VAI DE NOI!!!!!!!!!!!!

Cum era normal, dubla Oltchim –Györ a a dat naştere multor păreri, înainte şi după cele două meciuri programate. Că suporterii au cota lor de subiectivism nu trebuie să ne mire prea tare. În schimb atunci când persoane oficiale derapeaza atât de tare încât îţi vine greu să crezi că se vor mai redresa vreodata, problema se schimbă radical.

Trist este că respectivii , datorită funcţiilor pe care le au sau le-au avut în handbalul românesc, sunt crezuţi de mulţi, aceştia preferând să scoată pe piaţa vorbele „mai marilor” decât să gândească, bine sau mai puţin bine, cu instalaţiile din dotare.

Un anume Ion Gavrilescu, vreme de peste trei decenii şef al clubului Oltchim, n-a putut scoate din cutia-i craniană decât că „unguroaicele n-au arătat nimic în cele două meciuri”. Da, aţi citit bine, sunt vorbele unui om de handbal care în toata activitatea sa n-a făcut nimic decât să pună mâna pe telefon şi să spună: „Îmi trebuie 10.000 pentru aia” sau „Îmi trebuie 5.000 pentru ailaltă”, aşa că porecla pe care i-a dat-o regretatul antrenor al Rapidului, Tibi Milea, „Gavrilescu, acest general Guşă al handbalului românesc” mi se pare extrem de reuşită!

În fine, după jocul de la Veszprem, preşedintele federaţiei, Cristian Gaţu, ne-a servit o mostră perfectă de management la vârf. Necăjit că vâlcencele nu au gestionat în favoarea lor finalul meciului, Gaţu ne-a consolat: „Suntem blestemaţi pentru că l-am omorât pe Ceauşescu”

No comment!

 

Acest articol a fost publicat în și etichetat cu , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 1 = trei