6-6 privit de peste 100 de săteni: rezultate. FOTO: amical pe gazon ca-n palmă la Șandra, care a zis nu mascaradei. Și prima testare în ”Daciada II Guvid-1984 pe Repede Înainte”: rezultate, marcatori, echipe

S-a încheiat sâmbătă ”Daciada Covrig-1984 pe Repede Înainte”, pilulă albastră pentru estomparea amintirilor despre Divizia D Timiș, și-a început duminică ”Daciada II Guvid-1984 pe Repede Înainte”, altă pilulă albastră, pentru senzația că ar fi vorba despre liga a V-a a Campionatului Județean Timiș, administrate cu rețetă de AJF Timiș. Dar ce să vezi? Unii au luat pilula roșie, eliberându-i să n-o ardă trist pe rețeta sistemului și întâlnindu-se în meciuri amicale. Cu public numeros sau pe un gazon pe care au considerat că n-ar trebui să calce testările ”Daciadei II Guvid-1984 pe Repede Înainte”. Unii chiar n-acceptă mascarada ”Daciadelor” hocus-pocus, răspuns demn la faptul că un sezon și jumătate ”fotbalul mic” a fost degeaba pironit pe tușă de onor AJF Timiș sub lupa FRF, așa cum și ABC-urile din colț erau ”neesențiale” și ferecate în ”urgență” în umbra supermarketurilor de ”Liga 1” cu ușile larg deschise. Oameni buni, ați fost duși de nas peste un an cu o sperietoare, de fapt un hapciu la o fuziune nano-sintetică bio-robotică de laborator diferit mixată de la zonă la regiune pentru îngreunarea punerii degetului pe rană, diversiune care ar fi meritat o unică ”măsură”: a nu fi absolut deloc băgată în seamă. Căci sistemul imunitar e suveran iar sportul e viață și fotbalul unește, restul fiind scenarii simulate pentru proști gârlă cu botniță. Și ”e mulți”, să-i vezi zombie la Cimișoara… 

Sâmbătă si astăzi, în zilele de finish respectiv start în ”Daciada I” și ”Daciada II” oficiale cu parafă a Asociației, de la ore diferite s-au jucat mai multe meciuri amicale, sîc!, iar unul a avut net mai mulți spectatori decât cele 12 goluri… 

Pe Bega, Tricoul 1 Iunie Timişoara – AS Tormac 4-2 (2-1).

La Șandra, pe un gazon biliard care a așteptat în zadar de pe locul 4 în Seria I un retur, un tur și încă un retur de ”Județ”, s-a zis pas mascaradei ”Daciada II Guvid-1984 pe Repede Înainte”, pregătiri amicale…

AS Voinţa Şandra – AS Chinejana Chinezul Satchinez 2-2 (1-0).

A mai jucat și o gazdă a arenei preferate în pregătiri de Ripensia… Timişul Urseni – As Berini 3-1 (1-1).

Goluri cu carul în AS Şemlacu Mic – AS Avântul Jamu Mare 6-6 (3-6). La care au asistat peste 100 de săteni, în condițiile în care de zeci de ani nu s-a mai văzut un joc de fotbal în localitate. Noutate datorată fostului arbitru de fotbal Daniel Balaciu, care și-a luat inima în dinţi şi doreşte să investească în echipă, cu înscrierea la start în eşalonul 6 ”Promoție”. Auzi, AJFT? Nu mai rata lansarea precum în 2020, căci doritori sunt, iar tot mai puțini pot înghiți rahatul absurdităților pseudo-medicale și pseudo-științifice pentru sfidarea inteligenței, aberații care mai prind poate la idioții utili crezându-se mari educați, școliți, citiți, erudiți și virtuoși, campioni ai falselor virtuți jucând în lungmetrajul ”Proștii strigă <Proștii!!>” 

Și a fost duminica primei testări ”oficiale” în ”Daciada II Guvid-1984 pe Repede Înainte”. 

În Seria A…

AS Juventus Pişchia – AS Dedy Sânmihaiu Român 6-0 (1-0). Au marcat: Bogdan Inoveanu 4 goluri, Sorin Novac din lovitură de la 11 metri şi Claudiu Fulga.

AS FC Atletico Liebling – AS Meget Remetea Mare 9-0 (5-0)

CSC Făget – CS Flacăra Parța 2-7 (1-3)

Iar United Bencecu de Sus a stat.

În Seria B s-a jucat pe arena din Bobda…

AS Avântul Bobda – AS FC Mureşul Cenad 4-1 (3-0): Alexandru Benea (min. 10), Liviu Zahorneanu (min. 20, 37) şi Flavius Orha (min. 78). Golul de onoare pentru vizitatori, în minutul 72.

CS Unirea II Sânnicolau Mare – AS Unirea Grabaţ 5-0 (2-0). Cele cinci goluri pentru elevii antrenorului Daniel Viaşu au fost marcate de Răzvan Banu – 3, Dumitru Chirilă şi Alexandru Timiş.

Antrenorul Daniel Viaşu a folosit următorii jucători: Vlascici, Drâncean (Boldan), Olaru, Cozma – cpt., Pârlăgeanu, Mesaros (Dumitru), Crăciun, Galea (Pantea), Chirilă (Crețu), Banu şi Timiș.

AS FC Jimbolia – AS Plavii Delia Sâmpetru Mare 2-1 (1-1). Oaspeţii au deschis scorul în minutul 16 prin Alexandru Prelipceanu, gazdele egalând în minutul 41 iar în prelungiri (minutul 90+2) tânăra echipă pregătită de Avram Rusu marcând prin Daniel Cioată.

Testarea viitoare, duminică 16 mai de la orele 11 şi 18. În Seria A, Remetea Mare – Bencecu de Sus, Parţa – Liebling şi Sânmihaiu Român – Făget. Iar în Seria B: Cenad – Grabaţ, Sâmpetru Mare – Sânnicolau Mare II și Bobda – Jimbolia.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 − doi =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: