ACS Poli şi-i apropie pe Spahija, Ahmetovic şi Staicu şi negociază cu Hasani şi Morariju

ACS Poli Timişoara, aflată începând de astăzi în cantonament la C.O.Ş. şi efectuând câte două antrenamente pe zi, la orele 10 şi 16, în complexul “Dan Păltinişanu”, este într-un stadiu mai mult sau mai puţin avansat al negocierilor cu câţiva jucători care s-au pregătit în ultimele zile şi au fost testaţi de conducerea tehnică.

Rămâne de văzut care dintre ei vor fi şi incluşi în lotul ce va pleca la finele săptămânii viitoare în cantonamentul din Antalya şi vor figura implicit în planurile de retur ale prim-divizionarei.

Cu mijlocaşul de 23 de ani Esmir Ahmetovic şi fundaşul Hrvoje Spahija, de 25 ani, s-a căzut la o înţelegere de principiu, urmând a fi cel mai probabil achiziţionaţi, iar atacantul Marius Staicu, care se pregăteşte separat începând de sâmbătă, a primit aprobarea ultimului său club, Metalul Reşiţa, din B2, de a se antrena cu alb-negrii, conform tot www.acspoli.ro.

ACS Poli mai poartă negocieri şi cu alţi 2 jucători care s-au pregătit în ultimele zile în colectivul timişorean, şi anume Edon Hasani, un mijlocaş de 22 de ani, şi Danijel Morariju (fundaş, 23 de ani).

În altă ordine de idei, Cristian Bărbuţ şi Cristian Bocşan au fost convocaţi în lotul reprezentativ sub 19 ani al României, în vederea pregătirii începând de mâine şi pînă în 27 ianuarie a participării la finele acestei luni la un turneu internațional la Frosinone, în Italia. Cu lotul prim-divizionarei continuă în schimb să se pregătească juniorii Mădălin LivanVlad Dragomir şi Daniel Rogoveanu, în ciuda faptului că, dat fiind obligaţiile de ordin şcolar, nu au fost convocați în cantonamentul început azi pe plan local.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 1 și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


1 + = cinci

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: