ACS Poli, mărțișor de 1 martie: încheie jocurile etapei I din play-out, luni la ora 18, la Chiajna

ACS Poli Timișoara va debuta în faza play-out la trei zile după primul meci programat în runda inaugurală a grupei secunde valorice, nou-promovata urmând a reveni pe terenul sintetic al Concordiei Chiajna, unde remiza 2-2 în luna decembrie, în returul sezonului regular, abia luni 7 martie de la ora 18, în partida cădere de cortină peste prima rundă în zona locurilor 7-14.

poli-petrolul-8

 

Așadar un mic respiro în plus pentru ocupanta locului 11, care în etapa a doua va primi vizita clujenilor de la CFR iar apoi, tot în luna martie, va mai juca la Craiova respectiv acasă cu Petrolul, ulterior, în continuarea turului, la Botoșani, acasă cu FC Voluntari, și la Iași.

Concordia – ACS Poli este un meci între formații cărora le-au fost sustrase conform sistemului de punctare adoptat în desfășurarea în continuare a competiției pe grupe valorice play-off și play-out câte 8 puncte, în cazul celor din Chaijna, respectiv 12, în cel al timișorenilor.

În retur, Elek, în minutul 27, și Luchin, în minutul 58, preluau de fiecare dată conducerea pentru bănățeni la Chiajna, Concordia egalând însă și în prelungiri, al treilea 2-2 consemnat în dreptul timișorenilor în cursul sezonului regular, după ce în tur, pe Bega, Goga marca unicul gol în minutul 57: 1-0. Cei din Ilfov n-au marcat în 5 dintre partidele găzduite în sezonul regular al Ligii 1, câștigând doar de două ori, în etapele a șasea și a opta, din luna august, 3-0 cu Pandurii și 2-1 cu CFR Cluj. De fapt, ultimul punct smuls de Concordia datează din 11 decembrie, de la acel 2-2 cu ACS Poli, iar ultimul succes în campionat, din 23 octombrie, cu 1-0 la Iași, în urmă cu 12 runde.

Conform ISB și Ligii Profesioniste de Fotbal, iată programul jocurilor și televizările contând pentru etapa 1 din play-off și play-out, începând de vineri 4 martie în grupa a II-a valorică iar de sâmbătă până luni cu câte un meci în fiecare zonă, 1-6 și 7-14:

Vineri, 4 martie

20.30  FC BOTOSANI – PETROLUL PLOIESTI (LOOK TV,  DIGI SPORT, DOLCE SPORT) – PLAY OUT MATCH

*

Sambata, 5 martie

18.00  CSMS IASI – CFR CLUJ  (LOOK PLUS, DIGI SPORT, DOLCE SPORT) – PLAY OUT MATCH

20.30  ASTRA GIURGIU – FC VIITORUL (LOOK PLUS  DIGI SPORT, DOLCE SPORT)  –  PLAY OFF MATCH

*

Duminica, 6 martie

14.00  CS U CRAIOVA  – FC VOLUTARI (LOOK TV,  DIGI SPORT, DOLCE SPORT) –PLAY OUT MATCH

20.30 DINAMO BUCURESTI    – FC STEAUA BUCURESTI (LOOK TV,  DIGI SPORT, DOLCE SPORT) – PLAY OFF MATCH

*

Luni, 7 martie

Ora 18.00: CONCORDIA CHIAJNA – POLI TIMIȘOARA (LOOK PLUS, DIGI SPORT, DOLCE SPORT) – PLAY OUT MATCH

20.30 ASA TG MURES – PANDURII TG JIU  (LOOK TV,  DIGI SPORT, DOLCE SPORT) ­ PLAY OFF MATCH

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 1 și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: