Nu-i banc cu Bulă că Bula-i Epidemiologică

Într-o țară ca afară la capitolul a fi prostită în care copiii și adolescenții se pregătesc pentru viitor din propriul dormitor, ”prezent” la școala virtuală cu toate efectele negative necercetate și nestudiate pe care orele online le induc – a se citi timpuria forțare a vederii, sedentarismul, stimularea unor nefirești deprinderi de asimilare pentru organisme în creștere din toate punctele de vedere, izolarea de colectivitate cu urmări psihologice, blocarea universului curții școlii, ce mai, câte și mai câte, ei bine!, într-o țară cu asemenea decidenți adulți iresponsabili care chiar habar n-au pe ce lume trăiesc, lași, fricoși fără motiv, demni de dispreț și toată mila dar mai ales idioți utili, nu poți fi altfel decât teribil de serios la constatarea că vreun ales de 2 bani s-a luat degeaba în serios în a înfiera cu avânt neo-marxist și acel ultim refugiu al unora dintre compatrioți după anul de înghițit absurde impuneri nejustificate, și anume hazul de necaz care menținea flacăra cât de cât vie și în vremea socialismului.

Într-o țară ca afară la capitolul a fi dusă de nas în care economia reală ca vector al dinamismului social susținut de capitalul privat intern al micului întreprinzător e periclitată mortal de aceleași aberante normative a căror necesitate și utilitate nu e probată de niciun studiu științifico-medical doveditor, ei bine!, într-o asemenea țară nu poți fi altfel decât mai mult decât disprețuitor pe seama disonanței cognitive a vreunui pseudo-parlamentar pe la ”Comiții” care împunge cu cuvântul ”subminare” acea poate ultimă supapă a românului după anul de dictatură ”c-așa vreau eu”, și anume hazul de necaz. Cine subminează de fapt pe cine!?

Într-o țară ca afară prin a fi împinsă cu turma europeană spre prăpastie în care cultura și artele oricum deja încălecate – mustind și colcăind la supra-plin de noile curente ale progresismului neo-liberal, s-au ales și cu lacătul pe ușă de pe urma acelorași protocoale lipsite total de acoperirea măcar vreunui studiu de specialitate, ei bine!, într-o asemenea țară nu poți fi altfel decât profund scârbit vizavi de ignoranța vreunui personaj caragialesc inflamând artificial spiritele prin a coborî și mai mult jalnicul discurs public cu atacul la baionetă în direcția ultimului bastion al românului cumplit umilit în propria-i bătătură, hazul de necaz.

Bătrânicile ca bunici ale românilor n-au mai fost lăsate să-și vândă pătrunjelul, credincioșii ca semeni ai românilor n-au mai fost lăsați cu-adevărat în tihnă nici măcar la Sfintele Sărbători de Paști și Crăciun, da – n-au mai fost lăsați nici măcar să îngenuncheze umăr la umăr în rugăciune, sportivii au fost concentrați ca vitele în așa-zise ”Bule epidemiologice”, cei din eșaloane inferioare județene și locale au fost târâți complet pe tușă iar sportul juvenil și de masă a fost ca și anihilat, astea printre multe altele – câte și mai câte, dar cadoul întârziat după Anul Nou din partea Bulaiului Uniunii ”Salvați” România – cu tot cu ”salvatorul” pseudo-vaccin mai degrabă letal și în orice caz absolut deloc necesar la o rată oficială a supraviețuirii de 99,5% la cocktail-ul strategic denumit ”Covid-19” – a constat în înfierarea hazului de necaz etalat pe postul public național.

Românii fără funcții și pârghii, românii obișnuiți, inimă, suflet, plămân și motor al acestui neam, au fost și mai cumplit batjocoriți în 2020 decât s-au lăsat în general călcați în picioare peste decenii, iar ieșirile gen Bulai sau Rusu după Revelion sunt simbolicele semne sugestive că poporul e intrat pe mâna unor siniștri nesărați mici Dumnezei ai de-dumnezeirii din întreg spectrul politic, administrativ și decizional, de-a dreptul letali în înverșunarea lor de a stoarce și ultima picătură de vlagă și sânge din tot ceea ce înseamnă la această nație naturalețe, firesc și normalitate, bucurie a vieții, sens existențial și speranță, încredere, viitor și bunăstare, identitate, crezuri și aspirații, tradiții, obiceiuri și la urma urmelor fel de-a fi.  

Țara arde, a se citi ceea ce se face cu copiii – strigător la cer, cu sistemul economic pe fondul oricum dezastruos la nivel european al creditelor neperformante și al ”tiparniței” non-stop pe drumul spre hiperinflație, și în general prin toate atacurile frontale și fățișe la adresa vieții sociale sub cele mai contrafăcute pretexte, însă babele se piaptănă, a se citi angoasele la ceas de Revelion ale vreunui mărunt cenzor ”Cultural” rupt de realitate și dezumanizat de simțiri, făcându-se de râs doct și bățos din ”Bula-i Epidemiologică”. Iar bățos fiind, în tentativa-i grosolan eșuată de a părea mai erudit, emancipat, sofisticat, cosmopolit, cultivat sau educat, de fapt un snob etalând false virtuți cu aere de superioritate din jilțul ”Culturii”, atunci de ce nu și un par? ”Unde ești tu, Țepeș Doamne? Ca punând mâna pe ei…”   

Nu-i așadar vreun banc cu Bulă că destui falși ideologi și-ai lor mulți naivi au implementat cu convingere și succes într-o Românie ”ca afară” aceste țarcuri de testare ale Noii Ordini Mondiale cu a sa Mare Resetare din Agenda 2030 spre transhumanism și mai departe, îngrădiri pseudo-științific denumite ”distanțare socială” și ”bulă epidemiologică”. Într-adevăr, bula-i epidemiologică.

Jenanta lor prostie ignorantă nu doare iar superficiala lene intelectuală fără fundamentul cunoașterii doar le alimentează închipuirile acestor unu la înmulțire care pesemne nici nu înțeleg nimic din trecătoarea existență pe pământ, dar nici n-or fi avut vreo zi cu adevărat fericită în traiul lor.

Nu-i nici un banc cu Bulă, ci e mortal în sobrietatea sa faptul că fără știrea ei omenirea este de zeci de ani indusă inițiatic într-un ritual de posedare satanică întețit de ocultă la ceas de 2020 sub forma simbolică a aruncării în teritorii a unei nano-fuziuni bio-robotice de particule diferit asortate de la continent la continent și astfel inducând un sindrom cu tâlc poreclit ”CoVID”, iar sufixul îl adăugați Dumneavoastră, -19, -21, -23, un așa-zis… ”virus”.

Nu-i vreun banc cu Bulă, ci e mortal în rigurozitatea sa faptul că nici un genom al astfel etichetatului SARS-CoV-2 încă n-a fost complet izolat și purificat de la vreun pacient simptomatic de pe întregul pământ, așa cum nici nu s-a bifat vreunul dintre Postulatele lui Koch, echivalând cu însăși absența dovezii existenței în sine a ”virusului”. În lipsa căruia cum să și poți dezvolta un vaccin!?

Nu-i vreun banc cu Bulă, ci e mortal în seriozitatea sa faptul că toată mascarada cu ”măștile”, ”distanțarea socială” și corolarul inepțiilor biciuite pe pielea unei populații și-așa cu probleme n-a avut absolut nimic de-a face cu protecția sanitară și ”grija” pentru sănătatea oamenilor, ci cu un evantai de scopuri oneroase printre care și testarea obedienței maselor la impunerea unei incrementale dictaturi în toată puterea cuvântului, dar și înrâurirea lucrurilor spre vaccinarea la zi.

Nu-i vreun banc cu Bulă, ci sunt mortale în sobrietatea lor aspectele certificate că un așa-zis ”virus” înregistrează o rată oficială a supraviețuirii de 99,8% la cei până la vârsta de 79 de ani, că vârsta medie a fatalității cu Covid-19 este de 82 de ani, superioară duratei medii de viață, sau că transmiterea asimptomatică este un mit, spulberat prin studiul de caz pe aproape zece milioane de concitadini din aceeași metropolă, absolut nici unul, zero din circa 10 milioane. Nul. Dovezi negru pe alb, pulverizând astfel orice discuție despre necesitatea măcar vreuneia dintre absurdele măsuri echivalente cu startul înrobirii fățișe a oamenilor.

Nu-i vreun banc cu Bulă, ci e mortală în rigurozitatea sa urmarea că la un asemenea strănut, 99,8%, nici un studiu de specialitate n-ar putea indica efectuarea unei așa-zise ”vaccinări” în masă, absolut total contraindicate, pentru a nu mai pomeni că nu-i vorba despre un vaccin în sine, iar implicit nici despre o vaccinare, ci strict despre un experiment. 

A face haz de necaz ca ultim resort la ceas de petrecere a Revelionului pentru descrețirea frunții unui popor constrâns și condiționat era cel mai uman exercițiu cu putință de efectuat, dar mai ales avea absolut toată acoperirea celestă prin prisma măsurilor de nimic cu care românii au fost încălecați în batjocură zi de zi în precedentele aproape zece luni, măsuri meritându-și luarea în derâdere. Trebuia trăit absolut normal și din martie 2020, nu cu hărțuielile la care lumea a fost supusă constant fără motiv, hărțuieli care le-au intrat executanților în sânge, cu o oarecare diabolică plăcere de a da astfel frâu liber disprețului, sfidării și urii lor față de semeni, mascată cumva până atunci. 

Nu există încă în mod concret vreun autentic studiu științifico-medical, igienico-sanitar sau din cercetare, vreo evidență, probă, dovadă sau referință verificabilă care să justifice rezonabil și pertinent oricare dintre restricțiile impuse românilor din martie 2020 încoace, ceea ce cu atât mai mult dă apă la moară luării în răspăr a ridicolei, jenantei și penibilei intoxicații publicitare mincinoase cu slogane, clișee și gâdilări ale ego-ului individual și colectiv prin cuvinte cheie gen ”respect”, o operație psihologică aplicată de ”sistemul oficial”, prinzând din nefericire la bietul cetățean impresionabil și insistent manipulat de mass-media.  

Bine că mai rezistă cumva pe metereze hazul de necaz, bine că mai răsuflă fie și pentru câteva ore o asemenea supapă într-o țară a flagrantei încălcări a unor legitime drepturi și libertăți umane, tăvălite în picioare, dar rău de români ce cozi de topor legiferează viitorul îngustat și întunecat al unei nații meritându-și pe de altă parte soarta, dat fiind erodarea vigilenței de a străjui constant acea rație eliberatoare cu sânge adjudecată în 1989. Somnul r(n)ațiunii naște monștri.

Din ”Bula-i Epidemiologică” atât a nimerit bine, că banii românilor pe lunile de publicitate pro-măsuri din mass-media au fost degeaba aruncați pe apa Sâmbetei. Aș spune că au fost scandalos risipiți ca modalitate de corupere a instituțiilor mediatice întru a proslăvi mincinoasa ”narațiune oficială” fără justificare reală, isterie de pe prompter în favoarea unor măsuri pe seama cărora decidenții administratori n-ar putea avea de oferit probe, dovezi și evidențe cu acoperire științifico-medicală, asta dacă ar fi luați la întrebări și bani mărunți.

Dar n-a fost suficientă docila plecăciune românească aproape 9 luni de zile – executarea unor absurdități fără crâcnire și alte întrebări, ci mai trebuiau să și stea românii drepți și cu o față de morgă la ora Revelionului în stare de camuflaj 23-5, ascultători la glume strict pe placul Tovarășului și Tovarășei, să nu cumva să se ofenseze toți învârtiții cândva cu caș la gură la ceas de decembrie 1989, în ”Bulă Epidemiologică” în 2020-2021. 

Sinistru ce marionete se implică în înrobirea sufletească și spirituală a acestui neam cu ale lor mârșave inginerii sociale, sinistră cădere absolută a măștilor ca inevitabilă buruiană năpădind de pe urma zecilor de ani de îndobitocire în socialism, îndoctrinare ale cărei efecte acum supurează în bolta peste decenii și generații. Reînvie orizonturile roșii dar pe noii propăvăduitori îi simți pur și simplu ca fiind mai canalii decât înaintașii lor ideologici, ceva de speriat ce specimene ne țin evidența pe banii noștri. 

Nu-i banc cu Bulă că Bula-i Epidemiologică. E o realitate morbidă, întreținută pe de-o parte de niște detestabili idioți utili, pe de altă parte de anumiți malefici care chiar știu ce fac. România e captivă în chingile unor monștri care și-au trădat poporul prin a încuviința implementarea unor inginerii sociale fără justificare dar cu tente evidente de crimă împotriva umanității. Iar toți cei care într-o cât de mică sau mai mare măsură participă complice din martie la întreținerea acestei amenințări la adresa sănătății și binelui poporului prin acolada netrebnicelor măsuri fără argumente și evidențe științifico-medicale, de la măști și testări până la restricții și vaccinări, ar merita târâți la bara instanței. Neîndoielnic vor ajunge însă în fața celei divine, iar judecata de apoi oricum nu-i va cruța, dezmeticindu-i cu surpriza surprizelor: în sensul că au conspirat în cele diavolești. Fiecare rătăcit din ”Bula-i Epidemiologică” este conspiraționistul în rele care strigă în implacabila-i ignoranță ”Conspiraționiștii! Conspiraționiștii! Teoriile conspirațiilor!”    

Iartă-i, Doamne, căci nu știu ce fac.  

Acest articol a fost publicat în și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte + 1 =