A treia victorie la rând în deplasare în 2021: Fortuna Becicherecu Mic – Gloria Lunca-Teuz Cermei 1-2 (1-1)

Junii de pe ultimul loc în Seria 8 au egalat până la pauza jocului de vineri de la ora 17, din etapa a 15-a în Liga 3, însă au cedat în cele din urmă în fața arădenilor de pe antepenultima poziție, semnând al treilea succes din tot atâtea deplasări în 2021, pe ruta Pecica, Ghiroda: Fortuna Becicherecu Mic – CS Gloria Lunca-Teuz Cermei 1-2 (1-1).

O nouă înfrângere pentru posesorii ”lanternei roșii” în seria vestică, junii lui Iulian Prodana, rămași cu remiza albă acasă din etapa a II-a, în septembrie 2020 contra celor din Ghiroda, eșecul de vineri seară conturându-se în ultimul sfert de oră în faţa unei echipe mai pragmatice şi experimentate, însă la capătul unei faze precedate de un fault nesancţionat de arbitru.

Oaspeţii de pe antepenultimul loc au deschis scorul în minutul 25 în urma unei centrări perfecte a lui Bodri, cap din apropiere al lui Raul Popa în dreapta portarului Toroc: 0-1.

Junii timișeni au restabilit egalitatea destul de repede, în minutul 37, cu un şut de la 18 metri la semiînălţime, expediat de Mihai Jorza în stânga portarului: 1-1 la pauză. Un prim gol înscris de Fortuna în 2021, după eșecuri la zero dintr-o gamă mai largă: 0-8 și 0-1 pe teren propriu, cu 2-0 și 3-0 în deplasare…

Arădenii au preluat însă din nou conducerea în minutul 78, decisiv, în ultimul sfert de oră, prin reuşita lui Liviu Bodri, lansat spre poartă după ce junii Becicherecului s-au oprit aşteptând în zadar fluierul arbitrului, care nu s-a făcut auzit la intervenția asupra lui Periat la 25 de metri de poartă. Șut de la 13 metri pe jos, 1-2. 

Zeița Fortuna n-a fost de partea Fortunei în minutul 83, când mingea expediată de Ralf Kuhn din marginea careului de 16 metri a căzut… pe transversală, revenind în suprafața de joc, în lateral stânga, Periat șutând puţin pe lângă poarta goală din colțul careului mic.

Un prim gol înscris de juniorii timișeni din 18 noiembrie 2020, când cedau acasă într-o restanță tot în fața unor arădeni, 3-5 cu cei din Pecica, dar nu și un prim punct așteptat de aproape 7 luni…

Programul etapelor 15-16 și clasamentul în C8, pe coloana datelor tehnice a secțiunii Fotbal.

*

Becicherecu Mic: Toroc – Popovici, Bot, Eperieș, Stemate – Alexandru Prodana, Icma, Mintaş, Kuhn – Periat, Jorza.

Rezerve: Mihai, Codrea.

Antrenor: Iulian Prodana.

Cermei: Gârlea – Stoianovici, Ivan, Sabău, I. Pop – Salka, Lazăr – Bodri, S. Popa, Ursoi – R. Popa.

Rezerve: Deak – Cristea, Mocan, Rotar.

Antrenor: Flavius Moisă.

Au arbitrat: Herczec (Hunedoara) – Gozman  şi Urs (ambii din Oradea). Observator de arbitri: Vidan (Bucureşti); delegat de joc, Copăceanu (Reşiţa).

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 − sase =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: