2×60: Ripensia Timişoara – Pandurii Târgu Jiu 4-0 (1-0) + FOTO

Roșu-galbenii lui Petruescu leagă și în continuare victoriile în amicalele iernii, a treia la minim 4 goluri diferență dar prima fără a scoate mingea din propria plasă. Și asta tocmai împotriva unei colege de eșalon, și aceasta în cantonament în zonă: FC Ripensia Timişoara – CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu 4-0 (1-0).

După ce primele două meciuri de verificare au fost jucate de ripensiști pe ”sinteticul” de la Baza 2 – UPT, câştigate împotriva celor de la Fortuna Becicherecu Mic – de fapt juniori 2003 ai lui ASU Politehnica, rezultat 5-1, respectiv Avântul Periam, cu 8-1, alte două jocuri amicale au fost disputate săptămâna aceasta pe terenul cu iarbă al Urseniului, gazdă foarte ospitalieră, întâlniri ca parte a cantonamentului demarat luni la Buziaș. Și au rezultat alte două victorii, miercuri cu CS Crișul Chișineu Criș, lider în liga a treia – Seria 8, scor 4-3, iar astăzi împotriva unei colege din liga a doua, codașa CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu, cu 4-0, așadar fără gol primit. Bilanţul celor 4 victorii, 21 de goluri marcate şi 5 primite.

Cu mențiunea că a apărut de ieri și fiul rătăcitor din ţările calde, jucătorul Stephane Coulibaly, care a privit meciul de pe margine, încă în urmă cu pregătirea.

S-au jucat două reprize a câte 60 de minute pe un teren bine întreținut de gazde, dar care cu trecerea timpului a devenit moale.

După 19 minute de joc Cristian Pădurariu a înscris cu un șut din marginea careului de 16 metri, în dreapta portarului: 1-0. Oaspeţii s-au ţinut tare şi au fost doborâţi abia în minutul 71, când avea să fie 2-0, din centrarea lui Sokovic, finalizată de Vlad Tudorache, plonjon cu o lovitură de cap de la 8 metri în stânga portarului.

Înlocuirea lui Pădurariu cu Denis Golda avea să aducă alte două goluri, primul în minutul 75, când cel proaspăt intrat s-a lansat nestingherit spre poartă, iar cu două minute înainte de final după o combinație în care l-a servit pe Sokovic… 4-0.

De menţionat și că la începutul acestei săptămâni clubul Ripensia a efectuat rezilierea de comun acord a contractului cu jucătorul Ivan Urvanțev, care în acest sezon a bifat zece prezențe în meciurile din Liga 2.

Următorul meci pentru oaspeţi a fost programat marţi tot în zonă şi miercuri cu ASU Politehnica Timişoara, așadar în 3 februarie, fie pe terenul Ştiinţa, fie pe ”Dan Păltinişanu”. Următorul meci de verificare pentru Ripensia va fi marți 2 februarie, de la ora 11, tot la Urseni, contra celor de la CS Șoimii Lipova.

*

Ripensia:  Dobre (min. 60, Velcea) – A. Macrițchii, Țieranu, Lalic, Gladun – Stoi, Călin – Popovici, Neagu, Piftor – Pădurariu.

Antrenor principal Cosmin Petruescu; secund Iulian Muntean.

Repriza a doua: Miklos – Maric, Bain, Sturzu, Fridrich, Valeriu Macrițchii, Ene, Vasluian, Golda, Tudorache, Sokovic.

CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu: Albescu (min. 40, Iovicin; min. 80, Opriţa) – Tieu, Diau, Coţolan, Grecu, Acosta, Moisie, Bunga, Zabrovschi, Goma, Vaida.

Antrenor principal: Călin Cojocaru; secund Petre Vlătănescu.

În repriza a doua au mai jucat: Cordoneanu, Raul Cojocaru, Erhald, Filip, Dobre, Peia, Habed, Răchişan, Raşoveanu, Velcotă.

Au arbitrat Cosmin Ripan – Emanuel Paşca şi Sebastian Nichita (toţi din Lugoj).

Fotografii

 

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 × = douazeci

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: