49 de etape de suspendare pentru 14 jucători

Comisia de Disciplină a AJF Timiș a dictat în ultima sa întrunire sancțiuni totalizând 49 de etape de suspendare şi 2.600 de lei de penalizări unui număr de 14 jucători, dintre care Cosmin Goia, antrenorul-jucător al celor de la Progresul 1906 Ciacova, a încasat 16 etape pe tușă, cele mai multe.

Șaisprezece, în ciuda nonșalanței lui Filip Manu, finanţator al Progresului Ciacova, de a aprecia după respectivul meci că nu s-ar fi întâmplat nimic, ceea ce-l discreditează total, și se știe că o greșeală recunoscută ar putea fi pe jumătate iertată… ”Nu a fost nici un incident! Căpitanul nostru s-a dus spre arbitru şi a alunecat , iar arbitrul a căzut jos, nu a fost nimic… Goia a primit roşu căci aşa a considerat arbitrul, dar sincer nu l-a lovit nimeni”.

Așadar, în liga a IV-a, la meciul din etapa a 32-a dintre Progresul Ciacova și Unirea Sânnicolau Mare, încheiat cu scorul de 2-1, jucătorul totodată și antrenor al gazdelor, Cosmin Goia, l-a lovit pe arbitru, fiind suspendat 16 etape şi amendat cu suma de 300 de lei. Mădălin Ciurariu, tot de la Progresul, s-a ales cu 4 etape şi o amendă de 200 de lei, terenul echipei din Ciacova fiind suspendat pentru patru etape iar clubul sancţionat cu o amendă de 500 de lei.

Alte suspendări aplicate în ”D”, lui Denis Secoşan de la CSM Lugoj II, care va sta pe tuşă trei etape, fiind penalizat cu 150 de lei, respectiv lui Radu Popovici de la cei din Făget, care a primit o etapă de suspendare iar clubul din Făget a fost sancţionat cu o amendă de 200 de lei.

În liga a V-a , nu mai puţin de 8 jucători au fost suspendaţi, și anume Vasile Damian, Ervin Muller (ambii de la Unirea Cerneteaz), Remus Gătlan (Uivar) și Ioan Petruşi (Sâmpetru Mare), care vor sta câte 4 etape şi vor scoate din buzunar câte 150 de lei, Adrian Milovan (Parţa) şi Iovan Sanislav (Sâmpetru Mare) cu câte două etape și 150 de lei iar numai o etapă au primit Cornel Suharu (Moşniţa Nouă) şi Răzvan Dejica (Mănăştiur).

Meciul Olimpia Răuţi – AS Petroman a fost omologat cu 0-3 pentru oaspeţi iar clubul organizator a fost amendat cu 150 de lei pentru că nu a asigurat asistenţa medicală la acest joc.

Mai puţine sancţiuni în schimb în liga a VI-a ”Promoție”, aplicate lui Paul Vornicu (Şoimii Pesac) şi Cosmin Zvâncă (Gotlob), care vor sta două etape şi vor plăti câte 100 de lei fiecare. În fine, la meciul Denta – Vucova 1-2, gazdele au contestat substituirea unui jucător al vizitatorilor, săptămâna viitoare având loc judecarea cazului.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


trei + 7 =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: