ACS Poli Timișoara, reunire cu 21 de nou-promovați plus 4 eventualități: readaptare la efort cu prime serii de alergări și abdomene

Vacanța a fost extrem de scurtă și nici mult nu mai e pînă în jurul datei de 20 iulie, preconizată pentru startul ediției 2013-2014 în Liga 1, sub 5 săptămîni, așa încît 21 dintre nou-promovații cu ACS Poli Timișoara, plus 4 eventuale achiziții prezente în această seară la reunirea alb-negrilor, n-au pierdut nici o clipă din întîia reacomodare la efort, un antrenament orchestrat circa o oră de preparatorul fizic Bogdan Merișanu, incluzînd și cîteva serii de alergare și abdomene.

Așadar doar 12 zile au trecut de la destuparea șampaniei pe ”Dan Păltinișanu”, la finele acelui 1-1 cu FC Bihor Oradea, și iată că 21 dintre fotbaliștii care au pus umărul la promovarea lui ACS Poli în Liga 1 au răspuns prezent și astăzi, la startul unei săptămîni cu antrenamente zilnice, cel de marți fiind programat tot după-amiază.

Iar canicula a fost nemiloasă, cum probabil se va manifesta și la ora etapelor din iulie și august, dar nimeni n-a făcut rabat de la primele mișcări de ”dezmorțire”, cu excepția a 3 jucători din lotul pe 2012-´13 care nu s-au înfățișat astăzi, și anume Nohai și Gherasim, învoiți, precum și Redjepi.

Iar pentru că am amintit deja un nume de portar, alți 3 au fost la datorie, și anume Kirev, Coca și Pap, ca noutăți făcîndu-se remarcați 4 jucători care ar putea deveni prim-divizionari cu ACS Poli, în funcție, bineînțeles, de utilitatea lor și eventuala finalizare a negocierilor. S-au dezechipat alături de cei 21 și Adrian Valentic, un fundaș central, Jorge Ruiz (atacant), Ivica Milutinovic (fundaș central) și Radu Jude (fundaș central).

Zilele următoare vor aduce mai multe clarificări în privința conturării viitorului lot al nou-promovatei timișorene dar, momentan, noutățile n-ar fi nici multe, nici spectaculoase.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 1 și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la ACS Poli Timișoara, reunire cu 21 de nou-promovați plus 4 eventualități: readaptare la efort cu prime serii de alergări și abdomene

  1. sorin spune:

    un căcat mare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


unu + 8 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: