ACS Poli, prim pas cu dreptul în Liga Elitelor U17

Garnitura cu mai mulți titulari din generația 2002 a juniorilor B de la ACS Poli a debutat astăzi de la ora 14 cu succes în Seria de Vest a Ligii Elitelor U17, întrecând la limită o notabilă formație a argeșenilor de la FC Star Sport.

ACS Poli a câștigat cu 2-1 prin golul mijlocașului Târțău în primul sfert de oră al reprizei a II-a, când deschidea scorul, respectiv al rezervei Grosu, cu zece minute înainte de final, când prelua din nou conducerea pentru timișoreni, după ce juniorii de 2001 din Trivale egalau.

Meciul din etapa I a seriei vestice în Liga Elitelor la a doua categorie de vârstă juvenilă a fost viu disputat și cu veleități tehnice, golurile fiind însă înscrise numai după pauză, deși ocazii au fost la ambele porți, Dobrincu ratând-o pe cea mai mare a elevilor lui Alin Paleacu.

Fără Vereș, indisponibil, ACS Poli a început parcursul în Liga Elitelor în 11-le Mosoarcă – Foca, David – cpt., Bain, Codrea – Țârțău, Tașcă, Românu, Cesckes, Toboșaru – Dobrincu, iar pe parcurs au mai intrat și Grosu, Buga, Vancea, Turdean și Chiriac, în vreme ce rezerve neutilizate au fost portarul Daminescu și Periat.

Victoria gazdelor a venit în cel de-al doilea joc al cuplajului din complexul sportiv ”Dan Păltinișanu”, după ce în meciul de debut al Ligii Elitelor U19 timișorenii de la ACS Poli au remizat 2-2 de la 12 cu AFC Hermannstadt.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 − unu =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: