A doua testare în ”Daciada II Guvid-1984 pe Repede Înainte”: rezultate, marcatori

În mod normal, dacă o întreagă turmă de papagali n-ar fi pus botnița la uluitoarea farsă a ”pLandemiei”, urzită de oculta satanică ținându-se cu mâinile de pântece de-atâta râs și fluierând spre bancă, atunci și Campionatul Județean Timiș ar fi continuat normal în acest weekend în a doua jumătate a returului unei ediții complete toamnă-primăvară și în toată regula. Dar așa, papagalii simțindu-se importanți și tot repetând ”Respectați măsurile! Izolați-vă! Purtați masca!”, un întreg retur în primăvara lui 2020 și ditamai campania 2020-2021 au fost agățate în cui și aruncate pe tușă, tot deranjul doar pentru a se recunoaște acum cu date din înscrisurile oficiale dinspre Ministerul Sănătății că strict numai 227 de români au decedat în 2020 de așa-zisul ”virus”. Un campionat și jumătate de liga a V-a pierdut pentru sport la sperietura de un așa-zis ”virus” la care rata de supraviețuire este de 99,8% pentru persoanele sub 70 de ani și care a dus la 227 de decese anul trecut în țara noastră, mai numeroase fiind decesele în accidente rutiere, iar atunci haideți să nu mai mergem la toaletă, nimeni, până nu dispar evenimentele pe șosele. În locul celor 30 de etape de ”Județ”, iar asta doar pentru a speria suficient naivii încât să ajungă apoi să pună destui botnița la campania de așa-zisă ”vaccinare”, nici pe departe sau vreo urmă de așa-zis ”vaccin”, cu totul altceva pentru cunoscători, un caraghios surogat cu câteva testări pe schema terminală a fotbalului ”Daciada II Guvid-1984 pe Repede Înainte”, iar toată amputarea jocului pentru primele parțiale provizorii ale studiului estimativ până prin februarie 2023 pe specia umană reclasificată între animale în rând cu artropodele, păsările și dinozaurii, a se citi 488 de români morți după injecție și 27.274 băgați în boală după înțepătură conform Institutului Național de Sănătate Publică. Adevărul inconvenabil demască inevitabil nețărmurita ignoranță (in)umană. Astă-seară a fost cea de-a doua testare. 

În Seria A, AS Meget Remetea Mare – AS United Bencecu de Sus 0-3 (0-2).

Mircea Maricic (min. 26), Adrian Jivan (min. 41, din lovitură de la 11 metri) şi Adrian Molnar (min. 80) au marcat pentru vizitatori.

CS Flacăra Parţa – Atletico Liebling 1-0 (0-0): Remus Bărburescu (minutul 90+4).

AS Dedy Sânmihaiu Român – CSC Flacăra Făget 5-2 (2-2).

Oaspeţii au condus cu 0-2 prin Mihai Rădac (min. 8) și Florin Bolgea (min. 18), gazdele întorcând scorul prin Iulius Molnar (min. 26 și 30), Adrian Cutic (min. 60), Ionel Stanciu (min. 70) şi Adrian Trif (min. 78).

În Seria B, Mureşul  Cenad – Unirea Grabaţ 0-1 (0-0). Echipa venită din liga a VI-a de ”Promoție” a învins prin golul marcat de Sebastian Orbulescu în minutul 52.

Plavii Delia Sâmpetru Mare – Unirea Sânnicolau Mare II 3-3 (2-1).

Un meci privit de peste 200 de spectatori, răsplătiți cu 6 goluri marcate de Marco Jivanov din 11 metri, Ionuţ Ologu şi Daniel Nagy, respectiv Răzvan Banu, Alexandru Timiş şi Andrei Manoliu.

Avântul Bobda – Unirea Jimbolia 4-3 (3-1).

Au marcat: Alexandru Benea (min. 1), Liviu Zahorneanu (min. 16, 43) şi Loredan Marcov (min. 47), respectiv Daniel Cută (min. 9 şi 90) şi Fabian Bursuc (min. 66).

Liviu Zahorneanu, jucător al partidei, i-a înscris primul gol direct din corner portarului Alin Culda, semnând o ”dublă” în al doilea meci consecutiv.

A treia testare va avea loc duminica viitoare, pe 23 mai de la orele 11 şi 18. În Seria A, Bencecu de Sus – Parţa, Liebling – Sînmihaiu Român și Făget – Pişchia. În Seria B: Jimbolia – Cenad, Unirea Sânnicolau Mare 2 – Bobda şi Grabaţ – Plavii Delia Sâmpetru Mare.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× sase = 6

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: