30+ jocuri amicale: rezultate, marcatori, echipe. ACTUALIZĂRI

După ce o divizionară ”C” timișeană a învins vineri la matineu pe ”Dan Păltinișanu” în fața Politehnicii din Liga 2 iar alte grupări de Liga 3 din județul nostru au jucat între ele, întâlnire despre care am consemnat la această legătură , iată că amintim și remiza ”bulgarilor” divizionari ”C”, într-unul dintre numeroasele meciuri amicale disputate la finele acestei săptămâni, numeroase dat fiind și implicarea atâtor echipe din ”fotbalul mic” județean. care au continuat să se pregătească și prin partide de verificare, anticipând apropiata reluare a campionatului, în martie. La fel, fără a avea deloc pretenția că le amintim pe toate, lansăm un succint tur de orizont prin a spicui din noianul disputelor amicale din ultimele zile dar și de astăzi, duminică. Am contabilizat peste 30 de rezultate, după cum urmează…

Remiză între o divizionară ”C” și o grupare de pe podiumul Diviziei D Timiș: ACS Pobeda Star Bişnov – CS Phoenix Buziaş 2-2 (0-0). 

Au marcat: Gabriel Gînju (min. 70) și Alex Mărgărit (min. 79), respectiv Alexandru Birău în minutele 77 şi 83. 

Un rezultat identic între o divizionară ”D” timișeană și una ”C” arădeană: CS Unirea Tomnatic – ACS Progresul Pecica 2-2 (1-0).

Au marcat Alexandru Baranyi (în minutele 14 şi 80), respectiv Bogdan Bozian (min. 51) şi Cristian Ţugulescu (min. 66).

FC Corvinul 2 Hunedoara – CSM Lugoj 3-1. Golul lugojenilor a fost marcat de Marius Talpă, meciul jucându-se vineri de la ora 14.

CSM Orăştie – CSM Lugoj 0-1 (0-0). Unicul gol al partidei a fost înscris în minutul 60 de Kouraogo Ilyassou. Testările lugojenilor cu hunedoreni au continuat așadar sâmbătă de la ora 13, antrenorul Arpad Laczko utilizând în cele două meciuri întreg lotul de jucători pe care îl are la dispoziţie.

Următorul joc al alb-albaștrilor de pe Timiș este miercuri 23 februarie pe teren propriu cu CSC Ghiroda şi Giarmata Vii.

CS Cocoşul Ortişoara – CS Comloşu Mare 1-2 (1-1).

Deian Pecarov a deschis scorul pentru oaspeţi în minutul 32 al duelului timișean divizionar ”D”, ca apoi Alexandru Olar să egaleze cu trei minute înainte de pauză. Iar în mitanul secund Deian Pecarov a reuşit ”dubla” în minutul 87, stabilind rezultatul final. Golurile sale, în ultimul sfert de oră al reprizelor.

CSU Universitatea de Vest din Timişoara – Avântul Topolovăţu Mare 2-0 (1-0).

”Studenţii” pregătiţi de Emanuel Pătraşcu au marcat prin David Covaciu (min. 29) şi Florin Olariu în minutul 53, din lovitură de la 11 metri. Partidă disputată sâmbătă pe terenul din localitatea Beregsău Mare.

CSC Peciu Nou – CSC Millenium Giarmata 3-2 (1-0).

Alt duel divizionar ”D” timișean, în care au marcat Alexandru Vlădic (min. 43), Marius Matei (min. 55) și Cornel Bud (min. 63), respectiv Bogdan Moroşanu (min. 81 şi 89). Campioana de toamnă a ligii a patra se distanța la 3-0 în prima oră și ceva de joc.

CS Unirea Sânnicolau Mare – ACS Victoria Fenlac 3-5 (2-2): Flavius Tulcan cu două goluri şi Alexandru Pârlăgeanu respectiv pentru învingători Drîglă – două goluri, Tomuţ, Măgulean şi Ghergher.

Antrenorul Cristian Contescu a folosit următorii jucători: Vlascici – Crişan, Blaga, Florescu, Manoliu, Bizău, Galea, Rusu, Tulcan, Cozma şi Pâlăgeanu. Au mai jucat: Sitaru, Hiticaş, Boldan, Boboiciov, Dima, Mesaroş, Bud, şi Gheţa.

ACS Fortuna Becicherecu Mic – CS Progresul Gătaia 2-2 (0-0): Alin Gîrz şi Adrian Negruţ, respectiv Petru Gîtin şi Remus Barburescu. Un nou antrenor pe banca gazdelor, Narcis Petre, revenit la cei din Becicherecu Mic.

ASO Deta – ASO Deta II (Opatiţa) 3-0 (3-0).

Detenii neavând un alt sparring-partner, antrenorul Ionuţ Iacob a găsit repede soluția, o verificare cu echipa a doua a clubului, câştigată de divizionarii ”D” prin golurile marcate de Ionuţ Onosă, Vasile Diac din lovitură de la 11 metri şi Paul Ardelean.

Tricoul 1 Iunie Timişoara – Voinţa Biled 1-2 (0-1).

Câteva amicale ale juniorilor, înainte de a trece la enumerarea rezultatelor duminicale…

LPS Banatul U17 – LPS Banatul U19 6-1 (0-0).

Dublă victorie a juniorilor ”B” ai lui Ovidiu Vâlceanu contra colegilor mai mari, prin golurile marcate de Cătălin Ureche, Raul Ştefanciuc, Lucian Raul Şiel, Samuel Cristea, Ciprian Gîngu şi Bogdan Icobescu, respectiv Sebastian Hepeş pentru învinși. După acest joc, echipa pregătită de Vîlceanu va efectua un cantonament de 10 zile la Arieşeni, în masivul Apuseni.

LPS Banatul U15 – Atletico Timişoara U15 0-1 (0-1).

Pentru junii lui Adrian Bungău (foto sus) unicul gol a fost marcat de Andrei Ţepuş în minutul 20. Într-un alt meci, cu implicarea unor grupe mai mici de vârstă, Ripensia U12 – Atletico Timişoara U12 1-1 (0-1). Jocuri disputate la baza de terenuri ”Adrian Stoicov”.

O întâlnire în familie, juniori mari cu juniori ”B”: Ripensia U19 – Ripensia U17 2-1 (1-0). Au marcat: Sorin Avramescu în minutele 25 şi 78, respectiv Rareş Butnăraşu (min. 52). Meciul s-a jucat pe terenul Colterm.

Alte meciuri de verificare s-au jucat astăzi, duminică, de la ore diferite. Spicuim…

AS Viitorul Sacoşu Turcesc -AS Olimpia Bucovăt 2-4 (2-2).

Au marcat: Marius Petrică Florea două goluri, respectiv pentru învingători Ciprian Curelaru, Cătălin Dănăilă, Alexandru Grosu şi Adrian Radu.

AS Recaş – AS Boldur 5-1 (3-1): Augustin Puțintelu (min. 7), Marius Tutunaru (min. 14), Alex Banu (min. 45), Alexandru Rotariu (min. 58) și Miși Bejera (min. 60), respectiv Andrei Cut (min. 19, din lovitură de la 11 metri).

AS Viitorul Bencec – AS Bacova 5-2 (3-0). Pentru oaspeţi au marcat Raul Prundeanu şi Andrei Crăciun.

ACS Electrica Timişoara 1921 – AS Juventus Pişchia 0-2 (0-1).

Nicu Făgeţan şi Ando Maxim au semnat victoria liderului din Seria a II-a de ”Județ” pe terenul Electrica.

ACS Voinţa Maşloc – AS FC Bazoşu Vechi 6-4 (3-2). 

Au marcat: Alin Pîrjol două goluri, Marius Muscă, Sebastian Lobonea, Viorel Filip (autogol) şi Alex Fedor (autogol), respectiv Andrei Achimov, Eugen Pistriţu, Flavius lazea şi Alex Rus (autogol). Meciul s-a jucat pe terenul Textila din Timişoara.

Olimpia Niţchidorf – Obilic Sânmartinu Sârbesc Fotbal 1931 1-3 (0-3). Cele patru goluri au fost marcate de Raul Iţu din lovitură de la 11 metri, respectiv pentru învingători Zoran Tatarik, Tiberiu Popoviciu şi Cristian Racocianu. Antrenorul Bogdan Todoran a avut în sfarşit la dispoziţie tot lotul valid pentru acest meci.

CSC Belinţ – Atletico Liebling 0-1 (0-0). Pe un teren greu şi denivelat, gazdele au cedat în fata echipei din liga a patra prin golul marcat de Petre Rădulescu cu cinci minute înainte de final.

Atletico Liebling

Atletico Liebling

Progresul Ciacova – Timişul Şag 1-0 (0-0) .

Unicul gol al meciului a fost marcat cu 10 minute înainte de final de Ionuţ Muj, cu un şut de la 18 metri direct la vinclu.

AS Chinejana Chinezul Satchinez – Plavii Delia Sânpetru Mare 7-6 (4-3).

Dorian Dorian, de 4 ori, Seby Scoruș, cu două reușite și Alex Antal au marcat pentru cei din Satchinez.

ACS Galaxy Timişoara – AS Gelu 4-0 (2-0).

AS Banatul Teremia Mare – Mureşul Cenad 3-1 (2-1).

ASC FC Unirea Jimbolia – AS Gloria Moşniţa Nouă 1-2 (1-2).

AS Gloria Uivar – Inter Foeni 4-3 (2-1).

Progresul Iecea Mare – Olimpia Lenauheim 3-5 (2-2).

AS Voinţa Şandra – AS Steaua Bulgăruş 3-4 (2-1).

CS Flacăra Parţa – Politehnica Timişoara U19 3-3 (1-1).

Progresul Racovița a repurtat două victorii în amicalele săptămânii, 6-4 cu Crvena Zvezda Stanciova și 5-1 cu Autoliv Lugoj.

CS Sânandrei – AS Camaro Fibiş 2-6 (1-3).

Recolta Stamora Germană – Banloc 4-6. 

AS Recolta Fibiş – AS Căpăt 0-0. La meciul Recoltei s-a prezentat şi echipa din Berini, care avea în program a juca în compania celor de la Camaro Fibiş, plecați însă la Sânandrei, pentru a juca în acea localitate. Alin Popovici, de la cei din Berini, a oftat contrariat: ”Aşa ceva nu mi s-a întâmplat niciodată. Am făcut drumul degeaba, peste 60 de kilometri…”

Ultimele rezultate din 2021 în ”D” Timiș, ”Județ” și ”Promoție”, precum și programul primelor jocuri oficiale din 2022, pe coloana clasamentelor la zi a secțiunii Fotbal. Pe aceeași coloană, ultimele rezultate duminicale din Liga 1 și programul viitor, respectiv programul de start în 2022 în Liga 2 și Seria 8 în Liga 3.

Între divizionare C timișene: Avântul Periam – Dumbrăvița 0-1. Declarații Bălu, Stan

Și ce s-a mai jucat la mijlocul acestei săptămâni?

Amicale, amicale: rezultate, marcatori, echipe

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la 30+ jocuri amicale: rezultate, marcatori, echipe. ACTUALIZĂRI

  1. Radu spune:

    Satchinez ar vrea ei sa-i poata bate pe Plavii Delia Sanpetru Mare, mai au foarte mult de munca.

    AS Chinejana Chinezu – As Sanpetru Mic ( Totina ) scor final 7 – 6 la pauza 4-3 !!! A fost primul meci amical de anul acesta pentru noi !!! A fost un meci la discretia noastra pe care l-am controlat in totalitate !!! Pentru noi au marcat Dorian Dorian 4 goluri Seby Scorus o dubla si Alex Antal 1 gol !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− unu = 7

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: