AC Belinţ marchează de fiecare dată foarte prompt după golurile Detei

AC Belinţ, obţinînd un al doilea succes stagional extern, a lăsat-o pe AS FC Deta fără punct cucerit în 2013, la capătul unui joc cu 5 goluri şi alte două bare, în contul fiecărei formaţii.

Dafin Danciu, antrenorul celor din Belinţ, se va alinia la jocul de marţi din Cupa României, semifinala fazei judeţene cu Ripensia, după o serie de două succese în D Timiş

Oaspeţii nou-promovaţi au egalat foarte puţin după ce detenii deschideau scorul spre mijlocul primei reprize şi înscriau din nou imediat după ce amfitrionii egalau la doi, la mijlocul mitanului secund. Ceea ce avea să fie şi golul victoriei, 2-3 pentru AC Belinţ, revenită cu două victorii, după un start în retur grefat de 3 eşecuri.

„A fost un joc frumos şi ne-am impus în faţa unei echipe destul de bunicică, peste locul ocupat în clasamentul ligii a patra”, a remarcat Adin Buză, antrenor secund al învingătoarei, pentru care Grozoni ochea bara la 0-0.

Detenii au deschis scorul în minutul 19, în urma unei centrări de pe flancul drept, din lovitură liberă, la care Foale şi-a scăpat adversarul din marcaj, marcator cu o lovitură de cap de la 5 metri. AC Belinţ a replicat însă prompt în minutul 21, Ripan luînd o acţiune pe cont propriu şi şutînd la colţul scurt: egalare. Iar vizitatorii au mai marcat şi înaintea pauzei, 1-2 în minutul 42, prin Bărbulescu, cu un şut de la 16 metri.

Gazdele au mai exploatat şi în minutul 68 o fază fixă, dar bucuria Detei a fost de foarte scurtă durată, Teletin, deschis de Tudor Onae, aducînd victoria Belinţului după ce abia au repus balonul la centrul terenului: 2-3. Mai apoi a avut o bară şi AS FC Deta…

Belinţanii vor fi marţi în Timişoara, pe arena Electrica, la ora 17,30, cînd are loc semifinala fazei timişene a Cupei României 2013-2014, găzduită de FC Ripensia 1928.

AC Belinţ s-a impus în alcătuirea Butoi – Foale, Băran, Barburescu, Coţolan (61, Pădure), Grozoni, Teletin (81, Gruneanţu), Tudor Onae, Barbulescu, Mihăescu, Ripan (84, Costea).

Pe bancă: Pascotescu – Alexandru Băran.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


trei − = 1

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: