10 motive pentru care nu câștigi la pariuri sportive

S-au transformat pariurile dintr-o modalitate de divertisment într-o sursă de nervi? Este momentul să faci o analiză pentru a vedea unde greșești. Cu siguranță că sunt lucruri de îndreptat din moment ce alții, care nu se pricep la sport la fel de bine ca tine, câștigă.

Nu știu exact ce și cum joci, deci nu îți pot spune exact care este cauza pentru care lucrurile nu merg așa cum ți-ai dori, dar sunt câteva obiceiuri general valabile care fac ca pariorii să epuizeze bugetul, în loc să aibă profit. Așadar, gândește-te:

Joci la recuperare?

Este cea mai comună greșeală în rândul pariorilor, care își pierd cumpătul după o serie de pariuri necâștigătoare și pun mize mari pe pariuri riscante sau mizează întregul buget pe bilete pe care le consideră „foarte sigure”. Această practică nu poate avea decât un singur deznodământ: falimentul. Imediat, sau după un timp, ei alimentează din nou contul online „promițând” că nu vor mai juca la recuperare, dar cad în ispită din nou și iarăși pierd toți banii.

Plasezi pariuri de tip acumulator?

Profesioniștii joacă numai pariuri individuale, iar ei sunt mereu pe plus. Logic, aceasta este calea de urmat. Opusul pariurilor individuale sunt cele de tip acumulator, care atrag prin cotele mai mari. Luată individual, o cotă de 1.20 are probabilitate mare de câștig. Totuși, patru cote de 1.20 pe același bilet au șanse foarte mici să iasă toate. Când joci multe selecții pe bilet, treci de granița pariurilor sportive și ajungi în zona de gambling. Mizezi exclusiv pe noroc.

Obișnuiești să închizi des pariurile?

Este ok să joci cât mai precaut, dar ai grijă să nu cazi în capcana opțiunii CashOut. Citește cât mai multe articole pe subiect postate pe site-urile care scriu despre pariuri online și vei vedea că ai mai mult de pierdut decât de câștigat cu acest reflex de a te mulțumi cu profituri mici. Pariorii de succes nu sunt fricoși, ci își asumă riscuri pe care le duc până la capăt, pentru că au încredere în deciziile lor.

Joci cu inima, nu cu creierul?

O altă eroare frecventă a pariorilor este că joacă emoțional, pe echipele pe care le simpatizează sau contra celor pe care le antipatizează. Emoțiile ne fac să nu percepem realitatea și să acordăm mai mult credit unei formații doar pentru că ținem cu ea. Sunt unii care pariază împotriva favoriților ca să aibă de câștigat indiferent de rezultat: dacă pierd pariul, se bucură de victoria respectivei echipe. Dacă pierde echipa, se bucură de profitul la pariuri. Nici aceasta nu este o practică demnă de parior „adevărat”.

Cumperi ponturi „sigure” de pe Internet?

Ha, ha, ha! Deja nu mai este o greșeală, este o mare tâmpenie. Dacă cineva chiar ar avea informații din interior despre blaturi, crezi că le-ar vinde pe Internet. Nu! S-ar împrumuta de bani (dacă nu i-ar avea) și s-ar îmbogăți. Nu ar face o muncă de salahor promovându-și pagina și încercând să convingă lumea să cumpere informațiile. Nu te lăsa păcălit de biletele câștigătoare postate de falșii tipsteri. Sunt făcute în programe de editare. Sunt toate fake-uri.

Nu analizezi meciul pe care pariezi?

Superficialitatea este cel mai mare dușman al pariorilor, sau unul dintre cei mai mari dușmani. Trebuie să ai timp și răbdare ca să cauți toate informațiile disponibile despre un meci, ca și cum ai aduna și pune cap la cap toate piesele unui puzzle. Orice detaliu este important.

Pariezi pe sporturi pe care nu le cunoști?

Este absurd să te aștepți să ai profit pariind pe hochei când tot ce știi despre acest sport este că se joacă pe gheață, cu crose și cu un puc în loc de minge. Sunt ponturi pe Internet din acest sport, dar este bine să analizezi la rândul tău orice eveniment, iar pentru a-l analiza trebuie să știi atât regulile jocului, cât și dedesubturile lui.

Te ghidezi exclusiv după cote?

Există o categorie de pariori care nici măcar nu analizează meciurile. Se uită pe cote și consideră că favoritele vor câștiga, pentru că sunt mai puternice. Problema e că, uneori, cotele sunt mincinoase. Nu reflectă raportul de forțe din teren. În plus, la unele sporturi, cum ar fi cursele de cai, casele de pariuri fixează favoriți falși, tocmai pentru a-i induce în eroare pe pariorii care nu se documentează.

Joci frecvent la pariuri live?

Așa cum am spus, emoțiile nu au ce căuta în pariuri, iar pariurile live înseamnă emoție pură, presupunând că urmărești meciul, așa cum este normal. Totul se petrece foarte repede și nu e timp pentru o analiză ca la carte a selecției pe care pariezi. În plus, adrenalina are un efect distorsionant asupra rațiunii. S-a constatat că pariurile pre-meci sunt mai profitabile. În plus, sunt și mai multe opțiuni de pariere. Fă un exercițiu și compară Casa Pariurilor ofertă pre-meci vs ofertă live.

Ignori ofertele promoționale?

Ofertele promoționale nu trebuie să reprezinte principalul motiv pentru care alegi să joci la o anumită agenție de pariuri sportive online, dar nici nu trebuie ignorate. Pariurile gratuite, cotele mărite sau concursurile de pronosticuri îți oferă avantaje pe care le poți concretiza, câștigând extra bani.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 1, Publicitate și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


patru − = 3

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: