ACS Poli, simetrie: 8-0 (4-0). Bocşan, golurile 1 şi 5, Duţu, 2 şi 6

Abia revenit de la o nouă convocare la lot, Cristian Bocşan a deschis scorul în debuturile reprizelor duelului de duminică de pe „Ştiinţa”, ACS Poli Timişoara – CSŞ Caransebeş 8-0 (4-0), Duţu adăugînd golurile 2 ale celor două părţi, într-o rundă a opta a juniorilor A marcată de revenirea în teren a fundaşului central Miodrag Todorov, după circa un an de zile…

Aşadar ACS Poli, pregătită de Cristian Contescu, a adăugat şi o a opta victorie stagională, păstrînd şefia cu golaverajul 40-7 şi 24 de puncte, ceea ce înseamnă cîte 5 goluri pe meci. Dar învinsă a fost, ce-i drept, doar CSŞ Caransebeş, echipă cu numai o singură victorie din 7 jocuri şi 6 goluri marcate, venind pe Bega de pe locul 9, cu 5 puncte.

La amiaza unei autentice duminici de toamnă, cu ploaie, vânt şi frig, alb-negrii l-au reprimit în rîndurile lor, în cursul reprizei secunde, pe fundaşul central Miodrag Todorov, cîştigător al Campionatului Naţional al Selecţionatelor Judeţene, cu Timiş 1995, dar grav accidentat în debutul campaniei precedente. Medicul i-a acordat permisiunea să reintre în jocuri din programul competiţional iar juniorul a redebutat la gruparea timişoreană, înlocuindu-l pe marcatorul Ştirbu, cu toţii sperînd să fie într-un ceas bun…

Jocul n-a avut practic istoric, ACS Poli galopînd cu 8-0 (4-0) după ce Bocşan deschidea scorul deja în minutul 2, cu un şut la colţul lung, reuşită urmată de o anostă perioadă de monotonie în joc, în care ACS a expediat doar două şuturi la poartă, Duţu respărgînd gheaţa, în minutul 32: 2-0.

Radosav, în minutul 42, respectiv Aniţoiu, în minutul 44, au dublat avantajul timişorenilor, în dauna unor cărăşeni care n-au expediat duminică nici un şut pe spaţiul porţii iar în repriza a doua nici nu au mai ajuns la poartă.

Galopul a fost reactivat la reluare de acelaşi fundaş Bocşan, cu un şut de la 22 metri, dinafara careului, iar mai apoi Duţu a înscris direct din corner, cu concursul goal-keeper-ului cărăşean. Se întîmpla în minutele 50 şi 52, cînd devenea deja 6-0…

Ştirbu, cu o lovitură de cap, în urma cornerului executat de Duţu, tot de pe dreapta, respectiv Bărbuţ, care s-a zbătut mult pentru a se înscrie la rîndul său pe lista marcatorilor, a punctat tot cu capul, pentru 8-0 în minutul 70, dintr-o centrare a lui Moja, care l-a găsit peste fundaşii oaspetei, în mijlocul careului.

Mai apoi, şi juniorii B, pregătiţi de Roberto Ivan, aveau să se impună în dauna cărăşenilor, cu 2-1 (0-0).

ACS Poli Timişoara, juniori A: Triţoiu – Moja, Bocşan, Ştirbu (60, Todorov), Mureaşn – Bărbuţ, Duţu (60, Scheau), Popa (62, Miheţ), Opriş – Radosav, Aniţoiu. Pe bancă: Gârlea.

Pentru lider urmează deplasarea la FC Municipal 2012 Reşiţa, în runda a IX-a.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 3 = opt

 


Alte articole legate de acest subiect: