A 7-a testare în ”Daciada Guvid-1984 pe Repede Înainte”: rezultate, marcatori. Flacăra face scor la Parța și intră la baraj cu Unirea II

Odată cu cea de-a 7-a testare în ”Daciada Guvid-1984 pe Repede Înainte” s-au jucat și ultimele meciuri din Seria A în surogatul înlocuitor al campionatului de ”Județ”, Flacăra impunându-se clar la Parţa şi calificându-se astfel în finala cu Unirea II Sânnicolau Mare, meci de baraj programat miercuri 23 iunie pe stadionul ”Dan Păltinişanu” de la ora 19. De prisos de semnalat că oferta de promovare în ”D” de la mijlocul săptămânii este un afront la adresa participantelor în sezoanele normale de campionat cu 16 cluburi, în care câștigătoarele seriilor își câștigau dreptul de accedere în eșalonul superior după 30 de runde. Acum, după câteva întâlniri…

Bencecu de Sus – Liebling 0-2 (0-2).

Segiu Iorgovan a deschis scorul în minutul 3 iar Cristian Raul Duţu a dublat avantajul pentru echipa sa cu 15 minute înainte de pauză. Cu această victorie elevii antrenorului-jucător Bogdan Mihuţ au încheiat pe locul 3, cu 12 puncte.

– Ştiți cumva cum se promovează? ”Nu ştiu ce se va întâmpla, nu cunosc nimic întrucât nu a fost stipulat înainte de a începe competiţia nici un regulament… Noi aşteptăm să înceapă noul campionat, eu ştiu că am terminat pe trei”, a spus Bogdan Mihuţ.

Remetea Mare – Făget 3-3 (1-2): Raul Mureşan (min. 7), Horaţiu Stoia (min. 55) şi Constantin Coşa (min. 63), respectiv Cristian Căplescu (min. 25, din lovitură de la 11 metri) și Daniel Ieremia (în minutele 43, din 11 metri şi 85).

În minutul 63, portarul gazdelor, Adrian Sferle, a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene. De menţionat că elevii lui Ionel Valerică Lazăr au făcut deplasarea cu numai 11 jucători, iar Flavius Jurj a acuzat o accidentare şi nu a mai putut să între în teren. Pentru oaspeţi a fost primul punct reuşit în cele şase meciuri jucate.

Parţa – Pişchia 5-0 (1-0).

Gazdele au deschis scorul în minutul 40, prin Flavius Ion, care a transformat o lovitură de la 11 metri, acordată pentru un presupus  fault. Iar două minute mai târziu vizitatorii au rămas în 10 jucători, Sorin Novac fiind eliminat pentru un fault tare la centrul terenului; a primit ”galben” ca apoi să fie eliminat pentru că l-a înjurat pe arbitru. Întreaga echipă l-a înconjurat pe împărțitorul dreptății, formându-se un meleu în jurul lui; a intrat pe teren si observatorul de arbitri Cornel Făniţă, care a aplanat scandalul ce putea lua proporţii. După pauză acelaşi Flavius Ion a dublat avantajul pentru echipa sa în minutul 65, cinci minute mai tarziu Ioan Făndel ridicând scorul la 3-0. În ultimul sfert de oră Alexandru Martinov a mai reuşit alte 2 goluri în minutele 75 şi 78.

În tribună nu au avut voie spectatorii, doar preşedintele AJF şi cei doi îndrăgostiţi, iar circa 100 de iubitori ai fotbalului au urmărit meciul după gard.

Echipa din Sânmihaiu Român a stat.

Clasament 

1 . Flacăra Parţa… 6 6 0 0 34-2 18 puncte

AS Juventus Pişchia… 6 4 1 1 24-9 13 puncte

FC Atletico Liebling… 6 4 0 2 20 – 4 12 puncte

AS Dedy Mid Sânmihaiu Român… 6 2 1 3 8-22 7 puncte

AS United Bencecu de Sus… 6 2 1 3 8 – 10 7 puncte

AS Meget Remetea Mare… 6 0 2 4 4-35 2p

CSO Făget… 6 0 1 5 9-25 0.

În Seria B ultima etapă s-a disputat în urmă cu două săptămâni iar Unirea II Sânnicolau Mare a încheiat în frunte, totalizând 13 puncte, urmată de Unirea Grabaţ cu 10 puncte. Liderul Unirea II a aflat cu cine va juca barajul de promovare, și anume Flacăra Parţa, meci programat pentru miercuri 23 iunie de la ora 19, pe stadionul ”Dan Păltinişanu”.

Altfel, unde oare este transparenţa de care a pomenit AJF Timiș, dacă a interzis totuși arbitrilor să colaboreze cu presa care probabil deranjează?

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


doi − 2 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: