„Un moment trist”. Depunctarea ar fi răul cel mai mic

Andrei Dăruială şi Marian Fuchs, absolvenţi dintre juniorii polişti care au fost convocaţi pentru săptămâna viitoare la acţiunea U20 a României, oferă prin această cooptare una dintre puţinele raze de soare într-un „moment trist” pentru clubul alb-violet, după cum l-a caracterizat Daniel Stanciu, manager al echipei timişorene, referindu-se la eventuala depunctare a clubului ca fiind „răul cel mai mic” dar subliniind că nu se pune problema ca secund-divizionara să nu aibă drept de joc în sfertul de finală din Cupa României, acasă cu Gaz Metan, joi 8 decembrie, la ora 18.

„Aşa cum se spune, că ultima impresie contează, să terminăm pe primul loc înaintea ultimului meci, mult aşteptat, de Cupa României”, s-a referit vineri antrenorul principal Vali Velcea la ultima deplasare a turului, duminică (ora 14), la Râmnicu Vâlcea, joc ce „implică o altă adaptabilitate a jucătorilor, alte ghete, implică a ne adapta rapid la starea terenului”. Referindu-se la buletinul medical al lotului de 18 jucători convocaţi pentru meciul din runda a XV-a, Velcea a adăugat că „aşteptam să revină Belu, nu poate însă, pentru Zăgrean întârzie masca. Dăruială şi-a revenit dar n-are necesarul să prindă ritmul de joc”.

Recunoscând că „noi n-am prea adus multe puncte din deplasare”, concluzia rămâne însă că „ne aşteptăm să luăm cele 3 puncte”, în fieful unei „echipe care spre deosebire de altele joacă fotbal şi nu se apără. Joacă, având multe principii frumoase, au jucători tineri, au antrenor tânăr”, după cum i-a caracterizat Velcea pe vâlceni.

„E un moment capital pentru noi”,  s-a mai referit Stanciu la disputa din Cupa României, răspunzând însă că şi o calificare în semifinale n-ar garanta susţinerea financiară a edililor: „Păi dacă nu le-a înmuiat când am bătut Steaua…” 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 8 = douazeci patru

 


Alte articole legate de acest subiect: