ACS Poli 2003, „o foarte bună pregătire pentru participarea la Trofeul Gheorghe Ola”

ACS Poli Timişoara s-a impus în week-end la cea mai mică grupă de vîrstă a competiţiei „Cupa Porto Bega”, la care Iulian Prodana a aliniat două echipe.

„Pentru copiii noştri a constituit o foarte bună pregătire pentru participarea la turneul zonal al Trofeului Gheorghe Ola, ce va avea loc săptămîna aceasta la Arad. Vom juca joi şi sperăm să ne calificăm pentru finala de sîmbătă, cînd am întîlni, cel mai probabil, pentru un loc în turneul final, pe CS Atletico Arad sau Şcoala de Fotbal Gică Popescu. Cupa Porto Bega a avut echipe bune la start şi a fost un turneu bine organizat, ne-a prins bine”, a spus Iulian Prodana, antrenor al alb-negrilor.

ACS Poli a aliniat aşadar două echipe, prima impunîndu-se pe linie şi acontînd şi premiile individuale. Din lotul Daniel Ciobanu, Remus Bratu, Alexandru Gaşpar, Maximilian Icma, Denis Tymoş, Aboud Mohamad Hussein, Deian Sandu, Ralf Kuhn şi Marco Contescu, copii din generaţia 2003, portarul Daniel Ciobanu a cîştigat titlul de cel mai bun goal-keeper al categoriei 2003-2004, golgeter a devenit Ralf Kuhn iar Icma Maximilian a fost desemnat cel mai tehnic jucător.

ACS Poli I a cîştigat cu 4-1 cu Electrica II, 2-1 cu LPS Banatul, 12-0 cu AC Recaş, 5-2 cu Electrica I şi 2-0 cu Poli II, care a furnizat o „frumoasă surpriză, chiar s-a prezentat foarte bine”, după cum a menţionat Prodana, în componenţa Alexandru Buju, Alexandru Balabuc, Andrei şi Cristi Buhăceanu, Marco Maroccolo, Alex Trifa, Raul Leahu, Claudiu Talpaş, Răzvan Mitrescu, Rowan Iost, Sebastian Dan.

Rezultatele lui ACS Poli II: 2-2 cu Electrica I, 4-0 cu Electrica II, 9-0 cu AC Recaş, 1-5 cu LPS Banatul, echipă antrenată de Pavel Velcotă şi care s-a clasat a doua în ierarhia stabilită la finele meciurilor sistem campionat.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la ACS Poli 2003, „o foarte bună pregătire pentru participarea la Trofeul Gheorghe Ola”

  1. nistor spune:

    In sfarsit dl Prodana a reusit sa faca un „sacrificiu”si sa bage in meciuri toti copii,pentru ca pe unii ai tine doar ca sa cotizeze iar in rest ai foloseste doar un nucleu de 8-9 copii.probabil ca asa a invatat dumnealui ca fotbalul adevarat se joaca in 9…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte + 3 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: