ACTUALIZARE. FC Auto Timișoara – AS FC Deta 5-0 (1-0)

FC Auto Timișoara a învins în această seară pentru a cincea oară la cel puțin 3 goluri diferență în cele 10 jocuri din returul Diviziei D Timiș, făcîndu-și un frumos cadou vremelnic de Paști printr-un 5-0 (1-0) cu codașa AS FC Deta.

Adițional la consemnarea noastră publicată în timp real la pauza meciului din Freidorf, în care v-am informat în privința formațiilor de start, cu pozele aferente, notăm că Boldea a reușit o ”dublă” imediat după pauză, în minutele 47 și 52, iar Leleczi și-a dublat și el contul în minutul 76, după care rezerva Pitic a stabilit scorul final, în minutul 81: 5-0.

Un joc la discreția gazdelor și în spiritul Sfintelor Sărbători, cu un singur avertisment, în contul lui Schwartz (minutul 51), și un debut ca asistent în Divizia D Timiș, pentru Roxana Malac Cismaș, la vîrsta de 19 ani.

Așadar debut al etapei a 27-a în Divizia D Timiș, cu care s-a intrat în ultima pătrime a competiției, urmînd ca restul meciurilor să aibă loc mîine, joi de la ora 18, șase dintre ele, respectiv marțea viitoare, la Chișoda.

Petre Vlătănescu a efectuat astăzi 3 înlocuiri după pauză la FC Auto Timișoara, după cum urmează: Schipor (46, Al Helou), Rancz (46, Rotaru), Boldea (56, Pitic). AS FC Deta n-a avut aceeași inspirație cu substituirile, și anume Gherasim (46, Franc), Marta (49, Deliu) respectiv Paraschiv (69, Pav).

Mîine de la ora 11 este derby-ul returului, între primele două clasate, CS Nuova Mama Mia și CS Ghiroda, la Becicherecu Mic, de unde vă vom ține la curent, cu informații și fotografii.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


doi + = 10

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: