ACS Poli Timişoara 2000, trei victorii la “Drumul Aurului”, în Apuseni şi la Alba Iulia

ACS Poli Timişoara a onorat în ultimele două zile invitaţia grupării Minaur Zlatna de a participa la un turneu juvenil rezervat categoriei de vârstă 2000 şi dotat cu trofeul “Turneul Drumul Aurului”, pe care elevii lui Cristian Contescu şi l-au adjudecat.

Juniorii C timişoreni au evoluat ieri la lumina reflectoarelor, pe arena din Zlatna, unde au disputat două întâlniri cu grupări din judeţul Alba, iar astăzi au adăugat o a treia apariţie, pe arena municipală din Alba Iulia.

În căutarea unor noi provocări, în afara cadrului competiţiei juvenile timişene, ACS Poli a apelat la acest turneu amical de juniori şi în vederea extinderii colaborării sportive cu grupări din această parte de ţară.

Durata jocurilor a fost mărită, pentru maximizarea rolului deplasării în Ardeal, meciurile de ieri disputându-se în reprize a câte 45 de minute iar cel de astăzi, din capitala judeţului Alba, în părţi a câte 40 de minute.

La întreceri s-au mai aliniat grupe de la gazdele Minaur Zlatna şi Unirea Alba Iulia, cu două garnituri, de 1999 şi 2000, dar şi din Aiud, evenimentul la lumina reflectoarelor incluzând şi jocuri de fotbal juvenil feminin dar şi o coregrafie cu majorete.

Alb-negrii au dispus ieri cu 3-1 (2-0) de formaţia de 1999 a Unirii şi cu 6-0 (2-0) de Minaur Zlatna, iar astăzi cu 2-1 (1-1) de “Unirea 2000”, Bonda deschizând scorul în minutul 22 şi Popa înscriind în minutul 80.

Contescu i-a aliniat astăzi la start pe Rus – Ciurescu, Farcaş, Coroiu, Popa – Bonda, Casian, Onişa, Peter – Chera şi Trip, introducându-i apoi în teren şi pe Fedor, Demenescu, Târţău şi Stanciu, în vreme ce Mosoarcă a rămas pe banca de rezerve, acesta fiind şi lotul deplasat, cu Aurel Şunda în fruntea delegaţiei.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 8 = cincizeci sase

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: