”Serioșii” din fotbalul românesc ori habar n-au ori ignoră remarca inventatorului PCR, laureat al Premiului Nobel pentru creația sa

Prima etapă a noii ediții din Liga 2 în regim de așa-zisă ”stare de alertă”, primele controverse iscate de amânarea unor jocuri. Absolut deloc de mirare, cât se poate de previzibil, căci sâmburele răului a fost însămânțat în percepția colectivă a participanților și face ravagii. Iar sâmburele răului constă în adoptarea unor protocoale de desfășurare a competiției acceptate orbește și în necunoștință de cauză de către protagoniști, ignoranți în raport cu aspectul că respectivele decizii impuse cluburilor n-au nici cea mai mică justificare și acoperire în plan științifico-medical, sanitar și din sfera cercetării, fiind în schimb și nimic mai mult decât rodul nociv al unor politici de inginerie socială și pe pielea sportului. Esențial de asimilat, aspectul că deși mapamondul se bazează pe Real Time – PCR pentru așa-zisa ”diagnosticare” a infecției SARS CoV-2, știința e implacabilă: testul cu pricina nu se pretează scopului în sine. Amănunt cheie semnalat de însuși inventatorul tehnologiei reacției de polimerizare în lanț, pe scurt PCR, biochimistul Kary Mullis, laureat în 1993 al Premiului Nobel în chimie tocmai pentru această descoperire și decedat la vârsta de 74 de ani în 2019, care avertiza că PCR constituie o metodă improprie și neadecvată de detectare a unei infecții virale. Ceea ce demontează și chiar pulverizează încă din start, de la bazele sale, toată șandramaua abordării așa-zisei combateri a bolii COVID-19. Asta în condițiile în care stările de izolare și carantină, de urgență și alertă, dar și măsurile de igienă și ”distanțare socială”, sunt stabilite pe baza numărului cazurilor și a ratelor de mortalitate generate ca urmare a așa-ziselor teste destinate a identifica pacienții ”pozitivi”, cu mențiunea că și ”pozitiv” este eronat echivalat cu ”infectat”, o altă găselniță ”oficială” cât se poate de departe de adevăr. În acest context, nu constituie deloc o scuză ignoranța vreunui diriguitor de club din Liga 2 care se mai și fudulește declarativ prin presa centrală că decidenți de la cârma secund divizionarelor iau ”în serios” testarea, procedurile și protocoalele, căci a urma dezinformați și cu ochii închiși o linie complet greșită nu conferă o notă de seriozitate, ci de prostie cu consecințe negative, prostie invocată retoric din aceeași gură, ceva de genul ”dar suntem noi mai proști să le respectăm!?” Ce fel de conducători sunt aceia care se pot într-adevăr lăsa prostiți într-un asemenea hal detrimental intereselor propriilor cluburi, ale competiției și fotbalului în general!? Probabil niște conducători după chipul și asemănarea sportului rege din România.

Referirile la ”proști” și la luarea ”în serios” a procedurilor impuse și în arena sportivă aparțin lui Marius Burcă, diriguitor la Metaloglobus București, ca reacție publică la amânarea de către FRF a jocului din capitală din cadrul rundei inaugurale a Ligii 2 cu CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu în calitate de club vizitator, care n-a mai efectuat deplasarea, invocând rezultatul pozitiv al testării în cazul mai multor jucători.

Dacă gorjenii au profitat de situație conform tendințelor generate prin deschiderea Cutiei Pandorei în Liga 1 în cazul lui Dinamo și nu numai, asta va rămâne de văzut, iar rândurile de mai jos nu constituie nici un fel de scut pentru clubul de pe Jiu, însă ideea principală se detașează a fi în legătură cu măsura absolută în care grupările participante în eșaloanele divizionare ale fotbalului din România au încuviințat în necunoștință de cauză, fără filtrul rațiunii și pe pilot automat niște decizii pe care nu le-au luat la bani mărunți și pe marginea cărora n-au lansat niște întrebări pertinente pe adresa decidenților, și asta pentru că așa-i mersul lucrurilor în spațiul carpato-danubiano-pontic, ”cu capul plecat” când hotărârile vin ”de sus”. 

În primul rând, însuși creatorul testului avertiza încă din capul locului că PCR este neadecvat pentru detectarea infecției virale: inapt scopului în sine. Fapt indubitabil și de netăgăduit. 

În al doilea rând, fie și dacă – să presupunem prin absurd – aceste teste și-ar avea cumva rostul, precizia lor ca grad sensitiv și de specificitate n-are un termen valid de comparație la un necesar standard ca unitate de măsură reper, acel vital ”gold standard” unanim acceptat în atâtea alte cazuri specifice, nu doar în domeniul medical. Alt fapt indubitabil și de netăgăduit. Cu alte cuvinte, cât de ”pozitiv” poate fi un test ”pozitiv” și cum poate fi cu adevărat ”tradus”!? Oricum, aspecte separate în sine… Și într-adevăr ”infectat” sau doar ”pozitiv”? ”Infectat” să fie, dacă așa vor sistemul și structurile… Respectiv cât de ”negativ” poate fi un test ”negativ” și cum poate fi cu adevărat ”tradus”!?

Așadar, în al treilea rând, detaliul că un test așa-zis ”pozitiv” nu înseamnă nici pe departe că respectiva persoană testată ar fi și infectată cu SARS-CoV-2 sau bolnavă. Alt fapt indubitabil și de netăgăduit, subliniat în repetate rânduri de cadre medicale cu integritate și curaj, una dintre ultimele voci în nota adevărului și realității factuale obiective aparținând recent doctorului Luis de Benito, în linia I la spitalul El Escorial de Madrid, care, în cursul unui interviu în direct pe un post TV iberic de mare audiență, a pus punctul pe i în slujba corectitudinii și actului medical autentic. Iar asta într-o națiune care chiar a fost țintită în primăvară de scenariul simulării experimentale pe viu a unei situații de criză induse voit prin lansarea unui virus de laborator de oculta satanică mondială ce posedă omenirea, căci pe scurt despre asta și este vorba…

”Avem trei pacienți și peste o sută de paturi destinate lor în spital, înțelegeți? Și sunt într-adevăr bolnavi sau doar testați pozitiv!? Deoarece datele pot fi înșelătoare și crea confuzie! Căci în centrele medicale administrăm numai teste PCR, așa încât vor apărea mulți pozitivi. Și mai mult, acum spitalizăm oameni testați în propriile vehicule. Și clasificăm aceste teste pozitive PCR drept COVID-19, deși e vorba despre oameni testați în trafic. Și creăm confuzie anunțând că numărul de cazuri este în creștere, ceea ce nu-i adevărat. Dacă există o creștere a cazurilor, o fi, dar nu în ceea ce privește pacienți cu patologia COVID-19 – aceea a fost în primăvară, când spitalele noastre au fost într-adevăr aglomerate. Acum, creșterea cazurilor apare ca urmare a creșterii numărului de testări. Iar a avea un test pozitiv PCR nu înseamnă neapărat a fi bolnav… Iar apoi, e întotdeauna profitabil să vorbești despre un vaccin, în special după inocularea fricii, să crezi că ar fi necesar, pentru că trebuie să se vândă. Întrebarea e dacă avem nevoie de vaccin, dacă e sigur, fără pericole, și dacă e eficace. Dar în primul și în primul rând, este vaccinul necesar sau nu? Căci dacă e adevărat că contagiozitatea a afectat deja o mare masă de oameni, atunci de ce ar fi necesar să vaccinezi întreaga populație!? Primul lucru care trebuie făcut ține de vaccinarea împotriva fricii, ca urmare a întregii panici create. Noi, medicii, suntem în stare de perplexitate la toată această panică creată. Luați în seamă numărul infecțiilor cu Helicobacter Pylori, 50% din populația Spaniei E o bacterie agent carcinogen de tip 1 conform clasificării de către OMS, iar așadar jumătate din populația Spaniei riscă cancerul la stomac. Este aceasta o situație gravă? E periculoasă? Mass-media nu pomenește despre ea… Nu, pentru că nu e o urgență. Doctorii cu care mă consult, vreo 200-300, înțelegem că măsurile au fost trasate pentru septembrie să-i facă pe oameni să creadă că s-au purtat iresponsabil în vară. E o strategie interesantă, pentru că e mai profitabil ca oamenii să nu primească îngrijire în centre primare de tratament. Strategia funcționează, dar nu credem că e corect sau practic dintr-un punct medical de vedere. Desigur, nu ne așteptăm la un nou val. Era potrivit dacă evidențiați în primăvară că spitalele au fost suprapopulate și a fost nevoie să punem pacienți în hoteluri, atunci era de zis, căci era o pandemie, dar acum nu mai este, și tot se vorbește despre ea la ore de maximă audiență. E de neînțeles! Analizarea datelor n-a fost corectă…”

Cu alte cuvinte, isteria ”Testare! Testare! Testare!” este nefondată, pe picioare de lut undeva în afara sferei științifice, expusă însă în forță la înaintare prin mesajul din miez de martie al directorului general al Organizației Mondiale a Sănătății, un african pe post de paiață prin constrângere în raport cu trecutul cu care poate fi avut facil la mână, nonșalanța manipulării la scară mondială fiind sugestivă în ceea ce privește planurile cusute cu ață albă pe fondul ignoranței publicului, planuri premeditat prestabilite cu mult timp în urmă. Credibil prin forța sa de diseminare dinspre vârful O.M.S., mesajul contrafăcut a căpătat aura unei valide dogme de nezdruncinat în țările destinatare, echivalând implicit unui postulat ca și intolerant în fața oricărei contradicții. Repetat papagalicește pe pilot automat, s-a fortificat în conștiința colectivă, fiind asimilat drept literă de lege. Iar astfel se cam scrie în general istoria…

Literă de lege aplicată fără filtrul rațiunii și de cluburile participante în fotbalul divizionar românesc, împotriva binelui fiecărei grupări în parte dar și al competiției și sportului rege în general, în consecință periclitate. Grupări în grija unor creduli conformiști care pur și simplu sunt incapabili a deduce că sunt manipulați și duși de nas în ultimul hal printre jaloanele unor măsuri emanate din manualele ingineriilor sociale, dar fără nici cea mai mică justificare de ordin medical-sanitar, științific sau din cercetare. Măsuri de combatere a așa-zisei ”pandemii” care n-au pic de acoperire și eficiență, care nu sunt câtuși de puțin susținute de vreo dovadă sau un argument pertinent. O foarte mare mascaradă cu și mai mari semne de întrebare în dreptul tuturor reperelor sale, tip ”măști”, ”distanțare socială”, ”tuneluri de dezinfectare”, ”teste”, ”carantină”, ”pozitivi”, ”izolare la domiciliu”, ”intubare”, câte și mai câte. O lege marțială medicală ca pretext și acoperire a unor malefici pași ce urmează a fi efectuați în ideea desăvârșirii noii ordini mondiale, un draconic totalitarism marxist sub pecete ocultă.

Să mai consemnăm cumva în plus și că una dintre secvențele primare ale testului PCR impus de O.M.S. este găsită în ADN-ul tuturor oamenilor!?! Ceea ce înseamnă că dispozitivele de testare agreate de Organizația Mondială a Sănătății ar genera rezultate pozitive în cazul fiecărui locuitor al planetei. “CTCCCTTTGTTGTGTTGT” constituie o secvență primară existentă în documentul de protocol al O.M.S. pentru testarea PCR a ”coronavirusului”, dar exact aceleași 18 caractere, în aceeași ordine, se regăsesc și în cromozomul 8 al speciei umane în intervalul de la 63648346 la 63648363, numărul de identificare al secvenței fiind NC_000008.11, iar lungimea sa, 145138636.

Care va să zică, la o examinare mai atentă și în detaliu a aspectelor de natură științifico-medicală, concluzia indubitabilă este că testele PCR sunt fără vreo însemnătate ca formă de diagnosticare pentru determinarea unei presupuse infecții induse de așa-zisul nou virus, deloc convingător ca fiind într-adevăr și ”nou”.

Și-atunci, chit că nimeni nu le pretinde să fie mari învățați, autodidacți sau cu spirit de investigație în lumina realității factuale obiective, cât de naivi și puerili pot fi destui conducători de cluburi din fotbalul românesc încât să îngreuneze însăși supraviețuirea economico-financiară și continuitatea respectivelor grupări în competiții prin a da crezare unor protocoale fără acoperire, justificare și argumentație pe baze științifico-medicale!? Nu doar că procedurile sunt fără rost și temei, așadar ineficiente, dar și complicate și costisitoare, perturbând din multe puncte de vedere activitatea echipelor, menținând o stare de permanentă incertitudine. Și la ce bun!? Absolut nici cel mai mic folos, doar bătăi de cap și consum nervos, și asta pentru că așa vor niște odioși tehnocrați care pesemne n-au fost detectați ca fiind psihopați în toată regula. 

Dar pesemne că respectivii conducători de club sunt într-adevăr proști de-a binelea, căci, dacă s-ar raporta strict la știință, orice om cu căpătâi n-ar accepta nici în ruptul capului actualele impuneri și ”măsuri” filtrate de la nivel înalt. Există o incompatibilitate totală între pretenția de a fi profesionist în sport și a te raporta teleghidat prin aplicare unor asemenea prevederi de un diletantism absolut, fără repere și fundament, însă prostul nu e prost destul dacă nu e și fudul, asta apropo de aspectul că diriguitorii din fotbal s-au luat ”în serios” când vine vorba despre testare și protocoale. S-au întrebat oare dacă merg la sigur pe urmele dubioaselor impuneri normative ori bâjbâie cu crezul tipic celui fără dubii pe mâna grijii ”Fratelui cel mare”? 

O treaptă mai sus, FRF este echer în fața Ministerului Tineretului și Sportului, executant fără crâcnire, iar lanțul slăbiciunilor este lung, zornăind pe verticală: un parlament trădător și de paie indiferent de coloratura politică sub bocancul ordonanțelor de urgență guvernamentale, conturate pe firul roșu scurt în funcție de impunerile parvenind dinspre ”centru”, a se citi politicile de inginerii sociale internaționale, aplicate și de Uniunea Europeană, în acest caz sub pumnul de fier al ”aripii medicale” a Organizației Națiunilor Unite, și anume Organizația Mondială a Sănătății. Iar mai presus de toate cele și având întreaga turmă în buzunar, cu tot cu ale sale cozi de topor, oculta satanică mondială care posedă omenirea, tăvălindu-se în hohote de râs la ușurința cu care împinge populațiile spre prăpastie. Ordine de pe urma haosului, iar haosul este pe cale de amplificare, sub nasul oamenilor neavizați.

Complici însă prin ignoranța lor, iar complice a devenit și lumea sportului propriei sale implacabile alunecări în haos, complicitate pentru care își și merită soarta. Până atunci însă, trebuie înfierată prostia, și prostească este atitudinea superficială și ignorantă a conducătorilor de cluburi care înghit toate aceste protocoale fără justificare în absența oricăror dovezi credibile cum că măsurile impuse ar combate așa-zisa pandemie. Nici vorbă, ba din contră!   

Sporttim, cotidian independent și absolut apolitic, total dezinteresat de orice altceva decât relevarea realității factuale obiective, fără nici cel mai mic interes în plan economico-financiar de pe urma acestei stări de fapt speculate de atâția, își asumă responsabilitatea de a atrage atenția celor care se iau ”în serios” pe cele mai greșite urme și căi că nu acestea sunt abordările necesare salvării fotbalului și că tot ceea ce întreprind decidenții din sportul rege intern nu va conferi efecte benefice pe termen mediu și lung, bazaconia cu sacrificarea prezentului în numele unei viitoare siguranțe colective asociate revenirii la normal fiind doar parte a colosalei manipulări în care a fost târâtă omenirea, captivă îndoctrinării și spălării pe creier prin intermediul prostituatei de serviciu cu portavoce, mass-media. 

Care omite sau chiar pulverizează fundamentul științific, discreditat în aceste vremuri ale haosului informațional cu fake news subtil ambalat tocmai de către prostituații astfel remunerați pentru a striga ”Fake news!” la adresa surselor alternativ independente și loiale actului jurnalistic, forța aparatului de manipulare generând un tip de gândire pe liniile celebrului dicton ”când toți gândesc asemănător, nimeni nu mai gândește prea mult”. Iar istoria doar se repetă, ignoranți cei care n-o iau în seamă, memoria colectivă fiind cât se poate de scurtă, cu reamintirea unui aspect punctat de Gina Kolata în consemnarea sa din The New York Times în 2007 sub titlul ”Crezul în testul rapid duce la epidemia care n-a fost”, ca un semnal de alarmă în timp că declararea unor pandemii virale bazate pe teste PCR poate avea consecințe nefaste. Dorite însă cu bună știință de unii, la cât de cunoscut dar totuși omis este un asemenea aspect fundamental. Chiar și mai fundamental, testele uzitate pentru identificarea pacienților cu COVID-19 prin presupusa infectare cu așa-zisul SARS-CoV-2 nu au un termen valid de comparație, reper decisiv prin prisma căruia necesara evaluare a preciziei testului să fie determinată fără echivoc. Precizie ca grad de senzitivitate și specificitate, cântărită în raport comparativ cu un necesar standard ca unitate de măsură reper, echivalent metodei de cea mai mare acuratețe existentă la dispoziție. Standard însă inexistent, crucială absență în ciuda căreia s-a marșat totuși pe linia PCR, fie și declarată improprie pentru detectarea virușilor prin remarca însuși inventatorului ei. Și-atunci nu se poate oare suspecta o monumentală fraudă ca abordare a ”pandemiei” în curs, de colosale proporții!?! Căci tocmai un aspect cheie, cel al testării, este neadecvat, în afara oricărui cadru probat științific! Cert este că pentru COVID-19 nu există un reper standard de testare. Și în orice caz, n-a venit nici ciuma, nici holera, ci o gripă sezonieră atipică prin conotațiile sale artificiale, mai puternic resimțită de către unii oameni în general în vârstă, expuși în centre de îngrijire a bătrânilor, și de către cei afectați de maladii cronice. ”Cazurile” sunt nerușinat umflate cu pompa și oricum complet irelevante, decesele sunt înregistrate prin asociere COVID-19 deși cauza morții n-are de-a face cu SARS-CoV-2 ci cu bolile cronice ale pacienților care mai aveau oricum puțin de trăit, rata mortalității de la coronavirus este absolut insignifiantă și spre coada ierarhiei cauzei deceselor, numai unul-doi morți cu așa-zisa mortală boală și fără comorbidități sunt înregistrați zilnic în România conform anunțurilor oficiale ale autorității guvernamentale desemnate, respectiv – bomba bombelor! – nici 10.000 de decese fără comorbidități de la începutul ”pandemiei” în țara cea mai afectată de actuala stare de fapt, SUA, conform anunțului oficial al organismului guvernamental cu autoritate în acest sens, Center for Diseases and Control (CDC), recentă reevaluare și mărturisire printre rânduri, cu gălușca în gât, asta după instaurarea cu destul timp în urmă a transei și psihozei colective cu ”milioane de cazuri”, pe care se pedalează de luni bune inclusiv în România, de exemplu de către Prelipceanu, de la digi24, savurând parcă obsesiv zugrăvirea în tente cât mai lugubre a ceea ce este doar un scenariu prefabricat.  

Rememorând Postulatele lui Koch, este necesară evidența stabilirii legăturii etiologice cauzale între microb și boala pe care o cauzează. Astfel, ca prim criteriu de definire a unui agent patogen, micro-organismul trebuie observat în leziunea unei boli, fără prezențe în organisme sănătoase. În al doilea rând, să fie izolat de la gazda infectată și crescut într-o cultură pură. Apoi, inocularea unui asemenea agent într-o altă gazdă sănătoasă ar trebui să inițieze aceeași boală. În fine, microbul să fie recuperat din nou de la a doua gazdă.

Doar că, după cum remarcă doctorul Thomas Cowan, ”este o situație nebună, căci niciunul dintre Postulatele lui Koch, standard medical în lumea întreagă de mai bine de o sută de ani pentru a dovedi cauza unei boli sub forma unui virus sau micro-organism, nu a fost bifat, ceea ce lovește în plin în tot ceea ce știm despre virologie și cauza infecțiilor. O eșuare a comunității bolilor infecțioase de a urma actualele legi și reguli pe care le-au stabilit pentru a dovedi etiologia infecțioasă, cauzalitatea. Nu există un test de acuratețe pentru COVID-19, acest RT-PCR care este folosit e un test surogat, nu poate dovedi nimic, și chiar inventatorul său a spus explicit că nu poate fi folosit pentru a dovedi fie etiologia infecțioasă sau fie pentru a diagnostica o boală infecțioasă. Diagnosticele pozitive sunt stabilite pe baza unor amplificări arbitrarii ale unei secvențe ARN pe care fiecare o are în corp și pot rezulta diagnostice pozitive în cuantum de 100% raportat la persoanele testate. Oamenii sunt testați pozitiv într-un moment, apoi negativ în următorul, ori noi ar trebui să fim cel puțin sceptici, dacă nu chiar să stabilești cum dovedești existența unui virus…” 

Și mai tăios s-a arătat a fi colegul său de breaslă Andrew Kaufman, semalând pe baza unor consemnări medicale publicate în legătură cu COVID-19 că ”nici Postulatele lui Koch și nici măcar adaptarea mai laxă a lui Rivers, care oricum nu poate fi folosită pentru a evidenția decisiv cauzalitatea, n-au fost bifate în cazul COVID-19. O majoră violare etică în acest caz, consemnările conțin minciuni curate, referințele listate ca și conținând evidențe pentru COVID-19 în sensul de agent cauzal al pandemiei nu există de fapt în realitate în sursele care sunt citate. Asta ar trebui condamnat, utilizate fiind pentru a dicta politici mondiale, în condițiile în care știința nu le confirmă!” Într-o cu totul altă ordine de idei, Cowan a mers chiar mai departe prin a sublinia apăsat că dezvoltarea tehnologică printr-un salt cuantic al intensității induce boala, la ora actuală 5G, testată pilot în Wuhan, cu consecințele deja știute în ceea ce privește sănătatea locuitorilor, așa cum după primul război mondial se lansau undele radio, inducând ”gripa spaniolă”, iar cândva după cel de-al doilea, sistemele radar, generând alte epidemii. Sensibilitatea electromagnetică își face resimțite efectele, oricât s-ar zbate de ceasul morții apărătorii narațiunii ”oficiale” să infirme o cât de mică legătură între transmițătorii tehnologici și cei virali.

Una peste alta și într-o idee, profesioniștii de bună credință din domeniile științific, medical, sanitar și de cercetare pun pe tapet și dau în vileag în ciuda întregii cenzuri și a ignorării ori chiar discreditării lor uriașa diferență între pe de-o parte realitate și adevăr, și pe de altă parte ”narațiunea oficială” pe picioare de lut, plină ochi de minciuni sfruntate, ușor însă de îngurgitat de către un public neavizat, neinformat și dezinformat, dar mai presus de toate înfricoșat.

Iar frica în necunoștință de cauză stă la baza greșitei abordări actuale din sportul românesc, prizonier propriilor slăbiciuni, corupției, intereselor interne de tot felul și dependenței de anumite pârghii din direcția autorității statului, context în care este cu atât mai susceptibil manipulării. Iar manipulat din plin este la ora actuală, complotiștii trebuind că abia se mai țin cu mâinile de burtă la hohotele de râs pe seama constatării că uriașe sunt rândurile turmei idioților utili care se iau prostește în serios. Unii fuduli mai și declarându-și public prostia. Care nu doare. 

QED, omenirea își merită absolut din plin soarta ce-o paște fără a prinde chiar de veste.

Etapa a II-a din Liga 2, în care Ripensia Timișoara va sta dat fiind numărul impar de cluburi din campionat, va începe sâmbătă 5 septembrie cu 3 meciuri programate de la ora 11, penultima partidă a rundei fiind programată luni 7 septembrie de la ora 18:30 la Cluj, între AS FC Universitatea și ASU Politehnica Timișoara. Rezultatele etapei inaugurale, programul celei viitoare și clasamentul, pe coloana dreaptă a secțiunii Fotbal. 

Acest articol a fost publicat în și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− opt = 1