ACS Poli la Chiajna, LPS Banatul la Mioveni. Timișorenele și-au aflat adversarii la zonalele de juniori A

ACS Poli și LPS Banatul Timișoara vor juca începând de sâmbătă, peste munți, pentru calificarea la turneul final de 4 echipe al Campionatului Național FRF de juniori A, trei dintre cele 4 localități gazdă ale patrulaterelor zonale la categoriile 1996/97 fiind din exteriorul curburii lanțului carpatic.

ACS Poli Timișoara, învingătoare cu doar 3 puncte pierdute în Seria 5 a sezonului actual, va evolua în turneul zonal de la Chiajna, formația gazdă fiind câștigătoare a Seriei 8, cu bilanțul 26 24 0 2 89-23 72 puncte, și 3 în fața secund clasatei Dinamo. CS Concordia Chiajna și ACS Poli au încheiat pe primul loc în seriile 5 respectiv 8 și se vor întâlni în ultima zi a turneului, marți 5 mai, de astăzi într-o săptămână.

În seria zonală de la Chiajna vor mai concura și SC CS U Craiova SA, a doua la final în Seria 4, la un punct în urma celor de la Pandurii, precum și FC Viitorul Mihai Georgescu Cluj, care s-a clasat a doua în Seria 6, cu 64 de puncte, după U Cluj, cu 66 de puncte, dar înaintea Olimpiei Satu Mare, cu 63.

Juniorii A pregătiți de Adrian Stoicov vor juca pe rând, sâmbătă 2 mai, cu CS U Craiova, duminică 3 mai cu FC Viitorul Mihai Georgescu Cluj, și marți 5 mai cu gazda Concordia Chiajna. Timișorenii vor evolua sâmbătă și duminică de la ora 18,15 iar marți de la ora 11, meciurile ultimei zile urmând a fi programate de la aceeași oră în cazul în care ecuația câștigătoarei seriei nu va fi fost rezolvată.

Prima clasată după cele 3 runde va accede în semifinalele Campionatului Național de juniori A.

Și LPS Banatul va fi pe drumuri la final de săptămână, elevii lui Ovidiu Vîlceanu urmând a evolua, în calitate de ocupanți ai locului secund în Seria 5, vestică, după ACS Poli Timișoara, în fief-ul lui CS Mioveni, unde vor mai da piept cu FC Viitorul Constanța, care a încheiat prima în Seria 2, cu punctaj maxim, 22 22 0 0 133-10 66 puncte, FC Brașov, a doua în Seria 7, la un punct în urma celor de la Viitorul Ungheni, precum și cu gruparea argeșeană. Și CS Mioveni a încheiat pe primul loc, în Seria 3, cu doar 3 puncte pierdute și 11 avans față de Chindia Târgoviște.

LPS Banatul remiza anul trecut 1-1 la Mioveni, pe 11 mai 2014, în penultima din cele 6 etape ale seriei fazei intermediare la juniori B, de fapt tot 4 grupe a câte 4 formații, timișorenii pregătiți de Ovidiu Vâlceanu, și care între timp au pășit în primul an la juniori A, încheind atunci pe locul 3, cu 8 puncte, după CS U Craiova, cu 9, dar înaintea argeșenilor, ultimii, cu 7.

Celelalte turnee zonale din perioada 2-5 mai vor fi organizate la Constanța, de Farul, cu participarea celor de la LPS Iași, Pandurii Târgu Jiu și Dinamo, respectiv la Ungheni, în județul Mureș, în găzduirea Viitorului din localitate, cu participarea lui LPS Roman, Universitatea Cluj și Chindia Târgoviște.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 5 = treizeci cinci

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: