ACS Poli găzduiește pe ”Dan Păltinișanu” zonalul juniorilor B: cu U Cluj, Ceahlăul și U Craiova, de luni. Programul!

ACS Poli Timișoara a licitat cu succes pentru găzduirea unuia dintre cele 4 turnee zonale ale Campionatului Național republican FRF de juniori B, la categoria 1998/9, ce va avea loc începând de luni pe malurile Begăi.

Juniorii B de la ACS Poli Timișoara: neînvinși în Seria 5 și lideri de toamnă

Juniorii B de la ACS Poli Timișoara: 22 20 1 1 106-8 61 puncte în Seria 5, ca învingători

Elevii lui Robert Frușa vor inaugura seria patrulater de la Timișoara prin a juca luni 17 mai de la ora 16, pe stadionul ”Dan Păltinișanu”, cu U Cluj, după care, de la ora 18, vor intra în scenă și celelalte două formații care vor lupta pentru prinderea primului loc, de calificare în semifinale, și anume Ceahlăul Piatra Neamț și CS U Craiova.

Ulterior, marți de la ora 16 se vor întâlni craiovenii cu clujenii, tot pe ”Dan Păltinișanu” urmându-le de la ora 18 timișorenii în alb-negru și Ceahlăul Piatra Neamț.

Joi, în ultima etapă a turneului, ambele meciuri vor avea loc de la ora 11, când ACS Poli și CS U Craiova se vor întâlni pe terenul 2 de iarbă din Complexul ”Dan Păltinișanu”, iar ”nordicele” CS U Cluj și Ceahlăul, pe stadionul ”Dan Păltinișanu”. Iar prima clasată va obține biletele pentru Mogoșoaia, ce va găzdui ”careul de ași” al juniorilor B.

Timișorenii s-au calificat la turneul zonal cu 10 puncte avans la finele celor 22 de apariții din Seria 5, tot doar cu numai o înfrângere respectiv o remiză venind de pe primul loc în Seria 4 și SC CS U Craiova SA, devansând-o după 24 de runde cu 12 puncte pe echipa Școlii de Fotbal Gică Popescu.

Tot doar un eșec a suferit și Ceahlăul în seria moldavă, încheind la două puncte în urma juniorilor B de la CSMS Iași, în vreme ce FC Universitatea Cluj SA, a doua în Seria 6, a adunat 3 înfrângeri și 5 puncte handicap față de învingătoarea ACS FC Ardealul Someșeni.

Juniorii A de la ACS Poli Timișoara au încheiat pe locul 3, cu 4 puncte din 9 posibile, după ce au primit în crescendo două, trei respectiv 4 goluri, turneul zonal de la Chiajna, ratând calificarea în semifinale. Spre deosebire de categoria 1996/7, unde Timișoara a avut-o la zonale și pe LPS Banatul, autoare a unei victorii la Mioveni, la 1998/9 a doua calificată din Seria 5 este CS Metalul Reșița.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 − = unu

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: