrii doriți, sănătatea-i mai bună decât toate, presa bucureșteană se dă de ceasul morții în jurul ”dopajului” Simonei Halep.

Devorarea e în toi, când colo e de fapt Stupid-19, you stupid!, mai bine zis înțeparea ”sigură și eficientă”, cu ale sale efecte bruște sau lente. Efecte care pesemne nu pot fi ”reparate” oricum, cu alte ”minuni” aruncate organismului uman.

”Sperietoarea” Stupid-19 și-a făcut perfect treaba, pretext vânturat amenințător în fața opiniei publice mondiale pentru înțeparea ticluită din timp și vândură pe post de ”remediu”, ale cărui urmări încep încet, încet să-și arate varietatea, și-ar fi strict doar începutul. Cu vătămări și decese și în rândul sportivilor mai galonați sau nu, evidența ținută la zi balonându-se lunar pe lista cu miile ale celor îmbolnăviți și decedați din ianuarie 2021 din lumea arenelor în ”campania de vaccinare”, accesibilă aici pe goodsciencing.com – site cu motto-ul ”știința are nevoie de o dezbatere deschisă, orice altceva e totalitarist”. Cât se poate de adevărat, dar și cât se poate de greu de perceput pentru cei inoculați în transa psihotică Stupid-19.   

Căreia i-a fost inocentă victimă și Halep, și chiar ar putea fi pe undeva înțeleasă, biata sportivă, din moment ce cohorte de medici au fost și sunt chiar ferm convinși de absurditățile Stupid-19, de utilitatea serului ”sigur și eficient”. Într-adevăr foarte sigur și eficient pentru urzitorii din umbră ai depopulării forțate a Terrei, în fruntea turmei cu exponenții rasei caucaziene din țările așa-zis ”dezvoltate”. 

Pe când Djokovic nu-și pierdea capul în vreme ce mai întregul ”circuit” și aplaudacii săi și le pierduseră pe ale lor, presa bucureșteană se arunca prematur la jugulara tenismanului, așa cum se aruncase orbește pe repede înainte și pe pistele false Stupid-19 și ale înțepării ”sigure și eficiente”, însă iată că n-a trecut anul și prestituata mediatică de pe Dâmbovița are pe cine deplânge și sfârteca, devorarea Simonei Halep, cea ”dopată”. Pentru că întotdeauna sunt evidențiate efectele, mult mai lesne, facil și ușor de înfățișat, mai la îndemână în superficialitatea umană, și niciodată cauzele, rădăcina răului, mai anevoios a scotoci întru aducerea la lumină. Așadar cea multiplu ”înțepată”, nu altfel decât ”sigur și eficient”, drept cauză reală a împotmolirii treptate a carierei constănțencei.

Viața-i lungă și ”vecinul” Djokovic știa asta dinainte de ianuarie 2022, pe când lumea nu se termină mâine, ceea ce ignora circul mediatic de pe Dâmbovița, fluturând grăbit și insistent brațul înaintea acului, în diabolice campanii subtile sau fățișe de stimulare pe pielea românilor a nimic altceva decât vătămarea și uciderea în masă. 

Dar s-a dovedit din martie 2020 mai abitir și limpede decât în alte dăți, odată cu diversiunea Stupid-19 și ”campania sigură și eficientă”, că prostia umană n-are într-adevăr limite, iar că prostul nu e prost destul dacă nu e și fudul, ba chiar că nici nu doare, ”iată-mă, sunt bine, tocmai m-am înțepat și n-am nimic!”, constatări cu efect întârziat pe propria piele.

Asta în cazurile fericite, ale celor treziți în simțiri măcar în ceasul al XII-lea, căci mulți sunt pseudo-virtuoșii rămași fideli ”schemei de tratament sigure și eficiente”. Așadar Djokovic e bine mersi iar presa ”de la centru” nu mai poate avea în aceeași măsură treaba lui, fiind prea ocupată cu ”dopajul” Simonei Halep, ”imunizat”-vaccinată pentru Australian Open și în rând cu turma înțepaților la Antipozi. Mare e grădina lui Dumnezeu. Cu miliarde de injectați în ea, unii și drept ”poster”, alții urmându-le pilda inconștientă. 

Acest articol a fost publicat în și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 − doi =