ACS Poli Timișoara – Pobeda Star Bişnov (Dudeştii Vechi) 1-2 (0-2): FOTO. Divizionară D desprinsă în prima jumătate de oră

Ar mai fi în principiu două săptămâni până la reînceperea returului în Liga 3, n-ar mai fi fost în principiu decât o săptămână până la startul sezonului de primăvară în Divizia D Timiș dacă ar fi să ne luăm după data calendaristică de debut a campaniei de primăvară de anul trecut, în prima decadă din martie, doar că în cel mai vestic județ al țării caraghioasa ”bătălie cu virusul” arată cât de bolnavi sunt de fapt mulți prin alte părți anatomice mai esențiale, așa încât până una alta se mai joacă oarece meciuri amicale, și astea cu pipeta. Unul, vineri după-amiază, câștigat de formația oaspete din eșalonul inferior, desprinsă din prima jumătate de oră… ACS Poli – Pobeda Star Bişnov (Dudeştii Vechi) 1-2 (0-2).

Pobeda a fost într-adevăr printre grupările divizionare ”D” cât de cât active în această primă iarnă a ”pLandemiei”, deplasându-se așadar la Timișoara pentru a juca și cu ceilalți alb-violeți, și nu-i tare de mirare că ”bulgarii” sunt mai firești în naturalețea lor, dezghețați și ”destupați” – lucrurile cumva se leagă, asta dacă arunci o privire la sud de Dunăre și constați de exemplu că vecinii balcanici nu se înghesuie absolut deloc să se supună cobai experimentului din perioada de studiu cu autorizare de utilizare de urgență, șăgalnic poreclit ”vaccinare” – nici pe departe așa ceva, ci exact o presetare a vieții sintetice modificată genetic pe calea sprâncenată spre transhumanism, în vreme ce România e în schimb absorbită ca mai în toate cazurile de exersarea prostiei fudule, se putea altfel!?, în top 7 al fruntașelor pe plan mondial în a da iama la injectarea pe propria piele a tehnologiei ARNm, ca motiv de mândrie de sine, și normală, mereu fiind în trăirea ”tricoloră” dorința de a ieși în evidență în lume, doar că din cele mai greșite motive precum pe diabolica axă a răului, fie cu vicepreședinte în ”alianța” n-a tolănit-o destul nici pe Libia, nici pe Siria, dar nici atât Afganistanul sau Irakul, fie probabil ultima care va și stinge lumina în feuda încă de pe-acum ca și defunctă dar altfel pompos poreclită uniune europeană, de fapt o trapă a șubrezirii fiecărui stat suveran european în parte.  

Iar elevii lui Daniel Vasilcin au mai jucat și la sfârșitul săptămânii trecute, la Comloşu Mare, cu echipa din localitate, suferind a doua înfrângere, întrecuţi la limită: CS Comloşu Mare – Pobeda Star Bişnov 2-1 (1-0). Atunci au marcat: Șerban Crişan (min. 22) şi Daniel Triponescu (min. 66), respectiv Valentin Grigore (min. 55).

Vineri, un rezultat în oglindă, după ce alb-violeții din C8 și vizitatorii lor alb-albaștri au jucat de la ora 15:30 la baza sportivă ”Adrian Stoicov”, meci de verificare în care echipa din liga a patra Pobeda Star Bîșnov s-a desprins în prima jumătate a reprizei a I-a, când a marcat de două ori, în minutul 7 prin antrenorul-jucător Daniel Vasilcin, din lovitură liberă de la 18 metri, cu un şut la vinclu în dreapta portarului Toma, iar în minutul 29 prin  Valentin Grigore, care a dublat avantajul cu un şut de la circa 35 de metri, eurogol în dreapta portarului… 0-2.

Tot în prima repriză, chiar înainte de încasarea golului doi, gazdele au scuturat plasa prin Mitre, dar s-a semnalizat de la margine, golul fiind anulat pentru ofsaid. Până la pauză s-a mai evidențiat și tentativa lui Daminuţă din minutul 41, când şutul acestuia de la 25 de metri a trecut milimetric pe lângă bara din stânga lui Stoianov.

În sfârşit, ”violeţii” au redus din diferenţă spre mijlocul reprizei a II-a, în minutul 65, după un schimb de pase între Toboşaru şi Sevici, ultimul fiind faultat în careu dar jocul continuând cu șutul lui Toboşaru, la care mingea a fost respinsă de portarul Ciocani în calea lui Cristian Mitre – şut din afara suprafeței de pedeapsă, în poarta goală.

Ultimul sfert de oră a fost dominat de alb-violeţi dar rezultatul a fost cel stabilit din minutul 65… 1-2.

Iar următorul meci pentru divizionara ”C” de pe Bega este săptămâna viitoare, pe 7 martie, la Liebling, cu echipa locală Atletico, de la ora 11.

La fluierul arbitrului Denis Mihăescu au jucat următoarele formaţii:

ACS Poli: Toma –  Dincă, Sporin, Cochinţu, Stoia – Popa, Mitre, Sevici, Daminuţă, Românu, Buzdugan.

Antrenori: Silviu Bălace şi Răzvan Ionilă.

Au mai jucat: Toboşaru, Dorobanţu, Chiriac, Murariu, Turdean. Neutilizat, Foca.

ACS Pobeda Star Bişnov: Gheorghe Stoianov (min. 46, Ciocani) – Budur, Piloiu, Oneţ, Briciu – Schinteie, Sîrbu, Vasilcin – Raul Boboiciov, Valentin Grigore – Raul Costescu.  

Au mai jucat: Blaga, Paraliov, Rusu, Ioan Boboiciov, Cîrjan.

Antrenor-jucător: Daniel Vasilcin.

Programul etapei a XI-a din C4 și clasamentul toamnei, pe coloana datelor tehnice a secțiunii Fotbal. 

Fotografii de Iosif Canea. La fotografia cu numărul 23, o clipă solemnă de comemorare, moment de reculegere la căderea în bernă a bastionului vieții umane de până acum un an. Odihnească-se în pace. Procesul de modificare genetică forțat de mâna ascunsă pe pielea omenirii reclasificate oficial între animale este ireversibil.

 

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


4 + unu =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: