Accidentat, antrenorul – jucător Flavius Ion îi lasă locul pe bancă la Flacăra Parța lui Florin Albu

Grav accidentat sâmbătă la ligamente deja în minutul 11 al meciului pierdut de Flacăra Parța acasă cu 0-1 cu CSU UVT în etapa a XI-a din Divizia D Timiș, antrenorul-jucător al gazdelor, Flavius Ion, a renunțat la banca tehnică a ocupantei locului 12 în liga a patra județeană, înlocuit fiind de Florin Albu.

De pe dreptunghiul verde la spital, aceasta a fost nefericita rută urmată sâmbătă de Flavius Ion, antrenorul-jucător al Flacărei Parța, care nu va mai continua în postura de tehnician a divizionarei ”D” timișene, făcând un pas în spate, loc în spațiul tehnic preluat de Florin Albu, care-și lega numele în câteva sezoane din deceniul trecut de antrenarea celor din Deta.

Flacăra are un bilanț echilibrat înaintea primirii vizitei nou-promovatei din Jimbolia în runda a XII-a, 11 4 3 4 19-19 15 puncte, a 12-a, după cei din Liebling, cu 16 puncte, dar înaintea Voinței Mașloc cu 14 respectiv a ”universitarilor” care i-au învins sâmbătă cu 0-1 și a Unirii Tomnatic, ambele cu câte 13 puncte.

Raportat la parcursul din ediția trecută, Flacăra Parța este în regres, campionatul anterior fiind încheiat pe podium, pe locul 3, cu bilanțul 38 26 5 7 125-43 83 puncte, cu unul mai puțin decât vicecampionii lugojeni, dar la egalitate cu CS Comloșu Mare, a patra. 

CS Flacăra Parța a apărut în cadrul Diviziei D Timiș după demararea în martie 2020 a farsei Stupid-19, promovând din Campionatul Județean Timiș.

Schimbări pe banca tehnică și la gruparea timișoreană din liga a V-a județeană Electrica, după ce Marcel Romanescu s-a retras, invocând motive legate de starea de sănătate, locțiitor fiind pentru o etapă Florin Pîrvu, însă în calitate de interimar, cei de lângă Gara de Est învestind un nou antrenor principal.

Electrica evoluează din noul campionat în Seria a II-a de ”Județ”, a cincea în clasament după 8 etape, cu bilanțul 5 1 2 24-19 16 puncte, în urma unei mutări în vară din Seria a III-a, în care ultima campanie o încheia pe locul 9 cu bilanțul 30 11 5 14 55-63 38 puncte. 

Ultimele rezultate din ”D” Timiș și Campionatul Județean Timiș al ligii a V-a, precum și programul viitor, pe coloana clasamentelor la zi.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


patru × = 8

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: