10 goluri pentru aniversarea a 30 de primăveri: Lorena antrenorului Cristi ”Guardiola” de Giarmata Vii. ”Județ”: una-alta

La sfârşitul acestei săptămâni s-a derulat etapa a XXIII-a în eşalonul cinci, în care cei trei lideri au obţinut victorii pe teren propriu.

Cristian Popa: portarul-antrenor, la 30 de ani

Cristian Popa: portarul-antrenor, la 30 de ani

 

 

În Seria I, Steaua Roșie Variaş s-a chinuit la Jimbolia iar în final a dublat avantajul. Scorul etapei l-a reuşit din nou liderul Seriei a II-a, ACS Poli II, 11-0 în dauna celor de la Rapid Săcălaz, dar nici Lorena n-a fost departe, învingând categoric, 10-0 acasă.

La Bazoş, oaspeţii au părăsit terenul în minutul 75, nemulţumiţi de arbitraj.

În ansamblu, gazdele şi-au trecut în cont 12 victorii, din care una la ”masa verde”, cu 73 de goluri, iar oaspeţii nouă, cu una la ”masa verde”, plus două egaluri, conturate de Tomnatic şi Viitorul Ştiuca, la Sâmpetru Mare respectiv Nădrag. Vizitatorii, cu 43 de goluri marcate…

ACS Poli II – Rapid Săcălaz 11-0 (8-0). O nouă victorie la scor obţinută de juniorii lui Cristian Contescu, meci în care oaspeţii n-au stăvilit iureşul alb-negrilor. Jucătorul partidei a fost Sebastian Velcotă, cu 4 goluri marcate, urmat de Damir Totic, cu o ”dublă”, Eduard Codrean, Marius Marin, Andrei Mezin, Denis Golda și Renato Kokora, toţi cu câte un gol.

Tehnicianul timişorean a folosit următorii jucători: Haidău – Motreanu, Sturz, Fridrich, Lazăr, Marin, Oprea, Totici, Mezin, Codrean, Velcotă.

Au mai jucat: Nicoară, Kokora, Golda şi Pop.

AS Carani – Avântul Periam 2-1 (1-0). Gazdele au învins meritat, după un joc reuşit. Formaţia de pe locul secund, pregătită de Emerick Vasco, a reuşit să egaleze în minutul 70, dar bucuria sa a fost de scurtă durată întrucât localnicii au marcat golul victoriei în minutul 74, reuşit de Ioan Petruşi. Marian Golorom deschidea inițial scorul în minutul 4.

Sânmihaiu Român – Milenium Giarmata II 1-7 (1-4). Trupa lui Răzvan Leucă a reuşit prima victorie la scor în acest campionat, ce-i drept în faţa lanternei roșii, echipa gazdă. Deian Jivan a reuşit o ”triplă”, urmat de Ciprian Bogdan, Cristian Mihăilă, Florin Herman şi Sebastian Stoica.

Spartak Gottlob – CS Nuova Mamma Mia Becicherecu Mic II 3-4 (0-2). După ce Mamma Mia a condus cu 4 goluri diferenţă, pe final gazdele au reuşit să se apropie la un singur gol. Pentru trupa lui Elti Neagoe au marcat: Flavius Cioancă (22, 36), Dumitru Negruţ (54), Andrei Hodiş (58), iar pentru localnici: Samuil Timofte (66), Florin Grigoraş (68), Alin Gaga (92).

Mureşul Cenad – Unirea Grabaţ 3-1 (1-0). După trei înfrângeri consecutive, a răsărit din nou soarele în grădina Mureşului, cu o victorie prin golurile reuşite de câte o ”dublă” a lui Viorel Leucuţa (29 şi 75) şi Cosmin Radu (91), pentru învinşi punctând Cristian Botici (68).

Antrenorul echipei din Cenad, Iosif Harkai, a folosit următorii jucători: Covaciu – Cornuţ, Tătaru, Ilaş, Gavril, Leucuţa, Radu, Szatmari, Jiplea, Colompar şi Wilheim.

Au mai intrat: Regep, Iancu, Rusu şi Ţermure.

Tricoul 1 Iunie

Tricoul 1 Iunie

 

Voinţa Valcani – Tricoul 1 Iunie Timişoara 0-3 (0-0). Succes la un scor de neprezentare, pentru timişorenii pregătiţi de Ioan Neamţu marcând în partea a doua a meciului Alexandru Enăchescu (49), Cosmin Ciublea (65) şi Daniel Motreanu (83).

AS Inter Foeni – AS Utvin 5-0 (1-0). În mitanul secund gazdele s-au desprins, reuşind o victorie concludentă, prin golurile reuşite de Zoran Muntean, Dănuţ Brădean, Laurenţiu Simoneac, Alexandru Sişcă şi Adrian Buhai.

FC Real Dragşina – CS Vulturii II 2009 Lugoj 2-6 (1-5). O nouă victorie pentru lugojeni, obţinută în deplasare, prin punctele reuşite pe rând de Alexandru Ivaşcu, Petrică Stoichescu, Mădălin Semenea, Cosmin Loga, Denis Vânătu şi Eduard Olariu. Pentru învinşi au marcat Florin Roşu şi Emilian Severin. De menţionat că portarul gazdelor a lipsit nemotivat de la joc, fiind înlocuit cu rezerva sa, iar după ce a încasat cinci goluri în prima repriză, locul acestuia a fost luat de un jucător de câmp, Abu Foul Hamad, care s-a descurcat foarte bine, după cum ne-a declarat directorul sportiv al echipei din Dragşina, Leo Mocan.

AS Solventul Timişoara – AS Voinţa Biled 1-6 (0-3). Meciul s-a disputat pe terenul din Moşniţa Nouă şi s-a încheiat cu o victorie la scor pentru ocupanta locului secund din Seria a II-a. Au marcat: Cornel Mihalache – 2, Viorel Blaj, Constantin Drăguşi, Alexandru Vlaic şi Marius Chiţan respectiv, ca gol de onoare, Bogdan Radu, cu trei minute înainte de final. Cristian Bobu, de la oaspeţi, a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe în minutul 70, de arbitrul Eugen Gheorghioiu.

AS Voinţa Gruni – AS Boldur 5-1 (3-0). Victorie fără dubii reuşită de gazde prin golurile reuşite de: Alin Jivan – 2, Florin Cădariu, Alexandru Manea şi Alexandru Băran, respectiv Florin Păsculescu.

AS Unirea Jimbolia –AS Steaua Roşie Variaş 0-2 (0-1). Liderul Seriei I s-a chinuit în prima repriză dar până la urmă a plecat la vestiare cu un gol, reuşit în minutul 41, când Drăgan a respins în propria poartă mingea şutată de Gârz, la o învălmăşeală în careu. În mitanul secund, oaspeţii au tremurat până la final, când, în minutul 91, a intrat Emeric Zuh, care a dublat avantajul pentru lider, obţinând o victorie preţioasă.

Lorena: 10-0 pentru 30 de ani ai antrenorului

Lorena: 10-0 pentru 30 de ani ai antrenorului

 

 

Lorena Giarmata Vii – AS Bacova 10-0 (5-0). Liderul Seriei a III-a s-a distrat cu cei de la Bacova, administrându-le numai puţin de 10 goluri, câte cinci pe repriză. Emanuel Pătraşcu şi Florin Dochiţa au reuşit să înscrie de patru ori iar Cristian Cure o ”dublă”. Echipa a dedicat victoria antrenorului principal Cristian ”Guardiola de Giarmata Vii” Popa, la aniversarea şi împlinirea a 30 de primăveri.

Atletico Liebling – AS O Deta 0-1 (0-0). Unicul gol al meciului a fost marcat de Cristian Pantiş în minutul 68, care a adus cele trei puncte pentru echipa sa.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua + = 18

 


Alte articole legate de acest subiect: