99% afirmativ

Radivoi Miatov, preşedintele divizionarei D Timiş FC Auto Timişoara, a confirmat că sunt semnale pozitive din partea edililor locali, răspunzând memoriului justificativ depus în această pauză competiţională de clubul din Freidorf în privinţa solicitării unui sprijin financiar din bugetul local pentru acoperirea unor cheltuieli care par a sufoca gruparea – pepinieră de juniori ai locului. „Comisia de evaluare a luat la cunoştinţă necesităţile clubului şi în proporţie de 99% va aloca o sumă din bugetul local pe 2011”, a confirmat Miatov, care a menţinut în activitate unicul club timişorean supravieţuitor în primele patru divizii cu excepţia Politehnicii şi a sateliţilor acesteia.

Auto, care a fiinţat prin autofinanţare, s-a aflat în dezavantaj faţă de alte competitoare în Divizia D Timiş, care sunt întreţinute economic de primăriile oraşelor sau comunelor timişene pe care le reprezintă, pe când Timişoara n-a alocat vreo sumă peste ani pentru sprijinirea acestui mic club de tradiţie.

În altă ordine de idei, transferul lui Leletzi şi Taub la ACU Arad n-a fost perfectat, clubul timişorean neagreând o cedare definitivă în coproprietate, ci mai degrabă un împrumut până la finele sezonului.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci + = 12

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: