Radu cel Obsedat (sau Posedat?) bagă serul [email protected] până și în whisky-ul de la CSA

Nu-mi amintesc ca ”marii” formatori de opinie din presa sportivă dâmbovițeană – mare ”campioană” a presei sportive, să fi fost prea preocupați în ultimii 30 și ceva de ani măcar de insuflarea educației sportive în rândul cititorilor săi, nici atât de acordarea atenției care s-ar cuveni sectorului juvenil din lumea arenelor în România, cât despre soarta educației valurilor care vin în sport, și mai mare ignoranța peste ani a purtătorilor de penel.   

Absorbiți constant de mult mai arzătoare probleme sau importanți subiecți, de la ”naționala” de fotbal a României ori Țiriac în sus, în nota publicațiilor ”campioane” pentru care semnează, exemplare în consecvența lor de a promova sub diferite forme vedetismul în teren și în afara lui. 

Nu e pagină online a ”marilor” campioane ale presei sportive din capitală care să nu fie ticsită aproape zilnic de titluri deșuchiate și subiecte incendiare din gama sex, Rolex, bani, gagici, averi, tip Anamaria, scandaluri, cuceririle fotbaliștilor și ce poșetă poartă ultima parașută căzută în poala internaționalului X, reclamă antisportivă pe post de flegmă în ochii educației și prin mass-media a societății românești, dar unii lupi moralizatori s-au trezit dintr-odată să urle, dintre paginile mustind de sâni sub ochii adolescentini ai generațiilor cuplate mediului online, să urle la adulmecarea de sânge proaspăt, a se citi o nouă sămânță de scandal dinspre sportul pentru copii și juniori.

Rareori băgat așa cum s-ar cuveni în seamă, la modul coerent și responsabil, de către presa care ar trebui să efectueze educație sportivă și prin mediatizarea cu consecvență și în regim de continuitate a actvității din lumea arenelor celor mici, dar brusc adoptat pe post de subiect gras dacă e oarece rost de senzațional.

Câtă demagogie și ipocrizie pe editorialiștii ”de la centru” întrecându-se în a înfiera cu mânie proletară reprobabilele scene din înregistrarea video emanată peste ani pe internet cu whisky-ul turnat în pahar într-un vehicul purtându-i la drum pe juniori de vârstă gimnazială ai lui CS al Armatei Steaua, alcool sub nasul micilor fotbaliști, scene în prezența unor așa-ziși ”adulți” imaturi. 

Fără doar și poate, și aceasta-i România reală, cea nu doar cu alcool și manele de la vârste fragede în penumbra unui sport ros de probleme, dar nu este oare și presa sportivă parte a problemei, în loc să fie o rezolvare a ei!?!

Ori câtă vreme politica editorială a ”marilor campioane ale presei sportive” de pe Dâmbovița nu include asanarea mocirlei morale și spirituale în care se zbate sportul românesc, prin efectuarea de educație sportivă și mediatizarea cu responsabilitate a sportului juvenil în ideea cultivării creșterii sale organice, ci alimentează în schimb cu inconștiență promovarea unor aspecte care n-au de-a face cu sportul dar care au o mare vizibilitate pe radarul adolescenților foarte versați în navigarea pe worldwideweb, dacă nu sex, atunci sâni, dacă nu manele, atunci Salam, dacă nu Anamaria, atunci alte poale-n cap, așadar în acest caz retorica înflăcărată a ”marilor” editorialiști de la ”marea gazetă” este cel puțin jenantă și penibilă, dacă nu chiar absolut dezgustătoare.

Doar un alt senzațional subiect gras de scandal, și nimic altceva pentru acești vânători în pierdere de credibilitate. Cărora le pasă brusc și dintr-odată de soarta sportului juvenil, de educația sportivă și educația generală a noilor generații ale arenei. Aș… Dacă le-ar păsa cu adevărat, ar fi stimulat peste ani dezbateri publice în sensul cultivării melanjului școală – sport, ar fi insuflat prin opinia dumnealor alte valori mișcării sportive din Carpați și urmașilor ei. Dar ce să vezi? S-au complăcut cu lenevie intelectuală în a ignora soarta reală a viitorului sportului intern, prinzând oportunist câte un os de ros, cu demagogie și ipocrizie, la ora unor asemenea subiecte de scandal duhnind dinspre sectorul juvenil.

Iar ”marii” formatori de opinie nu sunt doar ipocriți, dar și în contratimp. ca de obicei, dacă au fost în stare să dea viață tocmai acum, prin a băga în seamă, după 2 ani de la derularea faptelor, un subiect răsuflat al whisky-ului turnat în pahar într-un vehicul purtând la drum juniori de la CSA Steaua, contratimp prin prisma ”deranjului” din bătătura seniorilor fotbalului carpatin.

A prelua cu înfometare din zbor un filmuleț răsuflat peste ani pe internet la inițiativa unui utilizator oarecare trădează cât de mare este comoditatea acestor editorialiști ale căror orizonturi trebuie că s-au îngustat alarmant de mult. 

Ce-au făcut peste decenii ”marile campioane ale presei sportive” din București pentru a da tonul adecvat unei promovări masive și în forță a sportului juvenil drept componentă esențială a viitorului acestui domeniu în viața socială din România? Au lăsat a se inunda paginile publicațiilor cu titluri și subiecte incendiare, cu sâni, sex, manele, fițe și pițipoance de purtători de legitimație sportivă, sub privirile unor buni navigatori pe internet precum sunt tinerii, au dat frâu liber mai ales consemnărilor cu iz de senzațional și scandal din sportul juvenil.

Au alimentat care va să zică un anumit tip de climat, devenind parte a problemei. Stare de fapt în care nu mai conferă credibilitate, făcând pe virtuoșii în timp ce ies la lumină prin a da la o parte fotografiile ”apetisante” și titlurile incendiare care curg în valuri neregulate și dincotro bate vântul pe paginile publicațiilor în care semnează.   

Iar ca tacâmul să fie complet, unul dintre lupii moraliști ai ”parangheliei” din trecut în vehiculul departamentalei, titrând ”Învățați! Învățați! Învățați!” încât îți reînviau parcă în fața ochilor ”indicățiile” Tătucii dând vârtos din mână la tribună, nu s-a putut abține în obsesia sa letală de [email protected] sadea de la saltul absolut anapoda spre absurditatea vagginării, deja în cel de-al treilea paragraf dintre cele 13 ale editorialului. Da, a fost în stare până și într-o retorică răsuflată despre necesitatea educației prin prisma celor petrecute în autovehicului celor de la CSA Steaua, să devieze încă din primele paragrafe ale elucubrației cu iz bahic spre unul dintre subiectele sale favorite în anul de grație 2021, așa-zisa ”vaccinare” al cărei mare suporter și promotor indirect este, fără subtilități, prin stigmatizarea majorității cetățenilor români, suficient de bine informați și cu filtrul rațiunii optimizat pentru a nu da curs manipulării și propagandei în direcția odioasei și maleficei [email protected]ări.  

S-a folosit fără abilitate de piatra de moară a lipsei de educație, consecvent hrănită de presa sportivă ”de la centru” prin subiectele sale deocheate de umplutură, pentru a asocia lipsa de educație din societatea românească refuzului unor profesori compatrioți de a se [email protected], corelație ca nuca-n perete, acceptabilă pesemne în estimările fără căpătâi ale lui Radu cel Obsedat, sau oare Posedat?, care a fost așadar în stare să atașeze psihoza condiționată pe relația cu serul [email protected] până și scrierii aburite despre whisky-ul din preajma junilor de la CSA Steaua. Cum te-ai putea oare referi la vagginare chiar și în asemenea rânduri!? 

În lipsa consimțământului informat al cetățeanului – consimțământ despre care Radu cel Dezinformat pesemne că nici nu vrea să audă, și pe fondul întregii mascarade fără justificare științifico-medicală dar și nelegală a farsei ”pLandemiei”, să-i fie mai mare rușinea acestui deontolog îmbotnițat de serviciu al urzelii cu ”virus” și ac, deontolog în schimb fără mască în avântul său de a încuraja lumea spre prăpastia modificării genetice, a bolilor autoimune, a varietății tipurilor de cancer care vor exploda pur și simplu în timp după toxica vagginare, a afecțiunilor cardiace și neurologice, a tragediilor și deceselor fără doar și poate ca urmare a așa-zisei ”vaccinări” – o veritabilă bombă cu ceas, însă subiect tabu în spațiul mioritic, în care paranoia e în floare. ”Purtați mască!”, ”Păstrați distanța!”, ”Vaccinați-vă!”, repetate papagalicește cu aere de superioritate, false virtuți afișate nătâng de spălați pe creier din cale-afară, precum ”al lor” Radu cel Obsedat. Sau și posedat? 

Care l-a îngânat în teza sa de doctorat despre educația în suferință pe un oarecare soț de profesoară, de educatoare, punându-i bărbatului în gură vorbele ”Nevastă-mea nu se vaccinează. Nu ne vaccinăm! Mulți profesori nu se vaccinează! Să vedem cum o să funcționeze școlile!” Și bine face doamna profesoară, alegând cu rațiune, discernământ și luciditate, în cunoștință de cauză și bine informată fiind, împotriva unei ”oferte” echivalentă crimelor împotriva umanității și genocidului.

Dar ce să știe oare măcar câte ceva din toate astea ”marii” formatori de opinie ”de la centru”!?! Ei știu una și bună, ”Înțepați-vă! Înțepați-vă! Înțepați-vă!”, căci în rest nici măcar nu știu că nu știu ceea ce ar trebui cât de cât să stăpânească. Și anume că nu te legi la cap dacă nu te doare, că sistemul imunitar rămâne suveran în raport cu ”eficiența” și ”siguranța” unei ”scheme de tratament” pentru așa-zisa ”combatere” a unui așa-zis ”virus” sperietoare încă neizolat, nepurificat nicăieri în lume, de la nici un pacient de pe pământ, conform înscrisurilor oficiale înregistrate și verificabile în spațiul public de la 127 de instituții de sănătate publică sau științifice de pe toate meridianele globului. Un așa-zis ”CoVID” cu o rată a mortalității sub o,5%, răspândind pesemne ceața pe creierul spălat al atâtora și atâtora Radu cel Obsedat din spațiul carpatin. ”E mulți” și joacă în filmul ”Proștii strigă proștii!”, urlând cu tărie. Dumnezeu să-i apere și îndrume, căci respectivii nu știu ce gândesc, zic și înfăptuiesc, fapta fără consimțământ informat fiind deja comisă de peste 6 milioane de români, sub semnătură. Pe propria piele și pe propria răspundere, o minoritate spălată pe creier și manipulată prin condiționare psihologică atrăgând după ea potopul. La care tăvălug au contribuit prin iresponsabile și inconștiente îndemnuri ”de bine” atâția și atâția idioți utili ai [email protected]ării, ”mari” formatori de opinie. Iar timpul le va dovedi pe toate și istoria nu-i va cruța.   

Oricum, și-au atras pe conștiință păcate capitale prin a îndruma compatrioții să se vaggineze, prin a-i persifla pe cei cu conștiință spirituală, suficient de vii în simțiri pentru a nu cădea pradă dezinformării prin propagandă și manipulare, și nu mic este cercul iresponsabililor din lumea sportului care s-au băgat unde nu le fierbe oala, în a ațâța așa-zisa ”campanie de vaccinare”, proștii dând sfoară în țară cu ale lor îndemnuri neavenite, completându-se reciproc prin cacofonia ”indicățiilor” spre ac și denaturare… Burleanu, Dragomir, Novak, Duckadam, Halep, Țiriac, Iftime, Dănciulescu, listă deschisă, cu ”marii” formatori de opinie și mai mari agitatori ai ocultei satanice. Cât de jos vor mai putea oare coborî cei din ”cercul inelelor” morților vii prin încurajarea așa-zisei ”vaccinări”!? Opriți-vă cumva și treziți-vă, stadioanele și sălile sunt pustiite, fără iubitorii jocului în tribune! Iar parte a problemei ”măturării” spectatorilor din arene sunt tocmai acești răspândaci ai fricii de ”guvidul-covrig”, apologeți ai utilizării dozelor ”gratuite” dar de fapt din banul public. 

Dacă s-ar îngriji de ceea ce stăpânesc cât de cât, gen România – Islanda 0-0 fără spectatori, filosofi ar fi rămas. Dar așa, la reeducare cu ei. Niște necitiți, dezinformați și întunecați la minte și suflet, ei având nevoie de fapt de învățătură.   

 

   

Acest articol a fost publicat în și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


2 × = paisprezece