5-0 cu Academia Hagi! CSC Ghiroda și Giarmata Vii trece în decisiv și de gazda ACS Transilvania în turneul final de la Bistrița al ”Interligii de Iarnă – Trofeul Gheorghe Ene”, și se califică în finala pe țară pentru trofeu, cu Kids Tâmpa Brașov

CSC Ghiroda și Giarmata Vii s-a calificat astăzi la prânz în finala pe țară cu trofeul pe masă a ediției din acest an a ”Interligii de Iarnă – Trofeul Gheorghe Ene”, trecând în ultima apariție din grupa turneului final și de gazda ACS Transilvania Bistrița, cu 2-1, după ce ieri se impunea și în ziua inaugurală a competiției de fotbal în sală pentru copii din generația 2011, victorii pe linie precum repurta luna aceasta și în faza de calificare a Zonei 7, adjudecată la Hunedoara. Implicit, juniorii timișeni vor juca duminică de la ora 17 pentru a deveni campioni naționali în întrecerea sub egida FRF, într-o finală cu ACS Kids Tâmpa Brașov.

Elevii lui Cristian Moraru debutau triumfător în turneul final din Bistrița-Năsăud al ”Interligii de Iarnă – Trofeul Gheorghe Ene”, 5-0 vineri de la ora 11 cu Academia de Fotbal Gheorghe Hagi, apropiindu-se apoi de finală printr-un 4-2 după-amiaza cu ACS Viitorul Argeș Alexandru Duminică. În consecință, cum și gazdele ardelene au trecut vineri la câte două goluri diferență de argeșeni și dobrogeni, partida directă de astăzi era decisivă, care pe care pentru intrarea în finală.

Adjudecată de bănățenii din generația 2011 cu 2-1, după 0-0 la pauză, calificându-se astfel în finala cu ACS Kids Tâmpa Brașov, intrată în ultimul act tot cu victorii pe linie, astăzi cu 4-0 în fața Universității Craiova, după cele de ieri cu ieșenii de la AS Didi Junior și FC FCSB, ultima în serie, fără nici un punct, precum ”Academia Gheorghe Hagi” în Grupa A.

Copiii Timișului au intrat în finală cu golaverajul 11-3 iar cei brașoveni cu 14-3, CSC Ghiroda și Giarmata Vii repurtând așadar 7 victorii în serie și fără replică în fazele pe țară, la zonal și în finalele de la Bistrița, în general prin a învinge la scor. În finala mică de duminică, bistrițenii vor întâlnii juniorii Craiovei.

CSC Ghiroda și Giarmata Vii, calificare în turneul final al Interligii de Iarnă ”Trofeul Gheorghe Ene” cu succese pe linie în Zona 7

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 2 = opt

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: