ACS Poli, 1-0 contra unui contingent de ex-juniori alb-violeţi

Tot mai proeminentele găuri de caşcaval ale păcălelii pe nume fotbal românesc, cu etape de şedere, trebuie acoperite cumva, iar după ce şi-au umplut sîmbăta cu un amical cu echipa de liga a treia CS Autocatania Caransebeş, a patra în C4 şi aliniind ex-juniori şi tineri foşti în alb-violet, de care au dispus pe cînd liderul Corona era surprinzător stopat acasă de „lanterna roşie” CSM Râmnicu Vâlcea, în runda de astăzi, a 12-a din B2, alb-negrii de la ACS Poli îşi caută alţi sparring-partneri şi pentru săptămîna viitoare, în eventualitatea în care Voinţa Sibiu, viitoare gazdă a timişorenilor, va arunca într-adevăr propsopul, după neprezentarea la UTA.

Zile sumbre pentru fotbalul secund-divizionar românesc, în care ACS Poli se vede aşadar nevoită să stea chiar şi 3 săptămîni între două partide oficiale ale turului sezonului, razele de soare în tot acest haos competiţional fiind oferite de poziţia tot mai puternică a grupării alb-negre într-o serie vestică în care oponenţii sunt modeşti atît în plan valoric cît şi financiar.

ACS Poli Timişoara aşteaptă atît eventuale schimbări de ultim moment în ceea ce priveşte soarta pare-se totuşi pecetluită a naufragiatei Voinţa Sibiu, cît şi o confirmare din partea nou-înfiinţatei FC Ripensia 1928, cu care alb-negrii intenţionează să dispute un al doilea meci amical în cursul acestui tur, după un 3-1 în prealabil. Rămîne de văzut dacă gruparea din Campionatul Municipal Timişoara va răspunde pozitiv variantei în privinţa jocului de miercuri de la ora 15. În funcţie de circumstanţe, secund-divizionara pregătită de Valentin Velcea nu exclude disputarea unui amical sîmbătă 17 noiembrie la CS Vladimirescu.

Cît despre amicalul de astăzi de la ora 11, Petrovic a semnat unicul gol al partidei, din lovitură liberă, spre mijlocul reprizei secunde, pe cînd gazdele au purces la utilizarea tuturor componenţilor, mai puţin Poparadu, care, deşi şi-a reluat programul tipic de antrenamente în urma accidentării suferite cu argeşenii, a fost menajat.

Fiind vorba despre un meci de verificare, alb-negrii nu s-au dovedit însă neapărat conectaţi la joc pe durata întregii partidei, suferind la capitolul concentrare în faţa unei divizionare C care i-a aliniat pe Dubei şi Vucea, ex-fundaşi ai „satelitului” FC Timişoara, precum şi Stancu sau Adrian Ganea, mijlocaşi ai aceleiaşi ex-grupări de liga a III-a a alb-violeţilor.

Cei din Caransebeş erau răpuşi săptămîna trecută acasă de Millenium Giarmata, cu 1-3, şi par a tatona terenul în vederea aducerii antrenorului Cosmin Stan la Autocatania, timişoreanul fiind recent demis de la colega de eşalon CS Vulturii 2009.

ACS Poli a întîmpinat astăzi o unică problemă, şi anume uşoara accidentare suferită de Szekely în cea de-a doua parte a primei reprize, începută cu Kirev – Nohai, Petrovic, Şeroni, Marovic – Goge, Trandu, Bălace, Nanu – Boldea, Szekely. 

Dacă în poartă s-a apelat pe rînd, în porţii egale, şi la Coca respectiv Gherasim, în schimb în defensivă înlocuirile s-au produs după pauză, Iovan intrînd în locul lui Nohai, Shakir pentru Şeroni iar Marovic fiind substituit cu Miculescu, pe tot parcursul partidei evoluînd Petrovic.

În linia mediană a fost menţinut şi la reluare doar Nanu, pînă la un moment dat, după care a reintrat Goge în minutul 70, utilizat iniţial pe flancul opus, ceilalţi nou intraţi fiind Artean, Daminuţă şi Dobricean, pe cînd în atac au fost trimişi Enciu şi Boştină.

 

 

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× noua = 27

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: