Abu Lebda desprinde Chișoda la 2-0 pe CFR, în fața căreia rezistă după eliminarea lui Golea

Fără a fi efectuat nici un antrenament în precompetițional, CS Chișoda s-a impus la debutul în Divizia D Timiș 2013-2014 câștigând pe stadionul CFR, unde a condus încă din minutul 12 și a rezistat în urma eliminării lui Golea, în minutul 41…

Totul e bine când se termină cu bine, se poate spune în privința oaspeților de la Chișoda, care, fără a fi efectuat pregătiri precompetiționale, au smuls primele 3 puncte stagionale, 3-2 (2-1) la CFR Timișoara. Vizitatorii au deschis scorul relativ repede, în urma unei pătrunderi în careu a lui Berceanu, la care Gherman a recentrat iar Abu Lebda a marcat cu capul, învingâdnu-l pe Rain: 0-1 în minutul 12.

Abu Lebda a ochit apoi vinclul de la 20 metri, cu un trasor expediat în minutul 32, în urma unei pase primite de la Vițan, din lovitură liberă, care a executat rapid și a luat prin surprindere visătoarea armură ceferistă: 0-2.

Abu Lebda a ratat apoi șansa hat-trick-ului, opunându-se Rain și reluând și mai apoi pe lângă, din poziție ideală, iar cum ocaziile se răzbună Golea a faultat din postură de ultim apărător, în minutul 41, când CFR a redus din handicap, de la 11 metri. Iar Golea a văzut și roșu pentru intervenția asupra lui Berar…

Oberșterescu a marcat ambele goluri ceferiste din penalty, la 0-2 respectiv 1-3, după ce și Glodean remajora avantajul oaspetei tot de la 11 metri, în minutul 48, după un henț involuntar în careu, din alunecare, comis de Abu Lebda.

Chișoda s-a reconturat cu Abu Lebda în defensivă și a menținut rezultatul…

CFR Timișoara: Rain – Neamțu, Hrițcan, Ionilă, Livădaru – Baidoc, Ciobanu (Janai), Berar (Popa), Parfenie – Crișan, Oberșterescu.

Vlad – Jucu, Romaneț, Scutelnicu.

Absenți (accidentați): Brânzan, Rogojinaru.

CS Chișoda: Sîrbu – Golea, Petruș (Lup), Vițan – cpt., Berceanu (Ușurelu) – Gherman, Glodean, Bungău, Vereșteanu – Abu Lebda, Ganea (Ilcău).

Pe bancă: Dorunda, Stanciu, Aldea.

Absent (accidentat): Asoltanei.

Andrei Pobega (antrenor CFR Timișoara): ”Am început jocul destul de bine, ne-am creat câteva ocazii de a marca dar din păcate n-am reușit să fructificăm ocaziile, după care am făcut 3 greșeli mari de tot, care ne-au costat. După pauză am început bine dar în ultimele 15 minute am evoluat haotic. Per total sunt mulțumit de prestația băieților, chiar dacă am pierdut, fiind o echipă tânără, în construcție. De la meci la meci dorim mai mult și sper să și reușim.”

Adrian Rus (delegat CS Chișoda): ”Vreau să le mulțumesc jucătorilor care au rămas la echipă, refuzând oferte în această vară, rămânând pe poziții pentru antrenorul nostru, Adrian Șețu. De exemplu Sebastian Petruș a ales să continue alături de domnul Șețu, cu care s-a pregătit încă de la juniori, deși a fost insistent curtat, iar Vițan a rămas, deși ofertat de ASU Politehnica. Le mulțumim! Mai așteptăm săptămâna viitoare câțiva jucători la echipă și vom efectua și un prim antrenament. Ne mai trebuiesc un portar și cel puțin alți 2 jucători”.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Abu Lebda desprinde Chișoda la 2-0 pe CFR, în fața căreia rezistă după eliminarea lui Golea

  1. un fan spune:

    Felicitari!!! Salutam inca un sezon al veteranului Ilcau!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 8 = saisprezece

 


Alte articole legate de acest subiect: