Iftime mai lipsea

Numeroși sunt iresponsabilii inconștienți dezinformați care din martie 2020 încoace au lansat și întreținut sfătos alarmist în spațiul public o serie de îndemnuri fără justificare, fundament și acoperire în știință și medicină, îndemnuri prin care au complicat și agravat starea în general șubredă de sănătate a populației României, erodată și periclitată cu atât mai mult prin nocivitatea dovedită în fel și chip a purtării așa-zisei ”măști de protecție”, prin absurditățile ”distanțării sociale” fie la un metru și jumătate, fie la unul singur, doi sau chiar patru, prin solicitarea impunerii unor detrimentale ”izolări”, ”carantinări”, ”stări de alertă” sau chiar ”urgență”, iar mai nou prin așa-zisa ”campanie” de așa-zisă ”vaccinare” – de fapt nimic altceva decât scopul în sine de moment al urzitorilor ”pLandemiei” sub forma crimelor împotriva umanității și genocidului.

Iar cercul idioților utili ocultei, care cu iresponsabilitate și inconștiență se exprimă fără dubii dar cu îndemnuri tranșante în spațiul public în favoarea uneia sau alteia dintre aberațiile fără bază științifico-medicală a intensei propagande în avântată derulare, se mărește treptat de la o săptămână la alta, lista celor care i-au băgat și îi bagă pe români în boală de peste un an și jumătate lungindu-se cu încă un ilustru sfătos, pe numele său Valeriu Iftime, diriguitor al prim-divizionarei de fotbal FC Botoșani, trezindu-se bătând câmpii cu mingea pe plac și înadins ridicată la fileu de prostituata de serviciu a ”sistemului”, mass-media. 

Ceea ce este cel mai grav în cazul indivizilor din această turmă a idioților utili ține de faptul că lansează cu apăsare în spațiul public absolut iresponsabile îndemnuri de genul ”Vaccinați-vă!”, erijându-se implicit în oarece specialiști sau funcționari în activitate în domenul sănătății publice, în loc măcar să manifeste oarecare circumspecție, asta dacă tot sunt mânați de păcatul de a da sfaturi greșite, când de fapt ar trebui să stea pe craca lor în privința aspectelor farsei ”pLandemiei”, ”Dacă tăceai, filosof rămâneai”. 

Și bineînțeles că Iftime nu este nici primul, nici ultimul care lărgește acolada celor astfel demascându-se cât sunt de ignoranți, puerili, în totală necunoștință de cauză, lipsiți de conștiință spirituală și în disonanță cognitivă, în schimb într-atât de ferm convinși fără pic de dubii că aberațiile sfătoase prin care poluează alarmist discursul public și prin care periclitează sănătatea publică ar avea și oarecare acoperire justificativă și argumentată în știință, medicină, cercetare și nu în ultimul rând în drept constituțional, rezervându-și cu o aroganță de-a dreptul criminală și cu un aer atotștiutor iresponsabilitatea de a lansa absurdități precum cele declarate săptămâna aceasta în legătură cu necesitatea așa-zisei ”vaccinări”. 

Corul inconștienților mânând din vorbe norodul spre tragedia în masă, Dumnezeu să-i ierte, apere și păzească și pe unii, și pe alții, să le lumineze calea și să le îndrume pașii!, are tot mai mulți prozeliți care nici măcar nu știu că nu știu ceea ce ar trebui cât de cât să stăpânească, iar timpul le va limpezi și dovedi negreșit pe toate, când va fi însă mult prea târziu atât pentru instigatorii fie și de bună credință – care-și vor fi atras deja niște păcate capitale, cât și pentru cei îmboldiți spre prăpastie.

Iftime mai lipsea, dinspre lumea sportului, completându-i pe alde Țiriac, Halep sau Duckadam, pentru a mai dărâma o cărămidă în demolarea controlată a lumii așa cum o știam, căci în rest aveam toată tagma interesată sau nu a ”oamenilor de bine” servind intensei propagande a ”sistemului”, și se știu respectivii pe-îndelete care sunt, toți iluștrii cherecheși și jurmi de birou ai politicilor de sănătate publică sau cifrelor statistice epidemiologice, toți țincii, imbrii, mahlerii, marineștii, săndeștii, voichiții, oancii, muștii și nu numai în halate albe pătate, toți așa-zișii formatori de opinie pe micul ecran, în eter sau în scris – alde prelipceni, cetepiști, tudori, tolontani, mândruți, cartieni ori ioniți dar și inii sau sașii de Banat, formatorii de opinie ai ”marilor” campioni ai presei sportive dâmbovițene – alde naumi sau geambași, toți actorii jucându-și perfect rolul în inocularea fricii în masă prin reclame publicitare – ”Am CoVid!? N-am CoVID! Dar dacă am CoVID!?”, toți funcționarii publici din lanțul slăbiciunilor, președinție – guvern – parlament – IGSU – DSU – DSP și așa mai departe, și nu în ultimul rând toate ”vuvuzelele” isterice și agitatoare, purjând venin în așa-zisa social media, gen caramitri juniori cu ale lor abjecte derapaje.   

Toți acești ”influencers” și milioanele de români care au optat din nefericire să se vaxxineze – unii dintre aceștia tocmai ca urmare a îndemnurilor pe care le-au luat în considerare, sunt captivi în transă unei condiționări psihologice care le induce imposibilitatea măcar de a-și autoadresa anumite întrebări dacă nu cumva punctele de vedere, percepțiile și premizele pe baza cărora gândesc, decid și se manifestă emoțional în speța de mare actualitate din 2020 încoace pot fi literalmente spulberate de dovezile, datele, studiile, rapoartele, documentația și evidențele strict de natură științifico-medicală dar și oficială existente la îndemâna publicului larg, doar să aibă voința de a cerceta în ideea unei bune informări.

N-ai însă ce să le ceri, căci pur și simplu nu pot accesa un grad adecvat de cunoaștere pe fondul unui nivel vibrațional scăzut, filtrul rațiunii fiindu-le obturat. Atât le permite foarte îngusta bandă de frecvență, patinând în gol într-o profundă eroare. Sunt aidoma unei turme rătăcite, cu lupul pe post de paznic la oi… Dumnezeu să-i ierte, căci respectivii nu știu ce zic și fac.

Fapt la zi. Nici măcar nu a fost încă absolut deloc dovedită existența ”virusului” nicăieri în lume, asta în absența unei singure mostre izolate fie și după 2 ani, iluzorie în laboratoarele de specialitate din lungul și latul pământului, Ministerul Sănătății din Spania fiind ultima instituție guvernamentală care, odată luată și aceasta la bani mărunți, a fost nevoită să înghită în sec în această toamnă și să admită în mod oficial evidențele în sensul că ”nu dispune de vreo cultură SARS-CoV-2” și nici de vreun ”registru al laboratoarelor cu capacitate de cultură și izolare pentru testare”. 

Fapt la zi. Pe fondul acestei esențiale absențe, orice referire la așa-zisa ”testare” echivalează cu un nonsens, de unde și falsele ”rate de infectare” din pix, praf în ochi pe post de pretext pentru toate ”carantinările”, ”izolările” și ”stările de urgență” respectiv ”alertă” – inginerie socială și nimic altceva. Însă, fie și dacă, prin absurd, ”virusul” chiar ar exista conform înfricoșătoarei manipulări exercitate de ”sistem”, însuși inventatorul testului RT-PCR, Kary L. Mullis – laureat al Premiului Nobel în chimie spre mijlocul anilor ’80 pentru invenția sa, a subliniat repetitiv până în pragul suspectului său deces în august 2019 că ”testul” n-a fost conceput cu scopul detectării de patogeni în condițiile în care a fost impropriu folosit și în ultimii 2 ani – cu mult peste 20 de cicli de amplificare, și nici pentru diagnosticare. Iar atunci, de unde oare toate aceste așa-zis ”rezultate”, fie așa-zis ”negative”, fie așa-zis ”pozitive”, de fapt fals pozitive!? 

Fapt la zi. Cu toate mașinațiunile macabre ale ”sistemului” de a-i înscrie din pix drept decedați de ”CoVID” pe toți cei trecuți în neființă în termen de 28 de zile de la un așa-zis ”rezultat” așa-zis ”pozitiv” la ”testare”, deși, conform tocmai datelor oficiale ale Grupului de Comunicare Strategică, marea lor majoritate se stingeau ca urmare a comorbidităților și doar unul-doi pe zi, maxim 3-4, strict de la așa-zisul ”CoVID”, în condițiile în care populația României este într-adevăr îmbolnăvită și șubrezită de multiple afecțiuni cronice și acute, chiar și așa rata mortalității la covrigul-guvid a rămas extrem de scăzută fie și cu toate sforțările umflate din penel, în jur de 0,15% pentru cea mai afectată și vulnerabilă categorie de vârstă – cea a persoanelor în etate, rată a mortalității inferioară majorității celorlalte și implicit excluzând din capul locului orice măsuri disproporționate de ”izolare”, ”carantinare”, ”de urgență” sau ”alertă”, absolut nejustificate din punct de vedere sanitar, medical, științific dar și al dreptului constituțional.

Fapt la zi. Studiile de caz efectuate pe eșantioane de zeci de mii de locuitori sau, în speța cea mai amplă, pe aproape 10 milioane de cetățeni ai aceleiași metropole, tocmai Wuhan, și date publicității ca atare, nu doar au demontat dar au spulberat pur și simplu mitul transmiterii asimptomatice, absolut nulă, un asurzitor și elocvent ”0”, dar și o găselniță care a inoculat și întreținut paranoia în spațiul public, potrivit căreia orice om și-ar putea așa-zis ”infecta” semenul, un fel de suspect de serviciu până la proba contrarie a dovedirii nevinovăției sale. Bieții oameni, vinovați fără vină ai unei lugubre urzeli prin bioterorism.  

Fapt la zi. Și dacă, prin absurd, transmiterea asimptomatică ar fi într-adevăr existentă, s-au adunat deja peste o sută de studii explicite și științifico-medical documentate care să ateste că purtarea măștii de așa-zisă ”protecție” nu este doar inutilă, dar și dăunătoare sănătății din multiple puncte de vedere. Cu consecințe în timp care doar complică și mai mult buletinul medical individual și general al comunităților, dând implicit apă suplimentară la moară retoricii alarmiste a ”sistemului” în căutare de ”clienți” numai buni pentru infamele statistici cu ”pozitivi”, ”cazuri” și alte etichete. 

Fapt la zi. Sistemul imunitar uman rămâne suveran la datorie indiferent cât de mult a pervertit Organizația Mondială a Sănătății definirea noțiunii de imunizare prin modificarea înscrisurilor oficiale în acest sens în noiembrie 2020, după sute de ani de medicină, mai exact în săptămâna începută prin comunicatul lansat de Pfizer în privința iminentei apariții pe piață a primelor v@xxinuri ”salvatoare”, imunizare care n-ar mai fi dobândită care va să zică pe cale naturală, ci și prin vagginare. Rețeta perfectă pentru uluitoare profituri pe pielea a miliarde de ”clienți”, prinși în năvodul înțepării periodice, cu consecințe dintre cele mai tulburătoare și chiar tragice.

Fapt la zi. Așa-zisul ”virus” prefabricat ca armă biologică inducând lumea medicală pe cele mai false piste a fost calul troian dar și sperietoarea introducerii în scenă a vaxxinării, scop de moment al conspiraționiștilor, care vaxxinare n-aduce nici pe departe cu o procedură medicală standard propriu-zisă de vaccinare și nici rezultatele legate de imunizare pe care le-ar presupune așa ceva, ci cu o serie de urmări dintre cele mai devastatoare pentru omenire. Sunt crime împotriva umanității și genocid pe steroizi, efectele și consecințele resimțindu-se deja sub forma a sute de mii de decese de la vagginări în lumea largă și net mai numeroase efecte adverse, dar urmând a deveni de-a dreptul cumplite. Și bineînțeles aruncate în cârca afecțiunilor cronice sau sperietorii ”CoVID”, așa cum anul trecut dispăruseră bolile de pe pământ, eradicare prin ”CoVID”. Minciuni după cum servesc intereselor de moment ale sforarilor, din aproape în aproape, pe fondul fricii, memoriei scurte, apatiei și lipsei de reacție a maselor obișnuite a fi duse cu zăhărelul și preșul. Totul ține de dresarea maselor printr-o condiționare psihologică servind inducerea colectivă în cultul satanic al păpușarilor de la butoanele din umbră, pregătind demolarea controlată a lumii așa cum o știm, resetare în favoarea unei tiranii comuniste manifestate prin controlul și supravegherea maselor, totul pe calea aleasă de iubitorii sacrificiilor de sânge spre transhumanism.

Iar vaxxinarea deja în derulare de 10 luni își și arată ororile dar și le va înfățișa cu atât mai mult cu ale sale numeroase fațete în anii ce vin, o bombă cu ceas care va secera nenumărate vieți nevinovate sub masca bunelor intenții – drumul spre iad fiind întotdeauna pavat cu cele mai bune intenții, cei vagginați constituind un pericol iminent și constant pentru sistemul imunitar al persoanelor care au declinat în cunoștință de cauză participarea la studiu, studiu în cazul celor de la Pfizer până în 2 mai 2023 conform aproximării din înscrisurile oficiale ale produsului companiei, vagginați pe post de super-transmițători în spațiul public. Omenirea, pe o bombă cu ceas, iar idioții utili din România s-au îngrijit și ei, cu sârg, să intensifice prin convingerile lor vai și-amar, fără acoperire și justificare, dar și prin îndemnurile lor neavenite, la periclitarea și erodarea sănătății semenilor. 

Iartă-i Doamne, îndură-te de ei, căci sunt rătăciți, pierduți și nu știu nici ce zic, nici ce fac. Oi la sacrificat. Păzește-i și pe nevaxxinați de pericolul iminent indus de orbirea vagginaților. Care nu trebuie nici condamnați, nici judecați, ci iubiți.       

 

 

 

 

Acest articol a fost publicat în și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 1 = trei