ACS Ghiroda, încă un trial înaintea startului pregătirilor. FOTO

După trialul de selecţie organizat de clubul ACS Ghiroda în urmă cu două săptămâni, când au participat nu mai puţin de 47 de jucători de la mai multe echipe, majoritatea juniori, apelându-se la trei reprize a câte 30 de minute în urma cărora au fost spicuiți 12 sportivi care s-au prezentat şi astăzi de la ora 10, nou-promovata în Liga 3 a derulat și sâmbătă un alt trial, la care s-au mai prezentat alţi 16 aspiranți.

În prezenţa lui Paul Codrea, a secundului Alexandru Albert, a antrenorului cu portarii Mihai Goldan și a vicepreşedintelui clubului campion al Diviziei D Timiș, Alin Miloş, jucătorii prezenţi au fost împărţiți în două echipe şi s-a apelat la două reprize a câte 30 de minute, cei în roz câştigând cu 4-2 în dauna celor în albastru.

Echipa în echipament de culoare roz a fost alcătuită din Barbu – Lazea, Sturzu, Cornea, Ştefănescu, Saizu, Buzducea, Silviu Olariu, Ionuţ Muj, Şandru şi Adam, pe când trupa în echipament albastru din Ureche – Szabo, Gaşpar, Bud, Bânzar, Butura, Buzdugan, Ciobanu, Eduard Olariu, Simedru şi Denis Dan.

Echipa care a promovat în 24 iunie în liga a treia va demara pregătirile luni 17 iulie de la ora 19, în localitate. Deocamdată nu a plecat nici un jucător iar la reunire conducerea clubului va da verdictul în privința căror componenți vor rămâne în continuare să evolueze pentru cei de pe arena ”Emilian Pavel” în noua ediţie de campionat.

Primele mutări au fost totuși efectuate, reuşindu-se cooptarea lui Sandu Dumitraşcu în funcţia de organizator de competiţii dar și a lui Octavian Popescu la cârma Centrului de copii și juniori. În schimb, în ceea ce privește antrenorul principal, s-a renunțat la varianta cu Cosmin Stan, așa încât după toate probabilităţile se va continua prin implicarea lui Paul Codrea, secondat de Mircea Şchiopu şi Alexandru Albert, iar cu portarii Mihai Goldan. Vlad Bura, fostul antrenor principal, a declinat continuarea activității din motive de natură profesională respectiv familială.

Au fost perfectate câteva jocuri amicale, și anume cu ACS Dumbrăviţa pe 21 iulie, ACS Poli II pe 29 iulie, Timişul Şag pe 5 august, CSM Lugoj tur-retur pe 9 şi 16 august şi CSM Școlar Reşiţa pe 19 august, toate fiind programate la Ghiroda, cu o deplasare, în ”dubla” cu colegii de eșalon din Lugoj.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 − unu =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: