A noua testare în ”Daciada Livid-1984 pe Repede Înainte”: rezultate, marcatori. Cei din Checea, lăsați în ceață în plină vară + Amicale

A noua și ultima testare în ”Daciada Livid-1984 pe Repede Înainte” a consemnat și cel de-al treilea caz în care un meci nu s-a jucat pe teren, după cele pătimite de cei din Jamu Mare și Niţchidorf venind acum și rândul sportivilor de la Checeana Checea. Comentariile ar fi de prisos, Sporttim mulțumind în schimb pe această cale întregii suflări din teritoriu a ”fotbalului mic” timișean pentru buna conclucrare, atitudinea firească și înțelegerea de care a dat dovadă în a colabora în nota și spiritul care călăuzesc lumea sportului. Așa este normal și omenește iar cluburile afiliate au arătat calea de urmat în căutarea normalității pusă la încercare în cursul săptămânii acesteia dintr-o anumită direcție a cărei sursă nu merită atenția și a fi menționată. 

Niţchidorf – Berini 0-1 (0-1).

Unicul gol al meciului a fost marcat în minutul 27 de David Covaciu.

Din minutul 21 gazdele rămâneau în 10 jucători, Raul Iţu fiind eliminat pentru un fault din cădere, atingându-și un adversar cu piciorul şi văzând direct cartonaşul roşu. Protestele amfitrionilor au fost inutile, arbitrul Cosmin Ripan rămânând ferm pe poziţie. Și totuşi, gazdele puteau egala în minutul 36, când ”torpila” lui Ionuţ Amorăriţei de la 28 de metri a nimerit transversala.

Cu acest succes, elevii pregătiţi de Alin Popovici au încheiat parcursul celor 8 etape fără înfrângere, pe un meritoriu loc secund. Antrenorul echipei din Berini a folosit următorii jucători: Adrian  Chinezoni, Valentin Batai, Lucian Tătaru, Alin Prodan, Alexandru Popescu, Ervin Szabo, Daniel Vladulescu, David Covaciu, Darius Horatan, Darius Jorj, Flavius Lăpadat, Ivan Dombrovschii (transferat din Republica Moldova), Denis Golban, Alexandru Bogdan, Niculai Damian, Nicolae Dobromirescu şi Ioan Cseh, delegat al echipei fiind Dacian Marincu.

Lenauheim – Bulgăruş 1-0 (1-0).

Prima victorie la ultima apariție pentru ”lanterna roşie”, echipa gazdă reuşind să înscrie în minutul 22 prin nouarul Cristian Vlădulescu.

Cosmin Nicola, mijlocaş al gazdelor din Lenauheim – foto, ne-a spus că ”sunt bucuros împreună cu colegii mei că am reuşit să-i batem pe vecinii noştri, care s-au lăudat când au ajuns la teren arătându-ne palma, că atâtea goluri ne-ar da astăzi. Dar noi ne-am mobilizat, am jucat cu ambiţie şi am reuşit să-i batem, lucru ce ne-a ieşit la final, toţi bucurându-ne că am reuşit prima victorie în 2021.”

Checea – Galaxy Timişoara 0-3 fără joc.

Gazdele au fost anunţate de oficiali AJFT că meciul a fost programat la ora 11, în schimb pe site-ul asociației a fost înscrisă ora 18. Checenii i-au apelat pe conducătorii echipei Galaxy, întrebându-i de ce nu se prezintă la teren, la care timișorenii le-au răspuns că partida este la ora 18.

Oaspeţii au făcut deplasarea de pomană, împreună cu brigada de arbitri, care a consemnat neprezentarea echipei gazdă. Este pentru a treia oară când un meci de la nivelul ligii a șasea n-are loc în aceste 8 testări, perdante fiind formațiile din Jamu Mare, Niţchidorf şi astăzi din Checea. 

Avântul Jamu Mare – Bencecu de Sus 1-4 (1-1). 

Gazdele au deschis scorul în minutul 17 prin reuşita lui Ion Feneşan, ca apoi oaspeţii să întoarcă rezultatul, marcând prin Laurenţiu Sein (min. 39), Dacian Brumar (min. 49), Bogdan Mordeaţă (min. 71 – autogol) şi Andrei Bogdan (min. 88).

Mult nu a lipsit ca meciul să nu primească ”undă verde” din partea brigăzii de arbitri cu  Bogdan Gheorgheoiu la centru, întrucât medicul nu a avut actul de identitate, ajungând în cele din urmă pe ultima sută de metri pentru un start la ora 18:13…

Clasament final

1. ACS Galaxy Timişoara… 7 6 1 0 36- 4 22 puncte;

2. Asociaţia Sportivă Berini… 8 5 3 0 (23- 8) 18p;

3. AS Viitorul Bencecu de Sus… 8 5 2 1 (30-8) 17 p

AS Steaua Bulgăruş… 8 3 3 1 (11-5) 12 puncte

AS Niţchidorf…      8 3 0 5 (16-24) 9

AS Checeana Checea… 8 2 1 5 (18-26) 7

AS FC Avântul Jamu Mare … 8 2 0 6  (16-31) 6

AS Progresul Iecea Mare… 8 3 0 5 (6-17) 3

.AS Olimpia Lenauheim… 8 1 0 7 (9-45) 3 puncte.

Echipa din Iecea Mare, care astăzi a stat, a fost penalizată cu 6 puncte, confom deciziei Comisiei de Disciplină prin Hotărârea numărul 7 din 9 iunie.

Rezultatul meciului CS Niţchidorf – AS Steaua Roşie Bulgătuş, din reuniunea trecută, întrerupt în minutul 30 la scorul de 1-0 pentru gazde întrucât poliţia a părăsit terenul pentru o intervenţie de urgenţă, a fost omologat de Comisia de Disciplină cu 0-3, pentru echipa oaspete, conform articolului 83. aliniatul 1, litera b, deși o asemenea abatere nu este menționată în paragraful respectiv. Iar jjucătorul Laurenţiu Brinzac (Niţchidorf) a fost suspendat o etapă.

*

Meciuri amicale…

Bega Belinţ – Foresta Mănăştiur 4-1 (2-1). Oaspeţii au deschis scorul în minutul 7, prin Dorian Benescu, ca apoi gazdele să întoarcă rezultatul prin ”dublele” reuşite de Denis Ştefoni (min. 15, 35) şi Viorel Socaci (min. 55, 67).

CSM Lugoj – AS Tormac 4-0 (2-0): Gakou Aboubakar (min. 25, 34), Adrian Raţiu (min. 71) şi Giani Mihoc (min. 88). După ce în urmă cu trei săptămâni au fost învinşi cu 3-4, băieţii lui Dafin Danciu şi Lucian Stoica și-au luat astăzi o meritată revanşă.

Sacoşu Turcesc – AS Bacova 0-0 și AS Chinejana Chinezul Satchinez – AS Voința Valcani 6-2 (2-1).

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 3 = trei

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: