”Arma secretă cu glezna fină” Ioan Bratan aduce Pobedei al 3-lea succes extern: 1-0 la Peciu Nou

Ioan Bratan se bucură de înscrierea unui gol pentru Pobeda Dudeștii Vechi

Pobeda Dudeștii Vechi și-a pierdut miercuri invincibilitatea în Divizia D Timiș, cedând acasă Făgetului cu 0-1, dar și-a conservat astăzi procentajul 100% în deplasări, tot cu 1-0, grație rezervei Ioan Bratan, abia intrat pe final contra gazdei AS Peciu Nou, aflată la al treilea eșec la rând la zero.

”Arma secretă cu glezna fină” a fost descrierea antrenorului Mirciov la adresa marcatorului Ioan Bratan, care, nu la multe faze după intrarea sa în joc, a decis în minutul 80 destinația punctelor, când Augustinov centra de pe dreapta, Kalapiș prelungea iar rezerva, venit de pe stânga, în viteză, a reluat de la 8 metri la colțul lung, fără preluare.

”Am jucat mai bine decât miercuri dar am început cam greoi, pe un teren prost, a sărit mingea și la noi, și la ei. Am avut câteva, 2-3 ocazii de gol, dar când nu intră, poate să se întoarcă împotriva ta. Și ei au avut două-trei infiltrări în careu”, a explicat Petre Mirciov, a cărui echipă a rămas în inferioritate numerică odată ce Fibișan a fost eliminat pentru două galbene primite la hențuri intenționate în decurs de 5 minute, în minutul 38.

”Am jucat mai bine în a doua repriză, după ce am schimbat ceva la pauză și a mers mai bine. Am dat golul cam târziu, cu o schimbare în față. Ei nu ne-au pus nici o problemă după pauză, dar nici nouă nu ne-a intrat, ghinion miercuri și azi cât pe ce…”, a adăugat Mirciov.

*

AS Peciu Nou: vom încerca să revenim cu detalii din tabăra gazdelor, cu care n-am putut momentan intra în dialog, în ciuda numeroaselor noastre apeluri telefonice adresate mai multor persoane. La jocul din etapa I a noului sezon cei de la AS Peciu Nou nu au fost disponibili la peste 100 (o sută!) de apeluri telefonice lansate de redacția noastră.

Pobeda Dudeștii Vechi: Stoianov – Fibișan, Piloiu, Ismail Blaga – Mirciov, Sebastian Budur, Rusu, Augustinov (88, Toma Budur) – Kalapiș, Novac (72, Bratan).

Pe bancă: Gabără, Micluț

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 2 = patru

 


Alte articole legate de acest subiect: