Timișoara în 3 decenii, de la pieptul gol în fața gloanțelor și morții, la masca de frică în fața unor… inginerii sociale: ”Nu am scăpat”

Dacă tăcea, filosof rămânea. Dicton valabil și pentru ASU Politehnica Timișoara, club căruia nu-i stă bine în pielea ”Fratelui cel Mare” prin comunicatul sfătos și grijuliu sub stindardul ”#ToțiÎnDefensivă”, un alt eșantion al rătăcirii societății civile în cacofonia așa-zisei pandemii ”sperietoare”, cacofonie dominată de mincinoasa manipulare propagandistică de la A la Z ce validează repere, termeni și proceduri fără acoperire științifică și medicală, nimic altceva decât politici sociale duse la extrem, un exercițiu experimental de simulare pe viu a unei situații de criză. Într-o fundamentală eroare, tipică însă într-o țară în care nivelul discuției e patetic, scăzut și cu busola țăndări, gruparea alb-violet s-a băgat în seamă din nimic prin mesajul duminical, ”poartă mască”, ”spală-te pe mâini”, ”evită aglomerația”, amplificând implicit și din zona arenei sportive temerile, fricile și spaima unei populații susceptibile doctrinei spălării pe creier, când de fapt existența a 2 tineri din lot doar a fost complicată inutil. ”Testare, testare, testare”, ce mai manipulare, în condițiile în care testele RT-PCR n-au nici cea mai mică însemnătate din punct de vedere științific, esențial aspect complet trecut cu vederea în expunerea mediatică, deși întreaga suflare se bazează pe această metodă de așa-zisă “diagnosticare”, în ciuda faptului relevat științific că nu este aptă pentru scopul în sine, însuși creatorul testului PCR indicând că este neadecvat pentru detectarea infecției virale. Alte adevăruri, conform realității factuale obiective din domeniul științei și cel medical, sunt în egală măsură cu totul diferite în raport cu aberațiile ”oficiale”, spicuire prin enumerare ceva mai jos, fiind imperios necesar ca pericolul public ce-l instigă decidenții prin demersurile detrimentale sănătății fizice și psihice a populației, fibrei sociale și economiei să nu fie și mai mult întreținut prin noi îndemnuri binevoitoare, dar cât se poate naive, ci din contră, placat fățiș.

Căci este momentul rămânerii cu calm și încredere cu picioarele pe pământ, cap limpede cu luciditate aidoma tăișului lamei, separând adevărul ancorat în realitatea factuală obiectivă de oribila portavoce a complotiștilor tiranici la scară planetară, fără a mai fi semănată suplimentar panica, invocând frica…

 

”Creatorul testului avertiza că PCR este inadecvat pentru detectarea infecției virale. Inapt scopului în sine”

 

Pueril și simplist, comunicatul de presă completând înștiințările de săptămâna trecută despre simptomele manifestate de poliștii Mario Contra și Raul Vidrăsan a urmat conformist liniile aprehensiv-alarmist-patronante din gama ”grija Fratelui mai Mare”, pomenind din introducere despre ”virusul care răvășește o planetă întreagă”, și ce mai deranj ca pe pielea celor 7 miliarde și circa 800 de milioane de locuitori ai Terrei să se agite aidoma unui purice o rată a mortalității la COVID-19 de nici 0,1%, a se citi aproximativ 0,082%, mai mică decât aproape orice alt caz de deces în anul în curs, spre coada clasamentului. Pericolul de a fi răpus de o descărcare electrică este de 3 ori mai mare, dar pentru asta nu stă lumea în loc, ASU Politehnica autoadresându-și răspunsul pe seama temerilor încă din primele cuvinte ale mesajului: ”De ce ne era frică, nu am scăpat”.

Dar la ce-ar fi oare bună frica, știut fiind faptul că stresul cauzează ori exacerbează o boală!?!

 

Prevederi legale ineficiente și în contradicție cu dovezile științifice și medicale

 

Așadar frica, indusă repetitiv și la nesfârșit de isteria instigată de mass-media prostituată moral și financiar în patul executanților de inginerii sociale. Și de ce i-a fost frică grupării alb-violet!?! Exact și tocmai pentru că, în lipsa cunoașterii datelor cu suport științific și medical, a încuviințat orbește și fără filtrul rațiunii acceptarea unei narațiuni oficiale ce a îndesat pe gâtul publicului un set de măsuri fără fundament și acoperire în realitate, obligându-se pe liniile stipulărilor federale să adere la toate măsurile de precauție pe care le-am luat, respectând toate prevederile legale cu privire la această situație excepțională cu care ne confruntăm cu toții”, conform citatului.   

Prevederi legale dar nici pe departe favorabile menținerii sănătății publice, ba din contră, în condițiile în care măsurile cheie de prevenire și combatere a virusului tip bioterorism de laborator înadins aruncat pe piață, măsuri intens mediatizate publicitar și propagandistic, sunt ineficiente și în contradicție cu dovezile științifice și medicale, punctând în schimb inginerii politico-sociale cu iz clientelar de tip mafiot, bazate pe interese oculte, sete de control totalitar și nu în ultimul rând profit.

De fapt, oricât de incredibil ar putea părea la prima vedere, tocmai prin aderarea la toate aceste măsuri de precauție, cu respectarea tuturor prevederilor legale, a crescut riscul îmbolnăvirii populației, atât pe moment cât și cu consecințe în timp, ca resort cauză-efect.

 

Politici de inginerie socială, nu rezolvări de natură științifico-medicală

 

Căci este oare benefică purtarea măștilor? Deloc, conform oricăror studii și concluzii de specialitate, deși autoritățile sforăie ”oficial” de parcă ar fi o certitudine. Luată din zbor ca atare de populația susceptibilă îndoctrinării și manifestării obedienței fără spiritul gândirii critice, în ton cu vorbele ”crede și nu cerceta”. Iar purtarea măștilor e de fapt doar un minor detaliu cu conotații simbolice în tot acest război psihologic, ceva distrăgând în schimb semnificativ atenția publicului în marea schemă a lucrurilor ce ține de aspectele științifice și medicale.  Ca alt reper intens vehiculat, măsurile de izolare și distanțare socială implementate de autorități sunt vădit contraproductive, concurând implicit și acestea la scăderea eficienței sistemului imunitar. Cât despre igiena mâinilor, chit că, se știe, elitele oculte se desfată în a eticheta mulțimile și drept ”marii nespălați”, adultul n-avea nevoie de tonul superior deversat recent pe aceleași linii sfătoase, modificate de la un an la altul din sfera ”faceți minimum 30 de minute de mișcare pe zi”. Alte prețioase indicații n-ar fi!?! Și de ce nu s-ar purta atunci oare și ochelari de protecție, ca o întrebare indirectă pe marginea inutilității măștilor.

Și bineînțeles că există remedii, fără a se apela la triunghiul scornelilor surogat, dar nu sunt făcute publice pentru utilizarea la scară largă, deoarece nu induc profitul scontat din ceea ce se pune la cale prin vaccinări. Ba mai mult, coloși mondiali social media atât de utilizați de români cenzurează prin ștergere sau de-platformare pe toți cei care mai pot răsufla adevărul obiectiv, împotriva farsei în desfășurare, COVID-19, dar în general împotriva corectitudinii politice și a întregului sistem-structură conducând spre o tiranică dictatură mondială, printre cei blocați fiind inclusiv medici expunând remedii eficiente și la îndemână pentru vindecare, stoparea îmbolnăvirilor și implicit a așa-zisei pandemii. Culme a ironiei dar mai precis a prostiei absolute în necunoștință de cauză, foarte mulți chiar habar n-au deloc pe ce lume trăiesc, pieptănați moderatori de la canale dâmbovițene ajung să aplaude salutar asemenea gesturi totalitare precum cenzurarea unor remarci pertinente, ba chiar proslăvind inteligența ”cenzorilor”. Că doar trăim într-o așa-zisă ”democrație” iar mapamondul de mâine-poimâine sigur nu va fi praf și pulbere, dar asta doar dacă se poartă ”botnița”, spălarea mâinilor și distanțarea de semeni, noii dușmani.

Mai presus de toate pentru ignoranți, sistemul imunitar este dominant covârșitor, 99,9% împotriva virusului, pe când cu vaccinul este absolut și cât se poate de clar: dacă nu este 100% garantat, ceea ce este imposibil, cotă nici pe departe tangibilă, atunci nici nu ajută. Dar despre asta, spre încheiere, și prin avertismentul în timp lansat de Rudolf Steiner…

Românii sunt însă prizonieri captivi în plasa trucurilor psihologice ale autorităților, trapă în care a fost constrânsă și lumea sportului, în cazul de față și ASU Politehnica, oficialitățile masând, sucind și răsucind zilnic cifrele și discursul ”crizei” în derulare, în funcție de context și circumstanțe, pentru a maximiza pe cât posibil impactul informației diseminate, optând de la zi la zi în favoarea celui mai convenabil punct de vedere cu putință întru susținerea narațiunii servite publicului.

 

Net mai apăsătoare sunt alte afecțiuni medicale cu adevărat severe ale populației

 

 Astăzi spre exemplu s-a pedalat în special pe sperietoarea ”aproape 46.000 de cazuri”, o sumă  pe care autoritățile române și-o doresc a suna alarmist în urechile publicului, când de fapt raportarea se face la o plajă de timp de cel puțin 4 luni și jumătate, dar și la peste un milion și o sută de mii de așa-zise testări, respectiv la numeroase milioane de locuitori. Păstrând așadar proporțiile, ”aproape 46.000” n-ar trebui nici pe departe să ducă la măsuri disproporționate prin greutatea lor, mai degrabă secerând vitale locuri de muncă. Și de ce nu s-a subliniat în schimb aspectul semnificativ pozitiv că peste 55% din totalul cazurilor au eticheta ”declarat vindecat”!?! Asta pentru a nu mai menționa că doar aproximativ 2.200 de decese au fost asociate COVID-19 din martie încoace, adică în medie nici 16 pe zi, când net mai apăsătoare sunt alte afecțiuni medicale cu adevărat severe ale populației, suficiente dintre decesele menționate având oricum un aer cât se poate de discutabil prin forma de înregistrare în înscrisuri, dat fiind  că cel mult unul pe zi survine de la așa-zisul nou virus, iar marea lor majoritate, extremă, pe baza unor comorbidități. S-a tot murit din alte cauze până în 2020 și se moare tot din alte cauze și în cursul acestui an, doar că s-a inoculat o imensă panică psihotică vizavi de SARS-CoV-2. Iar mania colectivă, odată luând forma spiralată a unui vârtej descendent, poate naște monștri…   

Absolut cert este că marea problemă ține de drumul greșit pe care s-a apucat, fără ca mărșăluitorii să prindă chiar de știre, aspect detectabil și din continuarea mesajului din partea ASU Politehnica, și anume ”e de datoria noastră, însă, de a face mici gesturi dovedite eficiente, care pot conta enorm”. Cine cuantifică și apreciază fidel măsura în care pot conta enorm, și după ce parametri, dar mai ales de unde dovezile eficienței gesturilor!?! Din contră, n-au nici o eficiență, ba mai degrabă complică semnificativ lucrurile, conferind cel mult senzația unei false siguranțe. Amăgire cu iluzii deșarte. De acord în schimb cu clubul alb-violet prin prisma propoziției ”de aceea TREBUIE să facem orice ține de noi pentru a îmbunătăți situația”, însă cu sublinierea esențială că altele sunt căile pentru îmbunătățirea situației, și nu cele sugerate grijuliu de gruparea timișoreană, de parcă ar fi la știrile de canal bucureștean ori regional-local. Motiv pentru care și Sporttim ia atitudine prin a reliefa în continuare incompatibilitatea dintre narațiunea ”oficială”, susținută dinspre sport și de ASU Politehnica, și datele și dovezile cu suport științific și medical care semnalează contraindicații ”subțirilor” politici actuale. Absolut totul comportă o discuție în raport cu ceea ce se servește cu larghețe publicului, de la ”testări”, ”asimptomatici”, ”intubare”, ”măști” și până la ”pozitivi”, ”cazuri” și așa mai departe… Căci nimic nu este ceea ce pare, dar chiar nimic.

 

Patologii europeni n-au găsit până la finele lui mai nici o evidență științifică a vreunui deces strict de la noul coronavirus pe bătrânul continent

 

Iar atunci chiar trebuie subliniată, împotriva narațiunii fricii, concluzia unui patologist european de profil, la care a ajuns în urmă cu două luni împreună cu alți colegi de breaslă de pe continent, și anume că n-au găsit nici o evidență științifică a vreunui deces strict de la noul coronavirus pe bătrânul continent. Sintetizând consensul participanților la webinarul Societății Europene de Patologie (ESP), medicul Stoian Alexov, președinte cu o reputație imaculată a Societății Bulgare de Patologie, a semnalat că n-au găsit nici o evidență științifică a vreunui deces de la noul coronavirus în Europa, dar și că n-au identificat anticorpi specifici pentru SARS-CoV-2, ca o completare prin opinia sa personală estimând că realizarea unui vaccin împotriva virusului este imposibilă. Iar Alexov nu s-a ferit a eticheta Organizația Mondială a Sănătății drept o ”organizație medicală criminală”, dat fiind răspândirea fricii și haosului la nivel mondial, în condițiile în care OMS nu a oferit dovada obiectivă verificabilă științific a unei pandemii. Mai nimeni nu neagă existența virusului, creat în laborator și lansat cu bună știință ca trăgaci al ”problemei” generate din umbră de oculta satanică mondială pe calea făuririi noii ordini conturate din haosul ce va urma, a se citi înrobirea incrementală a omenirii, o dictatură tehnologică sub draconic control. Dar existența virusului nu validează neapărat și aberantul set de mașinațiuni ce a fost pus în mișcare de sforarii din umbră, nefiind vorba despre o combatere pe liniile științei medicale a așa-zisei pandemii, ci de pură inginerie socială cu scopul condiționării maselor la stadiul de obediență, prim episod din noua normă a obișnuinței pentru testarea reacției societății civile la această vastă simulare experimentală pe viu de activare concertată a instituțiilor statelor la un anumit scenariu de criză, în cazul nostru pe seama unui virus. 

 

Mai nimic din ceea ce ar fi inconvenabil narațiunii ”oficiale” nu este măcar menționat

 

Se are de-a face cu o armă biologică ticluită în avans de oculta satanică mondială, la care răspunsul reactiv în plan individual și colectiv ar trebui să nu aibă de-a face cu teama, stresul fiind un semnificativ factor inhibitiv al sistemul imunitar. Iar pentru diminuarea stresului ar trebui evitată total expunerea la propaganda manipulativă a narațiunii ”oficiale” via mass-media. Care purjează strict nuanțele cele mai convenabile în extrem sistemului, pentru a da credibilitate tezelor mincinoase, ignorând vehement prin omisiune orice evidență cât se poate de clară a realității factuale obiective, obturată împotriva oricărei forme de etică deontologică, adevăr răstălmăcit în fals. Mai nimic din ceea ce ar fi inconvenabil narațiunii ”oficiale” nu este măcar menționat, iar dacă cumva scapă ceva cenzurii, atunci punctul de vedere este suficient ajustat pentru a induce o falsă percepție, dintr-o perspectivă marginală.

  • grafic: numărul persoanelor decedate zilnic în Suedia cu COVID-19 confirmat. Așadar ”cu”, și nu ”de la”…

Un exemplu în acest sens, ”modelul suedez”, exemplu puțin mediatizat tocmai pentru că e foarte inconvenabil liniei narațiunii oficiale mondiale, ba chiar mediatizat strict pentru a i se căuta sceptic nod în papură, orice ”fisură” cât de mică, deși abordarea scandinavilor a conferit o dovadă în sine că politica izolării în locuințe nu dă roade. În aceeași ordine de idei, cercetători de la Universitatea din Toronto și Universitatea Texas au tras concluzia irelevanței legate de aspectul dacă o țară a fost sau nu în izolare la domiciliu, fără o asociere directă la adresa ratei mortalității de la COVID-19, studiul comparativ consemnând că în medie numai 33 de oameni au decedat de la ”sperietoare” la fiecare un milion de locuitori în cele mai afectate 50 de țări. În schimb, blocajul a adus grave prejudicii omenirii prin prisma ineficienței sale, a costurilor aferente dar mai ales la nivel social, cu o sumedenie de drame personale și familiale, pe cale de a se amplifica. Pe scurt, izolarea n-a prevenit apariția de noi cazuri și decese, ci doar le-a amânat pentru o dată ulterioară, și a se vedea situația de moment din România.

Și la ce asemenea complet disproporționate măsuri restrictive, din moment ce s-au contabilizat numai și numai 1.665.802 de așa-zise cazuri la nivel european și nici 16 milioane la nivel mondial, dintr-un total al populației de aproape opt miliarde!?! Pot oare unii păstra cât de cât proporțiile!? Cât despre numărul total al deceselor cu COVID-19, nici 640.000 la nivel planetar, multe dintre acestea ”trase de păr” în înscrisuri, în condițiile în care lumea oricum mai și moare, în special la vârste înaintate. Dar poate că frica de moarte se adapă tot mai lesne din potirul otrăvit al decăderii spirituale și al marasmului conștiinței morale, pe fondul ignorării tot mai evidente a credinței autentice.

 

Testul purtării măștii, condiționare de acomodare premergătoare vaccinării și altor ”delicii”

 

La orizont se întrevede marea bătălie a vaccinării populației, un punct de inflexiune mult mai important în agenda sforarilor, care bătălie, odată pierdută de marea majoritate, ar pune omenirea cu spatele la zid în fața unui devastator tronson final. Pe etape incrementale, masca e doar pasul premergător de acomodare prin condiționare la obediență față de oculta mondială din umbră, acceptarea purtării ”botniței” echivalând cu cedarea penultimei redute înaintea celei finale, pe care masele se vor dispune tot mai pasive din postura deținerii unei imunități mai scăzute, și asta, fără doar și poate!, printre altele tocmai pe seama fricii și a purtării măștii. De protecție!?! Adăugați la cocktail stresul cotidian al incertitudinii zilei de mâine dar mai ales vârtejul picajului economico-financiar, depresiune a tuturor depresiunilor, conformă Marii Resetări anunțate de Forumul Economic Mondial pe 6 iunie, cuplată Marii Resetări Financiare, și adulmecați astfel gustul acru al zilelor de pe urmă. Așa încât, cine-și imaginează că, respectând întocmai și cu strictețe discutabilele prevederi legale, s-ar reveni la liman spre o stare de normalitate, este complet rupt de realitate și într-o profundă eroare ce nu-i permite a detecta intrarea pe un făgaș implacabil și ireversibil, cu subtile ajustări din aproape în aproape, în raport cu care ”COVID-19 cu mască” este un simplu trăgaci intermediar ca pretext și acoperire disimulată a altor țeluri cu mult mai oneroase. Acum sunt în joc în prelungiri drepturi și libertăți fundamentale ale omului, ușile închizându-se pe nesimțite una câte una, fără chip de a mai putea  fi cumva întredeschise în fața asaltului tip gestapo pseudo-medical. Țările ”ard” iar babele se ceartă dacă să se pieptăne cu sau fără mască.   

 

”Indicatori de progres pe septembrie 2020 conform The Global Preparedness Monitoring Boards 2019: <Națiunile Unite (inclusiv OMS) conduc cel puțin două exerciții de antrenare și simulare la cea mai largă scară, incluzând una ce acoperă eliberarea deliberată a unui patogen respirator letal>”

 

Retorica sacrificării zilei de azi pentru a avea parte de una viitoare nu are nici cea mai mică acoperire în condițiile în care, negru pe alb, din partea Organizației Mondiale a Sănătății, prin prisma documentației oficiale, ca indicatori de progres pentru septembrie 2020 conform The Global Preparedness Monitoring Boards 2019, se specifică clar că ”Națiunile Unite (inclusiv OMS) conduc cel puțin două exerciții de antrenare și simulare la cea mai largă scară, incluzând una ce acoperă eliberarea deliberată a unui patogen respirator letal”. Ar mai fi așadar o lună și ceva până la o eventuală pregătire a lansării pe care și ”bon mengele porțile iadului” a anticipat-o ca fiind de natură să nu poată fi trecută cu vederea, urmând a se face așadar mai remarcată, dezvăluire pe care a lansat-o cu un zâmbet sugestiv, în duet cu a sa femeie bărbat, și care exercițiu va fi servit maselor sub pretextul ”valului 2”, la fel de prefabricat în timp precum ”valul 1”, simulat cu succes toamna trecută în cadrul ”Event 201”, cu aceiași suspecți de serviciu la butoane. Nu-i nici un ”val 2”, ci niște demult bătute în cuie cel puțin două exerciții de antrenare și simulare la cea mai largă scară, incluzând una ce acoperă eliberarea deliberată a unui patogen respirator letal. 

Așadar ce dovadă mai clară că totul este oricum un scenariu prestabilit mult în timp, indiferent de purtarea măștii, ci doar un simplu test în sine de obediență!? Sau orbii tind a avea și pietre între tâmple!?!

Însă, între cele două ”valuri”, la ceas estival în emisfera nordică, pe când rata mortalității scade simțitor pe fondul disipării virusului și a potenței sale, aspecte care nu sunt totuși scoase în evidență, frica trebuie în schimb întreținută cumva, de unde și panica reamplificată în România. De peste ocean, altfel mereu exemplu pilduitor pozitiv în spațiul carpatin, parvine o statistică trecută și aceasta cu vederea, și tot pentru că nu cadrează narațiunii ”oficiale” dorite, și anume că ultimul raport oficial al CDC (Centers for Disease Control and Prevention) indică pentru a 11-a săptămână la rând diminuarea ratei mortalității de la pneumonie, gripă și COVID-19, prezentată, ca o altă ciudățenie, unitar, doar că, precum în SUA, și în România sunt amplificate invers proporțional măsuri dintre cele mai restrictive, Legea carantinei și a izolării asemuindu-se unui act dictatorial cu rol de constrângere și control a populației, asta dacă lumea poate percepe periculozitatea terminală în care se regăsesc libertăți fundamentale. Cât despre constituționalitate, ce ar mai fi și aia într-o țară datoare vândută și biată colonie de exploatare în mrejele unor sinistre organizații gen UE sau NATO!? Astăzi acestea, cândva altele, cu atât mai ”roșii”… O altă certitudine factuală, rata mortalității de la COVID-19 este sub rata epidemiologică, ceea ce indică inexistența unei epidemii în sine, totuși declarată de România săptămâna trecută, la peste 4 luni de la apariția primelor așa-zise ”cazuri” în țară. Și nu mai este mult de dezvoltat pe o altă temă de sine stătătoare, odată ce onorabilul Profesor Dr. Univ. Vladimir Beliș a întrebat pe bună dreptate și cât se poate de pertinent de ce nu și autopsii… Sau nici pe cea controversat discutabilă în legătură cu intubarea pacienților, raportată la care aproape toate decesele de COVID-19 au survenit ca urmare a simptomelor induse de protocoale medicale.

 

Autoritățile italiene: 99% dintre cei decedați cu COVID-19 (nu ”de la”!) se confruntau cu boli preexistente

 

Medicii sunt încurajați să atribuie în mod fals COVID-19 drept cauză a decesului, și tot pentru masarea datelor statistice în favoarea narațiunii ”oficiale” pe linia ”pandemiei”, cu tot cu unele cazuri făcute totuși publice, ceea ce constituie o periculoasă inflamare în sine a situației, dezvăluind disperarea până la paroxism a decidenților pe seama faptului că rata mortalității se încăpățânează să rămână extrem de scăzută, sub 0,1%, echivalentă gripei sezoniere. Într-un contrast izbitor, nu se mai vorbește aproape deloc despre decesul bolnavilor cronici, neglijați fățiș în umbra falselor priorități, ceea ce cochetează ca proporții cu genocidul. Frâiele nu sunt însă în mâinile maselor, slăbite și încet, încet demoralizate, așa încât nici nu s-ar putea pune problema unei răzvrătiri populare, deși într-un stat de drept s-ar plăti colosal pentru trădarea de țară de care au dat și dau dovadă diriguitorii, bieți lachei în teritoriu ai ocultei și tentaculelor sale.

La asemenea paroxism deversat cu portavoce mediatică, frică inoculată pe toate căile cu putință, ca metodă de forțare a planurilor prestabilite, o necesară reacție prin credință. Iar dacă nu credem în sistemul imunitar uman, ca eronată subestimare și desconsiderare a complexei minunății a existenței pe pământ, fidel adaptată naturaleții firești, atunci nu credem nici în viața în sine.

Pentru liniștirea spiritelor și în ciuda alarmiștilor de serviciu, autoritățile italiene, pățite la finele iernii, au tras concluzia că 99% dintre cei decedați cu COVID-19 se confruntau cu boli preexistente, decese așadar și cu coronavirus dar nu de la coronavirus, statistica pe 2020 punând ”sperietoarea” în coada clasamentului cauzelor deceselor. Prima încercare, ratată așadar de conspiraționiștii cu trese și epoleți comuniști, dar înclinațiile lor spre perseverența prin repetiție sugerează noi și noi încercări, alte crime împotriva umanității, deghizate în ”valuri”. Iar drept exemplu care răsucește și mai mult cuțitul în rana semănătorilor de panică, modul în care s-au dat de gol autoritățile din statul nord-american Illinois într-o semnalare oficială, și anume că ”tehnic, chiar dacă s-a murit dintr-o altă cauză clar alternativă, dar și cu COVID-19 în același timp, cauza decesului este înregistrată ca fiind o moarte de COVID-19”.

 

Precizia testelor ca grad sensitiv și de specificitate n-are un termen valid de comparație la un necesar standard ca unitate de măsură reper

 

Revenind la esențialul subiect al testării în sine, deși mapamondul se bazează pe Real Time – PCR pentru așa–zisa ”diagnosticare” a infecției SARS CoV-2, știința e implacabilă: testul cu pricina nu se pretează scopului în sine. Punct. Aspect cât se poate de grav, în condițiile în care stările de izolare și carantină, de urgență și alertă, dar și măsurile de igienă, sunt stabilite pe baza numărului cazurilor și a ratelor de mortalitate generate ca urmare a așa-ziselor teste SARS CoV-2, destinate a identifica pacienții ”pozitivi”, ”pozitiv” echivalând uzual cu ”infectat”, o altă nuanță care comportă discuții. Însă, la o examinare mai atentă și în detaliu a faptelor, concluzia indubitabilă este că testele PCR sunt fără vreo însemnătate ca formă de diagnosticare pentru determinarea unei presupuse infecții de către așa-zisul nou virus, deloc convingător ca fiind într-adevăr și ”nou”.

În consecință, isteria ”Testare! Testare! Testare!” este nefondată, pe picioare de lut undeva în afara sferei științifice, expusă însă în forță la înaintare prin mesajul din miez de martie al directorului general al Organizației Mondiale a Sănătății, un african pe post de paiață prin constrângere în raport cu trecutul cu care poate fi avut facil la mână, nonșalanța manipulării la scară mondială fiind sugestivă în ceea ce privește planurile cusute cu ață albă pe fondul ignoranței publicului, planuri premeditat prestabilite cu mult timp în urmă. Credibil prin forța sa de diseminare dinspre vârful OMS, mesajul contrafăcut a căpătat aura unei valide dogme de nezdruncinat în țările destinatare, echivalând implicit unui postulat ca și intolerant în fața oricărei contradicții. Repetat papagalicește pe pilot automat, s-a fortificat în conștiința colectivă, fiind asimilat drept literă de lege. Iar astfel se cam scrie în general istoria…

Religie, istorie, nu însă și fundament științific. Discreditat în aceste vremuri ale haosului informațional cu fake news subtil ambalat tocmai de către cei care strigă ”Fake news!”, forța aparatului de manipulare generând un tip de gândire pe liniile celebrului dicton ”când toți gândesc asemănător, nimeni nu mai gândește prea mult”. În contrast, biochimistul Kary Mullis, însuși inventatorul tehnologiei reacției de polimerizare în lanț, pe scurt PCR, laureat în 1993 al Premiului Nobel în chimie pentru această descoperire și decedat la vârsta de 74 de ani în 2019, a subliniat fără dubii că PCR constituie o metodă improprie și inadecvată de detectare a unei infecții virale. Și asta pentru că scopul țintă al utilizării tehnologiei sale a fost și este ca aplicare sub forma unei tehnici manufacturiere capabile să multiplice de milioane și milioane de ori secvențe ADN, dar nu ca modalitate de detectare a virușilor. Aspect punctat de Gina Kolata în consemnarea sa din 2007 din The New York Times, sub titlul ”Crezul în testul rapid duce la epidemia care n-a fost”, ca un semnal de alarmă în timp că declararea unor pandemii virale bazate pe teste PCR poate avea consecințe nefaste. Dorite poate însă cu bună știință de unii, la cât de cunoscut dar totuși ignorat este un asemenea aspect fundamental.

Chiar și mai fundamental,  testele uzitate pentru identificarea pacienților cu COVID-19 prin presupusa infectare cu așa-zisul SARS-CoV-2 nu au un termen valid de comparație, reper decisiv prin prisma căruia necesara evaluare a preciziei testului să fie determinată fără echivoc. Precizie ca grad de senzitivitate și specificitate, cântărită în raport comparativ cu un necesar standard ca unitate de măsură reper, echivalent metodei de cea mai mare acuratețe existentă la dispoziție.

Standard însă inexistent, crucială absență în ciuda căreia s-a marșat totuși pe linia PCR, fie și declarată improprie pentru detectarea virușirilor prin remarca însuși inventatorului ei. Și-atunci nu se poate oare suspecta o monumentală fraudă ca abordare a ”pandemiei” în curs, de colosale proporții, tocmai un aspect cheie, cel al testării, fiind inadecvat în afara oricărui cadru probat științific!? Cert e că pentru COVID-19 nu există un reper standard de testare.

Deci? Cât de ”pozitiv” poate fi un test ”pozitiv”, și cum poate fi cu adevărat ”tradus”!? Aspecte oricum separate în sine… Și într-adevăr ”infectat” sau doar ”pozitiv”? Asta dacă așa vor sistemul și structurile. Respectiv cât de ”negativ” poate fi un test ”negativ”, și cum poate fi cu adevărat ”tradus”!?

În orice caz, n-a venit nici ciuma, nici holera, ci o gripă sezonieră atipică prin conotațiile sale artificiale, puternic resimțită de unii oameni în general în vârstă, expuși în centre de plasament, și de către cei afectați de maladii cronice. 

Rememorând Postulatele lui Koch, este necesară evidența stabilirii legăturii etiologice cauzale între microb și boala pe care o cauzează. Astfel, ca prim criteriu de definire a unui agent patogen, micro-organismul trebuie observat în leziunea unei boli, fără prezențe în organisme sănătoase. În al doilea rând, să fie izolat de la gazda infectată și crescut într-o cultură pură. Apoi, inocularea unui asemenea agent într-o altă gazdă sănătoasă ar trebui să inițieze aceeași boală. În fine, microbul să fie recuperat din nou de la a doua gazdă.

 

Cowan: ”Acest RT-PCR care este folosit e un test surogat, nu poate dovedi nimic, și chiar inventatorul său a spus explicit că nu poate fi folosit pentru a dovedi fie etiologia infecțioasă sau fie pentru a diagnostica o boală infecțioasă”

 

Doar că, după cum remarcă doctorul Thomas Cowan, ”este o situație nebună, căci niciunul dintre Postulatele lui Koch, standard medical în lumea întreagă de mai bine de o sută de ani pentru a dovedi cauza unei boli sub forma unui virus sau micro-organism, nu a fost bifat, ceea ce lovește în plin în tot ceea ce știm despre virologie și cauza infecțiilor. O eșuare a comunității bolilor infecțioase de a urma actualele legi și reguli pe care le-au stabilit pentru a dovedi etiologia infecțioasă, cauzalitatea. Nu există un test de acuratețe pentru COVID-19, acest RT-PCR care este folosit e un test surogat, nu poate dovedi nimic, și chiar inventatorul său a spus explicit că nu poate fi folosit pentru a dovedi fie etiologia infecțioasă sau fie pentru a diagnostica o boală infecțioasă. Diagnosticele pozitive sunt stabilite pe baza unor amplificări arbitrarii ale unei secvențe ARN pe care fiecare o are în corp și pot rezulta diagnostice pozitive în cuantum de 100% raportat la persoanele testate. Oamenii sunt testați pozitiv într-un moment, apoi negativ în următorul, ori noi ar trebui să fim cel puțin sceptici, dacă nu chiar să stabilești cum dovedești existența unui virus…” 

 

”Asta ar trebui condamnat, utilizate fiind pentru a dicta politici mondiale, în condițiile în care știința nu le confirmă!”

 

Și mai tăios s-a arătat a fi colegul său de breaslă Andrew Kaufman, semalând pe baza unor consemnări medicale publicate în legătură cu COVID-19 că ”nici Postulatele lui Koch și nici măcar adaptarea mai laxă a lui Rivers, care oricum nu poate fi folosită pentru a evidenția decisiv cauzalitatea, n-au fost bifate în cazul COVID-19. O majoră violare etică în acest caz, consemnările conțin minciuni curate, referințele listate ca și conținând evidențe pentru COVID-19 în sensul de agent cauzal al pandemiei nu există de fapt în realitate în sursele care sunt citate. Asta ar trebui condamnat, utilizate fiind pentru a dicta politici mondiale, în condițiile în care știința nu le confirmă!”

Într-o cu totul altă ordine de idei, Cowan a mers chiar mai departe prin a sublinia apăsat că dezvoltarea tehnologică printr-un salt cuantic al intensității induce boala, la ora actuală 5G, testată pilot în Wuhan, cu consecințele deja știute în ceea ce privește sănătatea locuitorilor, așa cum după primul război mondial se lansau undele radio, inducând ”gripa spaniolă”, iar cândva după cel de-al doilea, sistemele radar, generând alte epidemii. Sensibilitatea electromagnetică își face resimțite efectele, oricât s-ar zbate de ceasul morții apărătorii narațiunii ”oficiale” să infirme o cât de mică legătură între transmițătorii tehnologici și cei virali.

Mult, mult mai mult se pomenește în contradictoriu despre utilitatea purtării măștii, obligatorie conform decidenților din numeroase locuri, deloc necesare prin prisma atâtor și atâtor voci cu competență de specialitate, cu specificația că nu protejează o persoană sănătoasă, studiile demonstrând că nu există dovezi că asimptomaticii ar fi transmițători.

 

”Masca poate fi foarte problematică fie și pentru o persoană sănătoasă”

 

Conform National Library of Medicine, celulele creierului sunt foarte sensibile la lipsa oxigenului, unele dintre acestea începând a muri la mai puțin de 5 minute după dispariția sursei de oxigen. Drept rezultat, hipoxia poate cauza rapid severe leziuni cerebrale sau chiar moartea.

 

Nivelul tipic de oxigen este 20,5%, dar la purtarea măștii scade la 17-18%, sub limita minimă de 19,5% și așadar la un nivel iminent periculos asupra sănătății și vieții

 

Citându-l pe același Andrew Kaufman, ”studiile clinice sugerează că aceia care poartă măști se confruntă cu creșterea riscului de a se gripa, măștile având în plus consecințe psihologice și sociale negative. Restricționând respirația, poate fi foarte problematic chiar și pentru o persoană sănătoasă, fără boli respiratorii, iar în plus materialele din compoziție sunt toxice, având prea largi pori pentru a filtra virușii”.

Și mai elocvent, ca o consemnare oficială din partea Occupational Safety and Health Administration pe marginea standardului de protecție respiratorie, un nivel al oxigenului sub 19,5% este considerat a provoca un efect iminent periculos asupra sănătății și vieții. Atmosfera cu deficiență de oxigen poate apărea când oxigenul este înlocuit de gaze inerte precum dioxidul de carbon. Tot conform OSHA, nivelul tipic de oxigen este 20,5%, dar la purtarea măștii scade la 17-18%, sub limita minimă și așadar la un nivel iminent periculos asupra sănătății și vieții.

 

”S-a dovedit că mai puține infecții au apărut în grupul care nu purta măști”

 

Numeroase tot în acest sens sunt reacțiile altor profesioniști de bună credință din domeniul medical, Steven Gundry semnalând că ”măștile nu protejează împotriva transmiterii virale, sunt permeabile în fața virușilor, configurate să prevină bacteria din rănile contaminate, dar un studiu încrucișat sugerează că nu sunt eficiente nici chiar la așa ceva. S-a dovedit că mai puține infecții au apărut în grupul care nu purta măști”.

Și așa mai departe… ”Purtarea măștilor este foarte ineficientă împotriva virușilor, creând o crucială imbalanță PH și forțând persoana să inspire flora bacteriană ce afectează corpul, echivalând cu a periclita respectivul om să fie susceptibil de a deveni infectat”, conform lui Danika Bueno, medic în unitate cardiacă RN.

 

“Experții” sunt în eroare, a purta măști în public nu e eficient, a-i carantina pe sănătoși nu salvează vieți

 

Și tot de peste ocean, Jeffrey I. Barke, ca voce a unui grup larg: ”Reprezint mii de medici din lungul țării ale căror voci sunt reduse la tăcere deoarece noi nu suntem de acord cu mass-media. “Experții” sunt în eroare, a purta măști în public nu e eficient, a-i carantina pe sănătoși nu salvează vieți.”

Măștile cauzează aceleași simptome enumerate în cazurile ”probabile” de Covid-19. Conform unui studiu efectuat de spitalul National University din Singapore după primele luni ale ”pandemiei” și relevat de o publicație profesională medicală specializată în dureri de cap și migrene, 81% din personalul medical care a purtat măști N95 câte 6 ore pe zi a înregistrat asemenea simptome, iar 23% migrenă cu greață și fotofobie.

 

Tocmai măștile pe care oamenii le poartă ca formă de prevenire pot cauza un evantai de boli, incluzând gripa sau chiar COVID-19. Conform definirii cazului ”probabil”, o persoană poate fi listată ca având COVID-19 dacă manifestă dureri de cap, tipic efect secundar al purtării măștii

 

Durerile de cap cauzate sunt rezultatul direct al hipoxiei și hipercapniei, scăderii oxigenului din sânge respectiv creșterea dioxidului de carbon. Câtă vreme oamenii continuă să poarte mască și manifestă simptome tipice răcelii ce rezultă din hipoxia și hipercapnia generată de măști, respectivii vor fi categorisiți drept cazuri probabile. Studiile au relevat că hipoxia poate inhiba tipul principalelor celule imunitare alocate să combată infecțiile virale denumite limfocite CD4+ T. Iar asta se întâmplă deoarece hipoxia crește nivelul compusului HIF-1, factor inductiv hipoxic, care inhibă linfocitele T și stimulează o puternică celulă inhibatoare imună, ceea ce conferă cadrul contractării oricărei infecții, inclusiv COVID–19. Echivalent cu faptul că tocmai măștile pe care oamenii le poartă ca formă de prevenire pot cauza un evantai de boli, incluzând gripa sau chiar COVID-19. Conform definirii cazului ”probabil”, o persoană poate fi listată ca având COVID-19 dacă manifestă dureri de cap, tipic efect secundar al purtării măștii, și are febră sau dureri musculare, de gât sau dificultăți olfactive ori de percepție a gustului, și au fost în ultimele 14 zile în proximitatea unei persoane considerate a fi ”probabil” caz COVID-19.

New England Journal of Medicine a publicat un articol care concluziona că purtarea măștii în afara unei unități medicale oferă o redusă protecție față de infecție, ba chiar deloc, iar șansa contactării de la o interacțiune pasageră este așadar minimală.

Iar de exemplu California Occupational and Health Administration oferă ghidare oficială prin a semnala că măștile faciale nu sunt un echipament de protecție și nu o protejează pe persoana care o poartă de COVID-19.

 

Măști ”de protecție” sau pentru subminarea voită a sistemului imunitar?

 

Pe același subiect, o recenzie de relevanță științifică a politicilor sociale în contextul COVID-19 concluzionează că măștile nu sunt eficiente, și anume nu există vreun beneficiu rezultant contra unei epidemii virale respiratorii, iar studiile științifice au relevat la unison că orice beneficiu este infim în comparație cu alți factori determinanți.

În continuarea aceleiași teme, cercetători nord-americani au studiat pe baza oximetrului nivelul oxigenului din sângele a 53 de medici chirurgi, constatând reducerea semnificativă a nivelului de oxigen din sânge la încheierea intervenției, comparativ cu momentul începerii operației, iar cu cât aceasta a fost mai îndelungată, cu atât și nivelul a ajuns mai scăzut. Echivalent cu subminarea sistemului imunitar.

Studiile mai semnalează că este nesănătos să inspiri propria expirație, respectiv că materialele toxice din componența măștii pot crește și acestea riscul îmbolnăvirii. Virusul are 100 de nanometri ca diametru iar conform US Food and Drug Administration (FDA), măștile N95 filtrează doar particulele mai mari decât 0,3 microni, așadar cea mai mică gaură din mască este de 3 ori mai mare decât virusul.

De fapt, mai mulți medici cu coloană vertebrală și integritate au înfierat practica nesănătoasă a purtării măștii, dar gigantul tehnologic al mediului de socializare video, și acesta parte a trusturilor monopoliste din sfera acelorași oculți, așadar înclinat spre control și implicit cenzură, trădând tendințele tot mai ”roșii” și de stânga ale lumii așa-zis capitalist-corporatiste, au șters înregistrările sub pretextul violării unor termeni și condiții tocmai de aceea implementate, și tocmai pentru că nu se dorește informarea corectă a cetățenilor. În noaptea minții măruntei înțelegeri a lumii pe care trăiesc, coafați moderatori de duzină ai unor canale centrale bucureștene au fost în stare să pună problema exact pe dos, în sensul că ar ști minți luminate de la ”butoanele” respectivelor medii sociale de ce și pe cine să interzică, bineînțeles, niște ”neica nimeni”, și iată încă un eșantion al rescrierii istoriei după cele mai unilaterale concepte. Cine nu-i cu noi, care va să zică în ton cu narațiunea oficială, musai e împotriva noastră și nu are ce căuta în spațiul public. Parcă s-a mai întâmplat așa ceva și până în 1989 și se numea socialism, atât de drag multor promotori ai politicilor actuale…

 

Coordonator tehnic al acțiunii de răspuns la efectele pandemiei din cadrul OMS: ”Pare a fi rar ca o persoană asimptomatică să transmită unui alt individ”

 

Una peste alta, măștile nu sunt considerate echipament de protecție împotriva agenților infecțioși transmisibili, iar însuși coordonatorul tehnic al acțiunii de răspuns la efectele pandemiei din cadrul OMS, Maria Van Kerkhove, a admis că ”pare a fi rar ca o persoană asimptomatică să transmită unui alt individ”, ceea ce, în contextul dezbaterii despre măști, completează tabloul irelevanței purtării acestui obiect mai degrabă decorativ. Negru pe alb, pe portalul oficial al World Health Organization, cu data de 8 iunie 2020, aspectul că răspândirea asimptomatică a virusului este foarte rară. Titlul: ”Pacienții asimptomatici de coronavirus nu răspândesc noi infecții, spune WHO”.

”Oameni buni, serios! Opriți-vă din a cumpăra măști”, scria pe la începuturile ”crizei” anului Jerome Adams, US Surgeon General, cap al chirurgilor din SUA, culmea fiind că până și Anthony Fauci, infam făuritor de politici de profil din sfera lui ”bon mengele porțile iadului”, i-a admis în martie într-o mărturisire corespondentului medical șef al CBS News, Dr. Jonathan LaPook, că nu e deloc nevoie de măști. Starea lucrurilor, îmbunătățită de-atunci, măștile fiind în schimb și în contradicție forțate între timp peste zâmbetul tot mai șters al maselor.

Iar anecdotic, pe cele mai multe cutii cu măști este specificat explicativ că nu apără și feresc de COVID-19, pe scurt, ineficiente, notă ca metodă de exonerare a producătorilor de orice responsabilități ulterioare. În contrast, recomandările legate de necesitatea purtării măștilor și stipulate legislativ crează efecte adverse dintre cele mai diverse, poate nu imediate dar detectabile în timp, totul fiind însă parte integrantă a planului incremental coercitiv de acceptare a vaccinării obligatorii.

Studiile citate tocmai de cei care efectuează recomandările nu vin nicidecum în sprijinul teoriilor și miturilor ”oficiale”, printre care și cel în legătură cu transmisibilitatea din partea unui asimptomatic. Aspect cheie menținut deghizat și care nu poate fi dezvăluit pe scară largă, pentru că implicit ar spulbera fundamentul politicii obligativității măștilor și de a carantina populația sănătoasă, aspect cu atât mai mult în contradicție cu definiția în sine a carantinei.

 

”Această întreagă chestie ar trebui să intre în istorie drept una dintre cele mai mari farse ale inoculării fricii, distrugând economii, forțând vaccinarea obligatorie, suprimând orice alte voci. Noi trebuie să ne fortificăm sistemul imunitar, e ceva personal, guvernul n-ar trebui să se implice. Distanțarea socială e non-sens, ne-a făcut vrăjmași între vecini…”

 

Limpede ca lumina zilei, ”purtarea măștii scade nivelul oxigenului din sânge, crește cantitatea de CO2, aciditatea, hrănește celulele cancerigene, forțează inhalarea de viruși și bacterii din jurul gurii și a nasului, din interior, având și un impact social negativ în raport cu cei mici”, ca o altă declarație bineînțeles suprimată și ”ascunsă” pe cât posibil de urechile majorității.

Lucrurile se leagă în marea farsă cu mii de fațete, alta fiind luată la bani mărunți de epidemiologul Knut Wittkowski, și anume ”Coronavirus poate fi ‘exterminat’ dacă s-ar renunța la lockdown!”

 

”Studiile au demonstrat că de fapt crește și cantitatea de bacterii pe care o preiei”

 

Inginerul biolog Dr. V.A. Shiva Ayyadurai (M.I.T. PhD), explică la rândul său că ”măștile sunt de fapt dăunătoare în atâtea privințe, psihologic, emoțional, fizic… Ca unul care am studiat zilnic sistemul imunitar, pe toate fețele, această întreagă chestie ar trebui să intre în istorie ca una dintre cele mai mari farse ale inoculării fricii, distrugând economii, forțând vaccinarea obligatorie, suprimând orice alte voci. Noi trebuie să ne fortificăm sistemul imunitar, e ceva personal, guvernul n-ar trebui să se implice. Distanțarea socială e non-sens, ne-a făcut vrăjmași între vecini…”

Medicul osteopat Rashid A Buttar (FAAPM, FACAM, FAAIM), o voce vehementă împotriva fărădelegilor netrebnice puse înadins la cale și implementate în anul în curs, a întărit prin a sublinia: ”Nici un beneficiu din purtarea măștii, porii sunt prea mari să filtreze virușii. Măștile îți fac de fapt rău. Dacă porți o mască facială, îți restricționezi oxigenul și crești cantitatea de dioxid de carbon pe care o inhalezi, iar studiile au demonstrat că de fapt crește și cantitatea de bacterie pe care o preiei, inclusiv polipropilena ca și componentă a măștii faciale care gradat se degradează, cauzând leziuni histotoxice-hipoxice, creșterea cortizolului stimulând reacția fight or flight, care suprimă sistemul imunitar”.

 

”Sistemul imunitar este construit pentru a fi expus la antigeni, viruși, bacterii… Când le iei, te adăpostești, atunci și sistemul imunitar scade, iar dacă stai cu lunile, scade și mai mult. Haideți așadar să urmăm știința”

 

La fel de elocvent, medicii Dr. Dan Erickson și Dr. Artin Massihi, semnalează: ”Avem 40 de ani de experiență laolaltă, munca de a înțelege toate aceste lucruri a devenit viața noastră. Așadar sistemul imunitar este construit pentru a fi expus la antigeni, viruși, bacterii și așa mai departe. Nu iei un copil mic și îl învelești într-o folie de împachetat și-l pui în cameră, spunându-i “să ai un sistem imunitar sănătos”. Asta e imunologia, microbiologia 101%, acestea sunt bazele pe care le știm de ani de zile. Ori când iei oamenii și le spui mergeți în casă, spălați-vă mâinile, curățați-vă toate suprafețele, dezinfectați-le, omorâți 99% din viruși și bacterii, purtați masca, nu mergeți afară, dar e tocmai genul de chestii de care avem nevoie pentru a supraviețui. Ce ne face de fapt sistemului nostru imunitar!? El este obișnuit să atingă, noi schimbăm bacterii, viruși, etc., și ne creăm zilnic sistemul imunitar prin aceste aspecte. Ori când le iei, te adăpostești, atunci și sistemul imunitar scade, iar dacă stai cu lunile, scade și mai mult. Haideți așadar să urmăm știința”.

Și întrebați-vă de ce oare ziariști din mass-media au fost surprinși scoțându-și imediat măștile odată ce și-au imaginat că aparatele de înregistrare video nu mai erau în funcțiune, fără a știi că sunt prinși în flagrant făcând acest gest, dat fiind că încă înregistra camera, aspect relevat ulterior printr-o postare în social media!?

Iar absolut tot ceea ce este punctat în numeroasele paragrafe de mai sus este disponibil în mediul online, la simpla apăsare a unui buton, cât va mai funcționa și acesta în lumea așa-zis ”liberă”….  Dar aspecte care ar trebui să pună și mai mult pe gânduri sunt enumerate în paragrafele următoare, adevăruri cel mai adesea nespuse, bine ecranate în condițiile în care până și în ”țara omului liber” s-a complotat asiduu împotriva libertății de exprimare, SUA abrogând de exemplu în iulie 2013 interzicerea propagandei, cu posibilitatea de diseminare pe adresa publicului a știrilor fabricate de administrația guvernamentală, iar Agenția Centrală de Inteligență fiind de fapt o mașină mediatică global, deconspirată astfel de foști  lucrători conform unor mărturisiri publicate de Philadelphia Inquirer în pagina 11A pe 3 octombrie 1986. ”Mașină” cu o prezență cheie și în mass-media românească a zilelor noastre, un colosal angrenaj pe Dâmbovița de manipulare propagandistică prin pură dezinformare și otrăvire spirituală a sufletului românului, făcându-i sânge rău. 

 

Hoover… ”Individul se blochează în a face față ideii unei conspirații într-atât de monstruoase încât nu poate crede că există”

 

De fapt, jurnalismul autentic nu mai face nici pe departe obiectul fundamentului informației diseminate onest, înregistrări compilații video publicate pe YouTube dovedind că până și instituții media locale de peste ocean, ”molimă” ce a cuprins însă și democrații așa-zis ”în dezvoltare”, mai ”pe-acasă”, folosesc în totalitate aceleași consemnări, indicând înrâurirea dinspre o autoritate centrală.

Și-atunci, cum să mai poată omul de rând înțelege câte ceva!?

”Individul se blochează în a face față ideii unei conspirații într-atât de monstruoase încât nu poate crede că există. Mintea nu poate pur și simplu ajunge să realizeze răul ce ne-a fost indus prin învăluire. Și refuză până și a face asumpția că unii oameni chiar pot adopta o filosofie ce distruge în cele din urmă tot ceea ce este bun și decent”, semnala J. Edgar Hoover, director fondator FBI, în spusele sale pentru The Elks Magazine în august 1956.

Totul este așadar poveste foarte veche, pe scurt, o elită ocultă satanică mondială pusă pe înrobirea și în cele din urmă decimarea omenirii, prin depopulare forțată și un întreg evantai de inginerii sociale având multiple scopuri, cu ținte în secolul în curs variind de la extirparea sufletului la lansarea supra-inteligenței autonome.

 

”Pericolul n-a fost niciodată mai evident iar prezența sa n-a fost niciodată mai iminentă… Căci nouă ni se opune în jurul întregii lumi o monolitică și nemiloasă conspirație”

 

Vorbe ale unui fost președinte al SUA, John F. Kennedy, eliminat din gloanțe de ocultă și pentru că ”a fluierat în biserică”, ridică un alt colțișor al vălului ce învăluie și asfixiază cele lumești pe pământ, linia sa principială fiind urmată la nivel familial, peste generații, atât prin acțiuni de binefacere pentru membri vulnerabili ai societății, în special copii, cât și prin demascarea printre altele a mafiei farmaceutice, cu precădere pe relația cu sistemul de vaccinare. “Simplul cuvânt secretomanie repugnă într-o societate liberă și deschisă; iar noi, ca oameni, suntem ereditar și istoric opozanți ai societăților secrete, jurămintelor secrete și procedurilor secrete. Noi am decis de multă vreme că pericolele unei excesive și nepermise ascunderi a faptelor pertinente au o mult mai mare greutate decât pericolele care sunt citate pentru a le justifica…. Chiar și astăzi, mică e valoarea asigurării supraviețuirii națiunii noastre, dacă tradițiile nu supraviețuiesc și acestea deopotrivă…  Faptele pe care ei merită să le știe… Solicit fiecărui conducător de publicație, fiecărui editor, fiecărui știrist din națiunea noastră să reexamineze propriile standarde și să detecteze natura primejdiei pe adresa națiunii noastre… Cei care se arată a fi dușmanii noștri avansează în jurul globului. Supraviețuirea prietenilor noștri este în pericol. Și totuși, nici un război n-a fost declarat, nici o graniță n-a fost trecută de trupe mărșăluind, nici un proiectil n-a fost tras… Nici un război n-a pus vreodată în mai mare pericol securitatea noastră. Pericolul n-a fost niciodată mai evident iar prezența sa n-a fost niciodată mai iminentă… Căci nouă ni se opune în jurul întregii lumi o monolitică și nemiloasă conspirație, care se bazează în primul rând pe modalități ascunse de a-și extinde sfera de influență. Prin infiltrare în loc de invazie. Prin subversiune în loc de alegeri. Prin intimidare în loc de liber arbitru, prin gherile noaptea în loc de armate pe zi. E un sistem care a înrolat vaste resurse umane și materiale în a împleti un ansamblu sudat, mașinărie foarte eficientă în a combina operații militare, diplomatice, de inteligență, economice, științifice și politice. Pregătirile sunt ascunse și nepublicate. Relele sunt îngropate și nu titluri de știri. Cei împotrivă sunt amuțiți, nu apreciați. Nici o cheltuială nu e luată la bani mărunți, nici un zvon nu e publicat, nici un secret nu e dezvăluit… Dilema cu care are de-a face o societate liberă și deschisă într-un război rece și secret… Este obligația noastră de a informa și alerta poporul american, de a fi siguri că ei posedă toate aspectele factuale de care au nevoie, dar la fel de bine să le și înțeleagă… Vă cer ajutorul în uriașa misiune de a informa și alerta oamenii…”

 

Masca, parte a ritualului de inducere inițiatică a omenirii în cultul satanic care o posedă

 

Un John F. Kennedy Sr. nu mai există însă aproape deloc în lume, undeva prin fruntea vreunui stat, toate spusele sale rămânând la fel de valabile în puntea peste ani, dar și mai toate fiind între timp mult, mult mai controlate, de unde și posibilitatea sforarilor de a trece la acțiuni mai fățișe, gen așa-zisa ”pandemie”, de fapt un simplu joc de glezne în comparație cu ceea ce va urma, din aproape în aproape.

Iar în întregul context actual masca este doar o metaforă, parte integrantă a ritualului de inducere a omenirii în cultul satanic care o posedă printr-un întreg corolar de sisteme și diversiuni. Purtarea măștii, fără doar și poate și indubitabil un proces de inițiere a maselor în ritualul ocult satanic al complotiștilor din umbră.

Masca dezumanizează și atacă sistemul umanitar, dar nu în ultimul rând este forțată pe chipul zâmbitor al publicului și sub forma unui act simbolic, punctat mai sus, acțiunile de demoralizare și erodare a spiritului uman fiind însă cât se poate de complexe. Și revenim pe tărâmul științei, medical…

Mari și îngroșate sunt semnele de întrebare și în privința a ceea ce sunt echipamentele de testare, la fel de pertinente fiind întrebările legate de rolul acestora, în a depista din punct de vedere medical ori nu cumva de a fi utilizate în scopuri oneroase, fără știința pacientului. Nu de alta dar presupusa prevenire a răspândirii virusului HIV a implicat un set de măsuri care și în ziua de azi menține uriașe suspiciuni…

Chiar din bătătura agenției de protecție medicală din SUA, așadar o administrație de stat, Centers for Disease Control and Prevention, sublinierea din propria publicație, ”Boli Infecțioase emergente”, sub titlul ”Măsuri non farmaceutice pentru gripa pandemică în unități non spitalicești  – măsuri de protecție personală și a mediului”, și anume că ”de față revizuim baza evidenței eficienței măsurilor non farmaceutice de protecție personală și a măsurilor de igienă a mediului în unități non spitalicești și discutăm potențiala lor includere în măsurile de combatere a pandemiei. Deși studiul mecanic conferă greutate potențialului efect al igienei mâinii și purtării măștii, evidențele înregistrate ca urmare a 14 trialuri controlate aleatorii a acestor măsuri nu constată efecte. Totodată am găsit dovezi limitate în privința îmbunătățirii igienei și curățeniei mediului. În revizuirea sistematică am identificat 10 trialuri controlate aleatorii care au raportat estimări ale eficienței măștilor de protecție ca reducere în comunitate a virușilor infecțioși confirmați în laborator pe baza documentației publicate între 1946 și 27 iulie 2018, iar în analiza comasată n-am detectat o reducere semnificativă a transmiterii grație utilizării măștii faciale. Măștile medicale de unică folosință (cunoscute drept chirurgicale) sunt desemnate pentru a fi purtate de personalul medical pentru protecția împotriva contaminării accidentale față de rănile pacientului și pentru a proteja purtătorul de împroșcarea fluidelor corporale. Există însă evidențe limitate în privința eficienței lor față de prevenirea transmiterii virușilor, fie când este purtată de persoana infectată ca sursă de control, fie de către o persoană neinfectată, pentru reducerea expunerii. Reexaminarea sistematică n-a depistat un efect semnificativ la transmiterea gripală. N-am găsit evidența care să susțină un efect protector a măsurilor de protecție personală și a mediului pentru reducerea transmiterii. N-am găsit evidențe că măștile de tip chirurgical sunt eficiente în reducerea transmiterii, fie când sunt purtate de persoane infectate sau de persoane din comunitate pentru reducerea transmisibilității”.

 

Ce va urma? E demult pe hârtie… ”Pentru a completa mecanismele existente în vederea unor viitoare și mult mai avansate stadii ale unei epidemii sub Reglementările de Sănătate Internaționale (IHR – din 2005)”

 

Într-un plan mult mai larg, tot ca documentație oficială, iată o consemnare cheie din raportul anual al gradului de pregătire la nivel global pentru urgențe în planul sănătății, întocmit în septembrie 2019 de Board-ul de monitorizare globală a pregătirii, sub titlul ”O lume în pericol”, consemnare care demontează orice alte luări de poziție în favoarea purtării măștii. Disponibil fiind pe portalul Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) ca parte a unui plan global căruia i-au aderat prin semnătură 194 de țări printre care și România, consecință a unei înțelegeri la nivel mondial cu mulți ani în urmă prin Tratatul reglementărilor internaționale de sănătate din 2005, documentul stipulează la pagina 39 ceea ce denumește ”indicatorii de progres pentru septembrie 2020”. Și anume, conform The Global Preparedness Monitoring Boards 2019, ”Națiunile Unite (inclusiv OMS) conduc cel puțin două exerciții de antrenare și simulare la cea mai largă scară, incluzând una ce acoperă eliberarea deliberată a unui patogen respirator letal. La care OMS va dezvolta reacții imediate de mobilizare națională și internațională, și o acțiune multilaterală în stadiul vremelnic al erupției, pentru a completa mecanismele existente în vederea unor viitoare și mult mai avansate stadii ale unei epidemii sub Reglementările de Sănătate Internaționale (IHR – din 2005)” International Health Reglementations constituie un document legal menit conform descrierii sale să ”prevină, protejeze, controleze și ofere un răspuns răspândirii bolilor la nivel internațional”.

Unii pun pe roate din umbră și nu prea politici mondiale de condiționare a populației, iar alții, mai la ”baza piramidei”, activează într-o stare de accentuată și continuă diluare a artei diagnosticului în comparație cu ceea ce era cândva cât se poate de clar, firesc și natural pentru cei de școală veche, act medical actualmente pe protocoale dinspre vârf, într-o vădită degradare principială a procesului în sine de îngrijire a semenului în nevoi. Iar mai totul pe fondul sofisticării modului în care oamenii se ”îmbrobodesc” unii pe alții, o societate tot mai mult după chipul invizibil și asemănarea celor care o controlează și țin neapărat s-o posede totalitar, până la extirparea sufletului și conștiinței.  

 

Un test pozitiv nu echivalează neapărat cu ”a avea” COVID-19. ”Testarea oamenilor, pentru orice tulpină a Coronavirusului, nu specific pentru COVID-19”

 

Acestea fiind semnalate despre cele trasate din timp pentru toamna anului 2020, restul sunt banale nimicuri, elocvente totuși în felul lor…

Conform aceluiași CDC (Centers for Disease Control and Prevention), documentație guvernamentală oficială de peste Oceanul Atlantic, ”rezultatul pozitiv al unui test COVID-19 poate însemna că deții anticorpi din infectarea cu un virus din aceeași familie de viruși (denumiți coronaviruși), precum cel care cauzează răceala”, cu alte cuvinte un test pozitiv nu echivalează neapărat cu ”a avea” COVID-19.

Reputatul portal canadian globalresearch a semnalat un alt aspect în consemnarea ”Manufactura pandemiei : testarea oamenilor pentru orice tulpină a Coronavirusului, nu specific pentru COVID-19”, așadar inclusiv pentru răceală ori gripă, cu trimitere la documentația din American Medical Association Encyclopedia of Medicine.

Revenind la documentația CDC, sub titlul ”Două noi coduri ICD introduse pentru decesele COVID-19”, remarca ținând de necesitatea raportării deceselor COVID-19 pe certificatele de deces ale tuturor celor decedați, inclusiv dacă doar se asumă că ar fi cauzat sau contribuit la moartea pacientului, cu alte cuvinte un diagnostic necesar pozitiv. Și mai dramatic, anumite state au adoptat “definiția revizuită” pentru “cazurile probabile de COVID-19”, în sensul în care toate contactele celor care sunt  “confirmați COVID-19” sunt adăugate contorizării cazurilor COVID-19, ca și cum, de asemenea, ar fi cazuri confirmate.

 

”Rata cazurilor de fatalitate va fi considerabil mai mică decât 1%. Asta sugerează că consecințele generale clinice ale COVID-19 ar putea fi în cele din urmă mai degrabă similare celor ale unei severe gripe sezoniere”

 

Răzbat din aceeași direcție remarci despre programe guvernamentale bazate pe dispoziții din ”CARES Act” în sensul finanțării mai accentuate a spitalelor care tratează cazuri COVID-19, cu alte cuvinte stimulenți financiari pentru aplicarea diagnosticelor legate de COVID-19. În acest sens, exemplificare printr-o mărturisire separată, o asistentă medicală cu 30 de ani de experiență în domeniu, admițând că sunt forțate să amplifice numărul cazurilor din pandemie, “totul este COVID-19”. Iar chiar și din zona politicului, medicul Scott Jensen, senator de Minnesota, ”am fost instruiți să înregistrăm certificatele medicale cu diagnostic de COVID-19, fie că persoana respectivă a  decedat cu COVID-19, fie nu”.

Anthony S. Fauci în persoană, completat de Robert R. Redfield, spune că ”fie și dacă cineva presupune  numărul cazurilor asimptomaticilor sau minimal simptomaticilor ca fiind de multe ori mai ridicat decât cel al numărului de cazuri raportate, rata cazurilor de fatalitate va fi considerabil mai mică decât 1%. Asta sugerează că consecințele generale clinice ale COVID-19 ar putea fi în cele din urmă mai degrabă similare celor ale unei severe gripe sezoniere”, conform New England Journal of Medicine.

Și alții au luat atitudine, asistente medicale din statul Georgia intentând plângere cu acuza adresată spitalelor în privința instruirii pe linia aplicării incorecte a testului de recoltare, pentru a da rezultate false. Generic vorbind, nu sunt doar simple suspiciuni în legătură cu scopul real al testării, ca modalitate de depistare sau intruzivă la nivelul organismului uman, cu posibilitatea apropierii de proximitatea sistemului cerebral. Valabil peste Atlantic dar și în România respectiv în general la nivel global, pacienți revoltați că s-au trezit cu diagnostice pentru “COVID-19” fără a fi fost măcar testați. Iar lista ”minunilor” s-ar putea prelungi aproape la nesfârșit…

 

Odată injectată, această nanotehnologie este îndreptată spre a modifica ADN-ul recipientului, transformând persoana respectivă într-un organism modificat genetic

 

Iar astăzi este vremea măștilor și a testărilor, cât de curând va fi pe deasupra și cea a vaccinărilor, letal complot bătând cu toată tăria la ușă.

Astfel, ca un singur exemplu, un nou tip de tehnologie de alterare a ADN-ului, vaccinarea mARN, este grăbită prin studii clinice. Odată injectată, această nanotehnologie este îndreptată spre a modifica ADN-ul recipientului, transformând persoana respectivă într-un organism modificat genetic. Iar ADN-ul individului va deveni literalmente o linie celulară unică ce poate fi patentată de corporații. Odată injectate, liniile celulare umane vor deveni disponibile prin patentare ca proprietate deținută de companiile biotehnologice. Aceasta ar deveni ultima formă de sclavagism uman, și este actualmente mandatată prin frică și coerciție. Vaccinurile mARN de alterare a ADN-ului sunt sclavagism psihologic. Medicul Carrie Madej, un specialist de Medicină Internă, avertizează că vaccinul COVID-19 este cu totul altceva decât vaccinurile tradiționale, urmând a fi un cal troian pentru transformarea liniilor celulare umane în proprietate disponibilă de a fi patentată. Noul vaccin mARN conține o tehnologie de alterare a ADN-ului care instruiește celulele umane să producă proprietăți ale unor organisme infecțioase străine. În acest caz, vaccinul inserează instrucțiuni genetice din coronavirus în celulele umane, forțând ribozomii fiecărei celule să creeze proteine cauzatoare de infecții. Acest proces transumanist va cauza atacul sistemului imunitar împotriva proteinelor corpului, inducând în acțiune anticorpii celulei B. GlaxoSmithKline, Sanofi, Inovio și Moderna sunt în cursă pentru a aduce pe piață această nouă tehnologie experimentală, toate, sprijinite din spate de Fundația Bill și Melinda Gates. Această modificare genetică nu este etică și va cauza dependența de tehnologie, dar nu o imunitate adaptabilă. Această modificare genetică a oamenilor se va dovedi a fi temporar de succes întru generarea anticorpilor in vitro, dar această augmentare artificială a anticorpilor într-un test tubular nu va garanta un întreg spectru imunitar la orice virus infecțios sau bacterie. Doar demonstrează că celulele pot fi supuse ingineriei genetice pentru a crea creșterea de proteine toxice străine pe care sistemul imunitar este programat să le atace. Un spectru complet al imunității nu este dovedit în acest proces, în special de vreme ce celulele T sunt necesare în a completa răspunsul adaptiv. Dacă ar fi în schimb ceva de semnalat, atunci această modificare genetică va face oamenii dependenți de noi tehnologii mARN, injecții compozite, pentru a stimula atacul anticorpilor celulelor B. Datorită naturii cu mutații a coronavirușilor, aceste secvențe mARN din vaccinuri vor fi necesare a fi schimbate anual și injectate sezonier pentru a asigura răspunsul sistemului imunitar uman. Această perpetuă augmentare va transforma oamenii în sclavi psihologici ai industriei farmaceutice, transformând răspunsul anticorpilor în stadiul unei dependențe de cea mai recentă modificare genetică necesară pentru asigurarea ”siguranței publice”. Inserarea unei gene în acest genom este permanentă și va avea efecte în valuri care nu vor fi studiate din motive de siguranță sau pentru a evita consecințe neintenționate.

 

Evidențe nule în ceea ce privește aspectul că vaccinarea ar împiedica spitalizarea sau moartea

 

Joseph P. Kennedy II, cel mai în vârstă nepot al lui Joseph P. Kennedy Sr., își îndreaptă și acesta atenția spre ineficiența anumitor vaccinuri, semnalând la rândul său că The British Medical Journal a revizuit în 2010, 2014 și 2017 toate cele 127 de studii avute la dispoziție în domeniul virusului gripal, reactualizând concluziile. Conform statisticilor CDC, vaccinurile au un grad de eficacitate de 35% la finele sezonului, dar Kennedy scoate în evidență concluziile rețelei independente globale de cercetători Cochrane, cu o reputație de vârf absolut la nivel mondial, care semnalează că ar fi necesare 100 de injecții pentru a preveni un singur caz, dar și că există evidențe nule în ceea ce privește aspectul că vaccinarea ar împiedica spitalizarea sau moartea, mai mult decât atât, vaccinarea în sine transmițând virusul, cu o susceptibilitate de 6 ori mai mare de transmitere a virusului. Ca o completare, a mai reamintit, exemplu nefericit din trecut, și nu doar unicul, nefericit pentru recipienți dar de ”succes” pentru profitorii de pe urma producerii vaccinurilor, că 70% dintre cazurile de poliomielită din lume provin de la vaccinul în sine.

 

Omul va deveni un automaton, nu va dezvolta o conștiință

 

Kennedy a reamintit și că ”sunt 9 decenii de la aplicarea primelor vaccinuri, se spunea inițial că vor conferi imunitate permanentă, apoi s-a trecut la cele anuale, iar cei care au apelat recent la cele anuale sunt ceva mai susceptibili acum. Iar la vremea aceea, la începuturi, Rudolf Steiner avertiza despre diabolicul plan de vaccinare a omenirii…”

Și iată ce-a prevăzut inițial Steiner în consemnarea sa scrisă…

”În viitor vom înlocui prin eliminare sufletul uman, cu medicina. Sub pretextul unui punct de vedere sănătos, va exista un vaccin pe seama căruia corpul uman va fi tratat cât de repede cu putință, direct la naștere: astfel încât ființa umană să nu poată dezvolta gândul existenței sufletului și spiritului. Doctorilor materialiști le va fi încredințată misiunea de a înlătura sufletul umanității. Acum, oamenii sunt vaccinați împotriva bolii cutare sau cutare, dar în viitor copiii vor fi vaccinați cu o substanță care poate fi produsă strict într-un asemenea mod încât, mulțumită vaccinării, vor fi imuni la a fi subiecți ai ”nebuniei” lumii spirituale. El va fi extrem de inteligent dar nu va dezvolta o conștiință, iar acesta este adevăratul țel al unor cercuri materialiste. Cu un asemenea vaccin, lesne vei putea face pierdut etericul spiritual în corpul fizic. Odată ce corpul eteric este detașat, relația sa cu universul va deveni foarte instabilă iar omul va deveni un automaton, căci corpul fizic al individului trebuie rafinat pe pământ prin voință spirituală. Așa încât vaccinul devine un fel de forță arimanică, prin care omul nu mai poate scăpa de o anumită trăire materialistă indusă. Devine materialist prin constituția sa și nu se mai poate ridica la un nivel spiritual”, cu mențiunea că clarvăzătorul austriac decedat în 1925 l-a invocat pe Ahriman, o entitate diabolică din mitologia Persiei antice. 

 

Vaccinuri în lucru, din linii celulare de fetuși avortați

 

Tot pe linia creării de noi vaccinuri, Dr. Alan Moy, fondator și director științific al Institutului de Cercetare Medicală John Paul II, totodată CEO al Tehnologiilor de Inginerie Celulară, a dezvăluit evidențe irefutabile care să-i confirme suspiciunile inițiale pe seama unui parteneriat între guvernul canadian și o companie farmaceutică chineză pentru dezvoltarea unui vaccin anti-COVID-19, în sensul că vaccinul în lucru este creat din linii celulare de fetuși avortați, cu mențiunea că toate companiile de acest profil din statul asiatic sunt în totalitate sub influența, ghidarea și controlul guvernului statului cel mai populat de pe planetă, care, ca o altă remarcă, recoltează mostre ADN de la milioane de bărbați și copii din respectiva națiune, în ideea conturării unui distopic proiect de supraveghere la nivel genetic pe scară largă. Nu survine implicit ca o surpriză descoperirea că linia celulară a fetusului avortat, denumită HEK293, care este încorporată în vaccinul experimental pentru COVID-19, Ad5-nCoV, a fost dezvoltată în cooperare și cu Institutul de Biotehnologie din Beijing. În nomenclatorul celular, HEK face referire la celulele embrionice umane renale, iar portalul hek293 stipulează că HEK293 e o linie celulalră derivată din celulele embrionare renale umane crescute într-o cultură tisulară. Ele sunt denumite informal celule HEK”. Iar tot nu ca o surpriză, utilizarea celulelor fetale nu se limitează doar la statul canadian, cel puțin alte 5 vaccinuri pentru COVID-19 fiind dezvoltate în lume prin utilizarea a două linii celulare fetale avortate.

Deloc în ultimul rând, în ceea ce privește sindromul de sensibilitate electromagnetică tot mai prevalent în lumea mileniului 3 sub imperiul expansiunii tehnologice, oricât de ficțional ar părea neinițiaților care din crasă ignoranță nici nu vor să audă de legăturile dintre radiațiile electromagnetice potentate la stadiul 5G și consecințele resimțite de corpul uman, expuneri altfel de o extremă pertinență din partea unor veritabili experți care au activat în importante domenii conexe cu utilizarea  unor asemenea tipuri de tehnologii, contextul actual comportă o minimă remarcă și pe această linie.

Ar fi enorm de multe de amintit în acest sens, necesară fiind o mică publicație în sine, dar ne oprim asupra unui considerent de dată recentă, în contextul emergenței tehnologiei 5G într-o pliere abil potrivită în timp așa-zisei ”pandemii”. Pe scurt, 5G stimulează barierele naturale ale corpului uman, acesta răspunzând prin a trimite exozomi conținând noi acizi ribonucleici care să facă față noii amenințări. Noul ARN se înfățișează pe testul PCR și este atribuit unui virus ficțional, când de fapt a fost vorba despre radiația în sine ce a generat răspunsul organismului.

Ca ipoteză, dacă este să te ghidezi după documentul preluat de pe National Institutes for Health, organizație guvernamentală din cadrul US Department of Health and Human Services, și cu mențiunea apropo de exozomi că sunt produși de corpul uman pentru orice patogen și arată precum coronavirus, putând fi implicit confundați, iar în acest sens cercetători investigând virusul SARS au admis în publicații de specialitate că niciodată n-au izolat virusul, ceea ce semnalează  ca atare că restul cercetătorilor care s-au pronunțat fie au depistat exozomi, fie pur și simplu chiar au mințit în privința SARS.

 

”Fie și după disiparea pandemiei, s-a menținut și chiar s-a intensificat această mai autoritară supraveghere a cetățenilor, mai autoritar control al activității acestora”

 

Și pregătim încheierea cu câteva cuvinte înșiruite negru pe alb și la dispoziția utilizatorilor mediului online, parvenind din direcția diriguitorilor politicilor sociale, cuvinte ca o dovadă în sine că nimic nu e întâmplător, nimic nu e o coincidență, ci doar plănuire prestabilită. Citat extras din Global Business Network, lucrare publicată în 2010 de Rockefeller Foundation: ”Fie și după disiparea pandemiei, s-a menținut și chiar s-a intensificat această mai autoritară supraveghere a cetățenilor, mai autoritar control al activității acestora”. Viziune într-un glob de cristal sau plan în toată regula? Oricum, nu pare a fi ceva cât se poate de plauzibil?

Ca o concluzie pe baza tuturor acestor indicii, de la contraindicațiile ferme în privința necesității purtării măștii, obligativitate trasată de pseudo-”experți” în direcția unor linii de politici sociale și nu pe un fundament științific și medical, și până la confirmarea continuării și în viitor a unor experiențe de simulare pe viu a unor stări de ”criză” deja bifate din stilou, ceea ce pulverizează fără replică teza sacrificării zilei de azi prin urmarea cu strictețe și sfințenie a procedurilor legale dovedite a fi detrimentale sănătății fizice și psihice a oamenilor, în favoarea ieșirii la liman într-o zi de mâine, ceea ce a intenționat ASU Politehnica Timișoara să facă prin campania de conștientizare ”#ToțiÎnDefensivă!” și mesajul de duminică n-are darul decât de a sădi și mai multe temeri într-un sens contraindicat binelui individual și colectiv.

 

Timișoara în 3 decenii, de la pieptul gol în fața gloanțelor și morții, la masca de frică în fața unor… inginerii sociale: ”Nu am scăpat”

 

Este indubitabil că grupările sportive doar se conformează procedurilor cadru recepționate pe linie oficială de la forul federal de resort, intermediar în diseminarea documentației de la un nivel guvernamental, care la rândul său este sfătuit și consiliat de pe un palier superior, însă tot acest lanț al slăbiciunilor se sprijină pe picioare de lut, și a se citi inginerii sociale fără vreun fundament în sfera științei și cea medicală, politici trasate de tehnocrați-”experți” și nu de competențe specializate în domeniile citate.

În consecință, cu toată aplicarea procedurilor legale, detrimentale de fapt pe moment și în timp binelui omului, ASU Politehnica s-a trezit într-o situație în care poate deduce contraintuitiv că frica nu-și are locul în sânul și jurul unei grupări cu galerie vocală.

Bineînțeles că nu se scapă, la nivel individual sau colectiv, omenirea fiind deja deturnată pe făgașul inducerii inițiatice în cultul satanic al celor care o posedă, purtarea măștii constituind în sine un element simbolic al ritualului, așa încât ar fi mai benefică o trezire la realitate fie și după acest al XII-lea ceas, în sensul în care ”#ToțiÎnDefensivă!” este fix tactica de joc sperată, indusă și adulmecată de controlorii din umbră.

La un nivel strict uman, este absolut jenant ca într-un oraș în care unor tineri nu le-a fost frică în urmă cu 30 de ani de glonțul ucigaș, piept dezvelit la un pas de moarte în stradă în fața cartușului cinic, generațiilor următoare să le fie frică la un asemenea mod defetist de o făcătură de laborator, ca pas intermediar și pretext pentru tot ceea ce a devenit o continuă simulare experimentală pe viu a unei situații de criză cu exerciții procedurale ale celor ”din linia 1” și condiționarea majorității întru obediența pe calea mânării turmei spre o inevitabilă distopie ”roșie”. Dar cine nu-și cunoaște istoria, este condamnat s-o repete, tragedia ținând însă de moștenirea pe care o lasă masele pasiv în gardă de fătălăi viitoarelor generații prin atitudinile manifestate în acest 2020, din ignoranță, comoditate intelectuală și necunoaștere a realităților ascunse respectiv dușmanilor reali.

 

”Tată, dar ce-ați făcut atunci când au început să ne ia rând pe rând drepturile și libertățile?” ”I-am înfierat cât am putut pe toți cei care dezvăluiau conspirațiile, zicându-le că-s simple teorii”

 

În loc ca sportul să se ridice in corpore, salvator al unui vas în derivă și cu ”mateloți” dacă nu și beți, atunci măcar afumați de oculte forțe rău intenționate, ”De-ajuns cu manipularea și sabotarea activităților și vieții sociale!”, alunecă în schimb în postura de a deveni o convenabilă portavoce în plus a oficialităților ce oricum pun o întreagă încercată națiune și mai mult pe jăratec, de parcă n-ar fi de-ajuns deșănțata propagandă mincinoasă de la A la Z a circarilor cu prompter de pe Dâmbovița ”centrală”, o rușine absolută pentru România zilelor noastre prin trădarea la care se fac complici prin micul ecran.

Așadar oricum totul este plănuit cu decenii în avans, astfel încât, cu sau fără masca pe post de simbolic element de decor cu conotații pentru vânzătorii de iluzii, viitoarele și mai neplăcute ”etape” tot vor fi implementate, deranjul urmând a fi aruncat – bineînțeles! – pe seama COVID-19, a ieșirii din izolare, a refuzului de a purta mască, câte și mai câte, când de fapt totul se reduce la capital și profit, la concentrarea puterii absolute în câțiva pumni ce vor constrânge marea majoritate într-o cruntă teroare a supravegherii tehnologice și controlului pseudo-medical, pe fondul pauperizării economico-financiare a maselor. Circul financiar stătea pe picior de implozie în 2019 iar uzurpatorii mai trebuiau realimentați cumva, așa încât și asta a contribuit la declanșarea ”crizei”, pentru a se arunca vina apropiatului picaj economico-financiar în spatele ”pandemiei”, deși ordinea detonărilor din umbră e taman invers.

Una peste alta, aruncarea măștii ar ajuta sistemul imunitar, strângerea rândurilor ar ajuta cauzei, dar lumea a fost deja încolțită în trapa capcanei, docilă și alimentându-se cu speranțe deșarte, pasivă în a se valida reciproc de la distanță în uriașul cerc al idioților utili.

Anecdotic dar deloc de amuzament, versuri ale unor cântece lansate în 2013, ”Biohazard” – https://genius.com/Dr-creep-biohazard-lyrics și ”Pandemic” – https://genius.com/Dr-creep-pandemic-lyrics, de pe albumul ”I am the storm”, interpretate de DJ Mad Handz și Lone Ninja, printre altele cu cuvinte precum ”[…] 2020 și Coronavirus, corpuri stivuite / Lumea e acum la începutul pandemiei de influenza […]/”

Hilară în schimb și absolut amuzantă concluzia unui ”studiu” al unor ”experți”, cum că cei care ar refuza masca și ar ieși fără motiv din casă ar fi ”psihopați”, ”machiavelici” și ”narcisiști”, Absolut de așteptat, de mirare că într-atât de târziu o asemenea strălucită descoperire și câtuși de puțin surprinzător că a început deja vânătoarea, mai întâi cu ”etichete”, cândva cu scuturări, în cele din urmă cu suprimări în cel mai ”democratic” stil cu putință. E abia începutul… 

Pentru conformitate, iată paragrafele introductive ale comunicatului în speță remis de ASU Politehnica Timișoara.

”Stimați colegi,

De ce ne era frică nu am scăpat. Virusul care răvășește o planetă întreagă a intrat și în sânul echipei noastre. Cu toate măsurile de precauție pe care le-am luat, respectând toate prevederile legale cu privire la această situație excepțională cu care ne confruntăm cu toții. Dar cum a intrat?

Într-un mod banal, într-o împrejurare în care ne-am putea afla fiecare dintre noi. Mario a participat la un eveniment nefericit în familie, o înmormântare. Raul i-a fost alături, ca un bun prieten, consolându-l. E o situație cu care ne-am putea întâlni oricare dintre noi, în orice zi. E o dovadă concretă în primul rând a existenței acestui virus, a contagiozității lui și a efectelor pe care poate să le aibă. Ambii noștri jucători au acuzat vreme de două zile simptome destul de pronunțate. Vorbim de doi tineri de 20 de ani, sportivi, fără nicio problemă de sănătate, cu o formă fizică de invidiat …

Mai multe detalii despre campania de informare #totiindefensiva a clubului nostru, în link-ul următor: https://www.sspolitehnica.ro/totiindefensiva/ […]”

ASU Politehnica a jucat ultimul meci oficial în Liga 2 pe 7 martie 2020, 2-1 (1-0) pentru CS Concordia la Chiajna, în etapa a 24-a, a treia rundă din sezonul de primăvară, după care returul a fost întrerupt, timișorenii în alb-violet clasându-se la vremea respectivă pe locul 11, cu linia de clasament 22 8 8 6 20-12 32 de puncte. Ierarhia, pe coloana dreaptă, a datelor tehnice.

Acest articol a fost publicat în și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


4 × doi =