Adiere de primăvară. Jocuri amicale: rezultate, marcatori, echipe + FOTOGRAFII

Ultima sâmbătă din februarie, altădată plină de meciuri de verificare, a oferit totuși și în 2021 câteva partide de pregătire strecurate printre restricțiile sub imperiul fricii fără motiv, și bravo celor care au jucat, afișând o atitudine normală, firească, naturală, umană și mai ales cât se poate de necesară, în slujba sportului, implicate fiind echipe din Liga 3, divizionare D dar şi formații de juniori…

De exemplu, astăzi după prânz, la Baza 2 – UPT, de la ora 13:35, un amical a două echipe din Seria a VIII-a în liga a treia… ACS Fortuna Becicherecu Mic – CS Avântul Periam 1-3 (1-1).

Vizitatorii au deschis scorul în minutul 15 prin Artimon, cu capul, din apropiere, în urma unui corner executat de Trandu. Junii lui Iulian Prodana au reuşit egalarea în minutul 22 prin bătăiosul Mihai Jorza, cu un şut de la 10 metri lateral dreapta, la o centrare din lovitură liberă de la 28 de metri a lui Alex Prodana. Mânjii lui Prodana puteau să conducă până la pauză, dar Ralf Kuhn a nimerit transversala din lovitură de la 11 metri, acordată pentru fault asupra lui Jorza, cu patru minute înainte de pauză.

După pauză, antrenorul Marius Stanache a schimbat aproape întreaga echipă, în schimb gazdele au contat pe același 11. În minutul 55, Lucian Vidican a marcat pentru 1-2, la un schimb de pase cu Mager. Ca apoi, în minutul 70, oaspeţii să ridice scorul la 1-3 prin Flavius Tulcan, în urma unei pase în adâncime a lui Mânecan.

Fortuna Becicherecu Mic: Casian Straţ, Stemate, Grimmer, Lucian Codrea, Bîte (min. 13, Popovici), Alexandru Prodana, Mintaş, Kuhn, Periat, Jorza.

Antrenor Iulian Prodana.

Avântul Periam: Bîlc – Vidican, Mureşan, Artimon, Mihoc, Toma, Oancia, Mânecan, Dobie, Trandu, Tulcan.

Antrenor Marius Stanache.

Au mai jucat: Stănilă, Olteanu, Gălăţan, Biaşu, Siminiceanu, Andrei Ciobănică, Mager, Claudiu Ciobănică.

Au arbitrat: Mirel Pacealoiu – Denis Mihăescu şi Vlad Maier.

Iulian Prodana: ”Sunt mulţumit de băieţi, s-au prezentat bine. Precum au câştigat adversarii noştri, aşa puteam şi noi să câştigăm, dar am ratat… Aşa-i în fotbal!”

Marius Stanache: ”Sincer, acest meci nu a fost în program. Trebuia să jucăm cu Juventus Pişchia, dar trei jucători au avut un accident rutier şi am fost anunţati că nu mai pot juca. Iar acest joc a fost programat în ceasul al XII-lea şi ne-am deplasat la Timişoara. Chiar a fost un test util pentru noi înainte cu două săptămâni de reluarea campionatului. Sperăm să facem o surpriză frumoasă în aceste 8 etape care mai sunt de jucat.”

* Rezultatele altor meciuri amicale jucate astăzi…

ASU Politehnica U19 – ASU Politehnica U17 3-2 (2-0).

Au marcat: Doru Andrei (minutele 7 şi 16) și Alexandru Gaşpar (min. 70), respectiv Cristian Vetu (min. 49) şi Dan Pureca (min. 60).

ACS Galaxy 2007 – ASU Politehnica 2007 1-1 (1-0).

AS Peciu Nou – Progresul Ciacova 0-1 (0-0). Unicul gol al meciului a fost marcat de Vlad Nicoară în minutul 73.

Ultimele rezultate, programul și clasamentele la zi în primele 3 ligi divizionare, pe coloana datelor tehnice a secțiunii Fotbal.

Fotografii de Iosif Canea la Fortuna – Avântul 1-3

 

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ opt = 12

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: