Jos pălăria! Đjoković, jucătorii Craiovei nu și-au pierdut zâmbetul sub acoperirea forțată cu botniță. Firești și fani ai lui Burnley în fața ingineriei sociale, corectitudinii politice. Stop dezbinării prin rasismul pe seama albului creștin de bun simț! VIDEO

Oculta satanică mondială oricum sabota sârguincios, de zor și pe toate căile imaginabile omenirea căreia îi era pus gând rău și pe care o posedă demonic după devize gen ”divizează și domină”, dar anul 2020 a adus o evidentă amplificare a hărțuirii aplicate societății civile, trezită în fața unor neplăcute stări de fapt pe care nu le anticipa, efecte ale ignoranței de a se lăsa cras manipulată, cu filtrul rațiunii obturat.   

În toamna anului trecut s-a simulat experimental cu succes o situație de criză coaptă cu deceniile în laboratoarele psihopaților ”de la butoane”, probă care a dat roade, dând undă verde ”problemei” generate de diversioniști, virus lansat pe piață, ca pretext pentru instituirea unei ”reacții” aplicate de aceiași sforari, cu rol de restrângere a drepturilor și libertăților cetățenești, principală țintă a păpușarilor preocupați de intensificarea controlului asupra populației, platformă de pe care să-și continue cu și mai mare lejeritate asaltul concertat, interconectat și complex asupra vieții și fibrei sociale. Teren fertil pentru degenerarea treptată spre haos, atât de prielnic zămislirii ordinii visate de tartorii fără chip din umbră.

La stadiul ”reacție”, omenirii i s-a impus să rămână închisă în case, iar ulterior, printre altele, i s-a pus și botniță, atentate la adresa sănătății fizice și psihice a populației civile, vulnerabilă exceselor de putere etalate pe baze fără un fundament științific real în numele așa-zisei combateri a unui virus prefabricat. Inevitabil, au survenit absolut firesc și reacțiile din societatea civilă, persoane pe deplin responsabile luând pe bună dreptate atitudine în fața erodării fibrei sociale prin măsurile disproporționate ale factorilor de decizie, atitudini total justificate pentru orice persoană în primul rând de bună credință și bine informată, dar și capabilă de a-și exercita gândirea critică, în general bruiată și ecranată de intensitatea propagandei prin ”narațiunea oficială”.

Între reacționari, în felul său, și renumitul tenisman sârb Novak Đjoković, absolut deloc în eroare în a oferi unor parteneri de întrecere din circuitul la fileu prilejul derulării unei competiții, în cinstea și onoarea sportului pe care cu talent și efort îl practică. 

O pildă pozitivă în slujba sportului și a vieții, Adria Cup a fost un mesaj ca gest simbolic din suflet că bucuria jocului trebuie să primeze și triumfe fie și în clipe de incertitudine și cumpănă, la fel cum bucuria petrecerii ulterioare laolaltă a tinerilor sportivi n-a fost nicidecum un arogant gest de frondă, ci tocmai un alt triumf al bucuriei de a trăi.

Ce-ar fi fost de făcut!? Strict de stat în locuințe, în fața micilor ecrane, pentru a capta hipnotica propagandă desfrânată a vânzătorilor de vești proaste la pachet, împănate cu obositoare totaluri răsuflate și sfaturi din gama ”Fratele mai mare”, și de bocit într-o înspăimântare colectivă!?! Câtuși de puțin!

Alternativa oferită de sportivul sârb unor semeni de-ai săi din domeniu n-a fost nici pe departe deplasată, dar nici periculoasă ori cu tente de aroganță, ci pur și simplu firească și umană, pentru împărtășirea jocului îndrăgit și regăsirea colectivă cu zâmbetul pe buze.

Zâmbet care s-ar fi dorit a fi șters și împietrit de ocultiștii plasatori de botnițe ca parte a unui ritual propriu-zis de inițiere satanică la scară mondială, măști mai dăunătoare sănătății turmei decât sofisticatele ”figuri de stil” utilizate în ale lor sindrofii. 

Zâmbet care s-ar fi dorit a fi șters și împietrit pentru demoralizarea și pe mai departe a unei mari majorități supuse aidoma broaștei experimentului opăririi incrementale, totul în direcția pauperizării treptate a populației, astfel mai ușor de controlat, tot mai lesne de constrâns diabolicelor planuri deja bătute în cuie.

Și-atunci de ce-ar fi Đjoković într-atât de criticat!? Din contră, de apreciat și chiar admirat pentru atitudinea sa în slujba sportului și la urma urmei a bucuriei vieții în sine. Inconvenabil pentru urâcioșii de serviciu, tartori și ai lor lachei sau idioți utili cu prompter sau penel, de unde și toată revărsarea negativă de bilă pe adresa sârbului. Ocultiști axați pe schingiuirea și sfârtecarea sufletului, pe desecralizarea a tot ce e mai frumos, natural și firesc în cele lumești pe pământ, cu țel final extirparea sufletului umanității. Iar cum sforarii din umbră posedă demonic turmele deposedate de busolă și repere, de aici și reflexele mentale ale prozeliților capturați psihotic în mrejele gândirii fără filtru critic, idioți utili făcând în transă jocul diversioniștilor satisfăcuți nevoie mare, frecare de palme.

Și într-adevăr, deloc de mirare, nu puteau lipsi idioții utili din presa ”centrală” bucureșteană, care parcă n-au mai așteptat nici o secundă odată ce a ”detonat” fâsul pe seama testării sârbului, punându-se febril pe scris pentru a da măsura ignoranței absolute pe care o mai exersaseră în prealabil, nu însă la parametri într-atât de abjecți. Măgăriile scrise de ”editorialiști” de la ”centru” ar trebui de fapt mai bine să ajungă sub nasul tenismanului.

O legendară vedetă mondială a sportului, tânăr excepțional și sănătos, luat la țintă de niște neica nimeni de parcă ar fi avut holeră și ar fi infectat bravul popor român. Ce știu însă cu adevărat oamenii despre ”teste” și absolut toate celelalte aspecte legate de așa-zisa pandemie, de la instituirea prin decret a acestei simulări la nivel planetar și până acum!? Absolut nimic, fiind în schimb bombardați precum în stare de război cu propaganda unei narațiuni ”oficiale”, fără argumentație, ancorare și fundament științific, dar trecând drept veridică prin intensa repetitivitate a mesajelor, cât se poate de manipulative și cusute cu ață albă, o frauduloasă diversiune de colosale proporții. Baliverne luate de bune. Iar o minciună repetată insistent la nesfârșit trece drept adevăr, tactică strategică din arsenalul curat murdar al dezumanizării omenirii mileniului 3.

Tot ceea ce este bun și frumos, bucuria de a trăi, bucuria jocului, zâmbetul ca expresie a însuflețirii și poftei de viață, este pervertit în tenebroasele planuri schematice ale setoșilor de comunism cu botniță, sau ce-or mai proslăvi sforarii. Marxismul, bolșevismul…  

În aceleași pagini ”centrale” era înfierat nu doar sârbul, ci supura frica și pe marginea descinderii jucătorilor prim divizionarei Craiovei în mijlocul fanilor care îi așteptau după victoria cu 2-3 de la Cluj, pentru a sărbători împreună după recentul meci din Liga 1, atât cât se poate. Nici asta n-a fost pe placul propagandiștilor cu riglă și șubler, care au măsurat și cântărit ei just cât de aproape au fost alb-albaștrii de o infecție de pomină, în mijlocul susținătorilor. 

Te și pufnește râsul la alarmismul nefiresc și pueril al rândurilor fără pic de noimă, dar astfel se nasc torționarii de mâine, fideli ”doct” noilor repere debilitante, că sunt 2 metri, că unul și jumătate, că de la 65 de ani în sus, că 8 în grup, că între orele 11 și 13, și tot așa, la nesfârșit. Toate, stabilite bineînțeles pe baze absolut ”științifice”…

Cităm din puțul gândirii unor ”mari campioni ai presei sportive”, cu o remarcă în plus pe adresa deranjantei uzitări a adverbului ”astfel”. ”[…] Fotbaliștii au trecut prin mijlocul fanilor, fără să respecte distanțarea socială de 2 metri, au bătut palma cu oamenii, iar unii dintre jucători s-au luat în brațe cu suporterii. Astfel, aceștia au riscat enorm, putând astfel să se infecteze cu COVID-19.”

Nu știi ce să faci, să râzi sau să plângi… Pentru a nu mai pomeni observația că nici nu se mai amintește despre absența spectatorilor din tribune, de parcă ar fi normală, de fapt o tristețe cu potențial ucigaș a spectacolului sportiv, în schimb alunecându-se deja spre faza ”distanțării” cu orice preț și în orice împrejurări dintre simpatizanți și idolii lor. Serios!?!

Interogație repetată, cu minime modificări… Ce știu însă cu adevărat oamenii despre răspândirea virusului ”țopăitor” și absolut toate celelalte aspecte legate de așa-zisa pandemie, de la instituirea prin decret a acestei simulări la nivel planetar și până acum!? Nimic, dar nimic. Strict ceea ce au luat de bun din narațiunea ”oficială”, fără pic de rezerve, implicit fără discernământ. 

Exemplu care certifică periculoasa glisare spre o ridicolă și aberantă stare de psihoză, de la realitate la spălarea pe creier spre infinit. Înalturile cerului sunt într-adevăr nelimitate… 

Unii cu grija pentru respectarea metodologiei cadru cu vedere spre comunismul absolut, botniță în loc de zâmbet, alții, încă firești, naturali și umani, cu împărtășirea bucuriei sincere între sportivi și suporteri. Și din nou a mai învins încă bucuria jocului, strălucirea poftei de viață, însuflețirea reunirii oamenilor! Dezbinați!? Nu vă lăsați pradă dorinței satrapilor pe liniile ”distanțării sociale”. O altă născocire a făuritorilor progresism-marxismului-bolșevic-zionisto-satanist și cu ale sale alte nuanțe.

Cât se poate de firești au fost recent și admirabilii fani ai lui Burnley FC care au ales să desfășoare însemnele ”Viețile albilor contează” pe urmele unui elicopter survolând City of Manchester Stadium la ora unui meci în deplasare de campionat din tot mai lugubra Premier League prin prisma asocierii sale cu ingineriile sociale în plin avânt spre draconic dictat, reacție naturală și de foarte bun simț la uraganul înadins răspândit în lume sub inițialele BLM.

Bineînțeles, corectitudinea politică fiind sănătoasă tun, inițiatorii salutarului demers au sfârșit-o prost, nu doar în vizorul autorităților, dar cu o purjare de la locul de muncă pe adresa pilotului, ba chiar și a… prietenei acestuia. Curat murdar. În schimb, semn că deșănțata ofensivă având în cătare în special gentilul alb creștin de bun simț, cu atât mai rău dacă-i și tradițional-conservator, este în plin având marxist pe ambele țărmuri ale Atlanticului, un cadru didactic din centrul universitar Cambridge a fost avansat în aceleași zile ca profesor plin, coincidență sau nu, după ce a supurat ură pe rețelele de socializare, ”Viețile albilor nu contează”. Cu completări ulterioare, gen ”într-adevăr nu contează” sau ”abia rezist tentației de a nu sparge rotula genunchilor bărbaților albi”. O individă mai maronie e la butoanele urii fără limite.

Și ce dovadă mai bună că ”divizează și domină” este magistral aplicată de sforari prin capacitarea ”Viețile negrilor contează” pentru a crea un nejustificat haos și anarhie peste ocean și nu numai pe seama pretextului prefabricat al pseudo-uciderii unui criminal porno-star de culoare într-o metropolă nord-americană în regia cu un actor plătit în rol de polițist, decât că în vreme ce ”starurile” din Premier League îngenuchează în Anglia pentru ”victimă” cu tot cu însemnele ”Viețile negrilor contează” deasupra numerelor de pe tricou, un alb care opinează satiric că și ”Viețile albilor contează” își pune în cap întregul Albion corect politic.

Într-adevăr, nu mai ai pare-se voie să glumești, să te bucuri, să zâmbești și să fii firesc, natural, sub imperiul urii orbitoare a ofensivei răului demonic, forțând ingineriile sociale, condiționarea la noi tipuri de realități altfel abil camuflate de mass-media și corectitudinea politică dusă la aburd. 

Încă nici patru minute vă rețin atenția, sub formă vizuală prin legătura de mai jos, iar căderea pe gânduri o las pe seama Dumneavoastră. Ieri într-un loc, astăzi poate mai aproape, mâine și mai aproape, dar în cele din urmă și în cele din urmă chiar și în preajma idioților utili, mereu pe arcuri în a fi corecți politic, în a înfiera fără căpătâi pe cine și când nu trebuie, reflex al condiționării prin spălare pe creier. Căci și ”formatorii de opinie” sunt îndoctrinați, pentru a avea pe cine să îndobitocească la rândul lor…

https://banned.video/watch?id=5efbb2b5672706002f38331e

 

Acest articol a fost publicat în și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 3 = noua