ACS Poli începe cu 5 jucători noi: 4-0 în Austria

Nou-promovata ACS Poli Timișoara a disputat astăzi un al doilea joc de verificare în cantonamentul din Austria, începînd meciul cu 5 achiziții, dintre care 4 în compartimentul defensiv.

Învinsă miercuri de prim-divizionara rusă Lokomotiv Moscova, ACS Poli Timișoara a înregistrat primul succes al perioadei precompetiționale, trecînd cu 4-0 de SV Feldkirchen, într-un joc amical disputat astăzi în Austria, în care golurile au fost marcate de Szekely, de două ori – o dată din penalty, Trandu și Belu. Tot conform portalului oficial al clubului, www.acspoli.ro, Nanu a irosit o lovitură de pedeapsă.

Antrenorul Vali Velcea a început în formula de joc cu Nuno Claro – Belu, Scutaru, Șeroni, Nicola – Bărbuț, Poparadu, Trandu, Nanu – Ruiz, Szekely. După pauză, a fost rulat restul lotului.

Mijlocașul senegalez de bandă Souleymane Keita, în vîrstă de 25 de ani, a fost în cele din urmă confirmat la ACS Poli pentru următoarele două sezoane, după ce a mai evoluat în fotbalul românesc la CS Botoșani, Gloria Bistrița și CSMS Iași. Mai puțin clară este însă situația atacantului francez Albin Hodza, care actualmente nu mai este în cantonamentul alb-negrilor, în Austria.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 1 și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 − trei =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: