ACS United Timişoara lansează în weekend „United Summer Cup”, la categoriile 2004, 2006 şi 2007

Opt cluburi locale, dintre care 3 cu reprezentante la fiecare categorie de vârstă, se vor alinia în weekend la prima ediţie a „United Summer Cup”, destinată copiilor sub 10 ani şi organizată de către gruparea ACS United Timişoara, în colaborare cu Clubul Lemon şi sponsorizată de Restaurantul Francesca.

 

„Ne propunem cu această cupă ca înainte de vacanţa de vară fiecare copil să rămână cu o amintire frumoasă legată de activitatea fotbalistică din sezonul recent încheiat”, ne-a spus Cătălin Lungu, de la ACS United Timişoara, adăugând că „pentru prima ediţie am ţinut să ne limităm la 3 categorii de vârstă, pentru o bună organizare. Intenţionăm însă ca pe viitor să chemăm mai multe echipe, pe mai multe zile de concurs. Deocamdata ne-am rezervat un weekend pentru desfăşurarea completă a Cupei United, care dorim să devină una oficială, inclusă în calendarele AJF-ului”. 

Programul este următorul:

– vineri 20 iunie, de la ora 17.30, la clubul Lemon se organizează tragerea la sorţi în prezenţa tuturor antrenorilor / delegaţilor echipelor participante;

– sâmbătă 21 iunie, de la ora 9.00, se dă startul pentru categoria de vârstă 2007 iar de la ora 14.00 încep meciurile din grupe la categoria 2004;

– duminică 22 iunie, începând cu ora 9, se vor desfăşura fazele finale ale categoriei 2004 iar de la ora 11.00 se va da startul meciurilor de la categoria 2006.

La toate categoriile se va organiza la final o festivitate de premiere în care copiii vor primi cupe, medalii, diplome şi premii pentru cel mai bun jucător, cel mai bun portar şi golgheter.

Toate meciurile se vor desfăşura la Clubul Lemon, pe teren sintetic, ferit de soare, în sistem 5+1, durata partidelor fiind de două reprize a câte 12 minute, cu pauza de 3 minute.

Echipele participante la această primă ediţie sunt:

– categoria 2004: ACS United Timişoara, LPS-CSS Banatul Timişoara, Porto-Bega Timişoara, AS Junior Timişoara, Mamma Mia Becicherecu Mic si Edu Sport Junior Timişoara;

– categoria 2006: ACS United Timişoara, LPS Banatul Timişoara, AS Junior Timişoara, AS Leu Giarmata, Edu Sport Junior Timişoara şi Atletico Timişoara;

– categoria 2007: ACS United Timişoara, LPS-CSS Banatul Timişoara, AS Junior Timişoara, AS Leu Giarmata şi Atletico Timişoara.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

3 răspunsuri la ACS United Timişoara lansează în weekend „United Summer Cup”, la categoriile 2004, 2006 şi 2007

  1. slaba valoare spune:

    turneul e de foarte slaba valoare, fara POLI! Dar, e bine ca e ceva!

  2. Lungu Catalin spune:

    Poli are turneu in Serbia in acelasi timp, altfel ar fi participat cu toate categoriile de varsta.

  3. Codrin Cadareanu spune:

    FELICITARI !!! Bravo ACS.United. O competitie reusita SUMMER CUP editia 1. succes in continuare. BRAVO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


trei − 3 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: